تایید شد: کاهش قیمت Ps3 و عرضه ی مدل 80 گیگابایتی در آمریکای شمالی

• Thread starter Thread starter saiyron
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

saiyron

کاربر سایت
طی خبر های ارسالی gamespotاز E3از قول سونی گفته شده قیمت مدل 60 گیگابایت PS3در امریکای شمالی با کاهش 100دلاری به 499 دلار امریکا و549 دلار در کانادا رسیده .
این اقدام سونی از سوی صاحب نظران بازار وخود شرکت سونی نیز پیش بینی شده بود و فروش پایین این کنسول در ما می که به گزارش NPDامار پایین 82000 کنسول سبب اتخاذ این تصمیم از سوی سونی شده است. این کاهش قیمت از امروز فقط در امریکای شمالی صورت میگیرد.
خبر دیگر از سونی اینکه این شرکت قصد دارد مدل جدیدی از کنسول نسل اینده خودرا با ظرفیت هارد 80گیگابایت برای کره جنوبی با یک بازی MOTORSTORMبصورت باندل عرضه کند .به گفته سونی این مدل همه قابلیتهای مدل 60 gigرا دارا میباشد.
اینم عکس:
frame_lead.php

در کل sony کلاهبرداره . به زور داره blu ray رو می چپونه تو پاچه مردم . رایتر blu ray هم که بسیار گرون . disk خام blu ray هم که قیمتش بالاست و کپی خور شدنش به صرفه نیست.

خوب شما اگه با اين منطق داری نظر ميدی که کلاه بردار هست، لازم نيست محصولاتش رو خريداری کنی.

شايد در حال حاضر فضايی اين ديسک خيلی زياد باشه، ولی در آينده 1 الی 2 سال ديگه اين فضا لازم ميشه.
مطمئن هم باش تا 6/7 سال آينده اين فضا هم کم خواهد بود.

درکل هميشه پيشرفت بوده، و الی ما همچنان داشتيم برای ديدن فيلم ها از VHS استفاده ميکرديم. يا اصلاً همون سی دی رو استفاده ميکرديم.

يک نکته رو هم فراموش کردی که هميشه اول قيمت رايتر ها گرون هست مثل زمانی که dvd رايتر امده بود ! اما ارزون شد، اين هم مطمئناً به زودی ارزون خواهد شد.

اگر اشتباه نکنم، اول رايترش بود 1 ميليون تومان الان شده 700 !!! به توليد انبوه برسه قيمت ها درست ميشه.

شايد سن و سال شما اونقد نباشه که يادت باشه اول قيمت رايتر های dvd چقد بود و الان مفت شده، در هر حال از بزرگ تر ها بپرسی بهت ميگن !

با نظر شما در مورد یکی – دوسال دیگه موافقم . و همچنین در مورد پیشرفت . ولی من میگم چرا الان به زور این درایو را در داخل دستگاه گذاشته در حالی که اگر نمی ذاشت الان من و شما PS3 داشتیم در حالی که الان باید یکی – دو سال صبر کنیم . ولی من مطمئنم که Blu ray در آینده دنیا را خواهد گرفت

با نظر شما در مورد یکی – دوسال دیگه موافقم . و همچنین در مورد پیشرفت . ولی من میگم چرا الان به زور این درایو را در داخل دستگاه گذاشته در حالی که اگر نمی ذاشت الان من و شما PS3 داشتیم در حالی که الان باید یکی – دو سال صبر کنیم . ولی من مطمئنم که Blu ray در آینده دنیا را خواهد گرفت

بهمون دلیلی که توی ps1 اومد cd گذاشت در حالی که کنسولهای اون زمان کاتریج داشتن و یا در ps2 یه dvd drive گذاشت در حالی که کنسولها cd داشتن و حالا ps3,bluray
عمر یه کنسولهای سونی حدود 10 سال هست. همین ps1 و همینطور ps2 پس تو اون دوره به یه مدیا مناسب نیاز داره. به قول خود شما 2 سال دیگه هنوز چند سال از عمر کنسول مونده و بشدت نیاز به blu-ray احساس میشه.

برای سونی من و شما ارزشمون در حد -0- هست. چون ایران توی بازار سونی برای PS3 هیچ جایی نداره و توی بقیه کشورها هم قیمت بازیهای X360 , PS3 یکسان هست.پس برای اونها فرقی نداره که بازی Blu-Ray باشه یا DVD 9 چون یک قیمته.

اريا جان درست ميگه Bluray فقط كپي خور شدنش مسالست كه اونم فقط تو ايران تبديل به يه
مشكل شده براي خارجي ها بهتر هم هست كه وقتي يه كنسول ميخرن يه Bluray-player
كه قيمتش حدود 600 دلار هست رو مجاني بگيرن !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or