تایید شد: درایور جدید از طرف Nvidia و AMD برای WatchDogs فردا منتشر می شود.

paradaimix

Dancing for Dessert Studio
کاربر فعال
هرچند که همه ما اطلاع داریم، Nvidia درایور جدیدی برای عنوان جدید جهان باز َشرکت Ubisoft در نظر گرفته را منتشر خواهد کرد. اگر چه زمان آن را نمی دانیم. یکی از اعضای Guru3D، آقای Hilbert Hagedoorn تایید کرده اند که هر دو شرکت Nvidia و AMD درایور جدیدی را برای بهینه سازی عنوان WatchDogs منتشر خواهند کرد.
Watch-Dogs-feature-3-672x372.jpg

نوشته شده توسط Hilbert Hagedoorn:
Nvidia و AMD فردا درایور جدیدی رو برای بهینه سازی WatchDogs منتشر می کنند. ما قبلا بهش دسترسی داشتیم ولی هنوز نمی توانیم پخشش کنیم.

عنوان WatchDogs به عنوان یکی از مورد انتظار ترین بازی های امسال، فردا به صورت رسمی برای پلتفرم های PC، PS4، X1، X360، PS3 و در تاریخی نامعلوم برای WiiU منتشر خواهد شد.

ُSource

کلا همه بسیج شدن تا این بازی رو به سطح قابل قبولی برسونن.نمیدونم این یوبیسافت چه مرگشه که مدام توی تریلرهاش درباره عناوینش بلوف میزنه" بعد به چه کنم چه کنم می افته که آقا این همونه شما دارید اشتباه میکنید.موفق ترین IP جدید تاریخ و از اینجور گنده گویی ها.زرشک که اگه این بازی بتونه موفقیت خاصی کسب کنه.

تنها دلیل فروششم اینه که الان هیچ بازی شاخی توی این زمینه ها وجود نداره وگرنه اگه همزمان با نسخه نسل بعدی GTA V یا حتی به فاصله کمی ازش عرضه میشد این بازی جکی بیش نبود.نتیجه اینکه دیگه هیچ وقت حرفای این شرکتو در مورد تریلرهای عناوینش قبل از عرضه خود بازیهاش باور نکنید

هرچند با قسمت بولد شده حرفهای شما کاملا موافقم ، ولی؛ دوست عزیز این بازی بد بشه شما چه سودی می برین!؟ بده یه بازی که واسه همه کنسول ها منتشر شده، خوب از آب دربیاد تا بعد از مدتها شاهد یه عنوان زیبا باشیم و همه ما لذت ببریم؟! (به خصوص ما که دنبال نسخه کرک شده و پایریت هستیم و پول آنچنانی نمی دهیم!؟؟) :-/

باور کن من از شکست این بازی و یوبیسافت خوشحال نمیشم چرا؟ چون وقتی یه شرکت مهم توی صنعت گیم ضربه بخوره خب ما گیمرها هم صدمشو با نبود عناوین خوب و متنوع میبینیم.درسته که شرکتهای بازیسازی قبل از انتشار عنوانشون باید کلی هایپو اینجور چیزا راه بندازن تا گیمرها ثانیه شماری بکنن برای انتشار عنوانشون"ولی اینکه شرکتی بیاد دروغ بگه و یه تریلر دروغکی رو اول نشون بده " بعد قبل انتشار تریلرهایی از بازی بیرون بیاد که شاید نصفه اون چیزی هم که اول بوده نیست.ضمنا ما که ادعایی در مورد این عنوان نداشتیم که حالا از شکستش ناراحت بشیم این یوبیسافت بود که میگفت این موفق ترین IP جدید تاریخ میشه و GTA رو شکست خواهیم داد و کلی گنده گویی کردن.حالا هم که با این نمایشای خنده داری که از بازی دیدیم انتظار نداشته باشید دست بزنیم واسه یوبیسافت.اگه این عنوان به یه شکست در برابر GTA تبدیل شد(خبرشو نخوندید برید پیدا کنید خودشون ادعا کردن) امیدوارم دیگه بیشتر از تواناییها و استعدادشون تبلیغات راه ندازن
یوبی سافت هیچوقت ادعا نکرد gta رو شکست خواهیم داد فقط یه عکس منتشر کرد که توش نوشته بود 2 ماه واسه لوس سانتوس کافیه بیاین شیکاگو.(که این اصلا معنی ما بهتر از gta هستیم رو نمیده)
اون تریلر روز اول هم بنظرم واقعی بوده، اما بعد توی بهینه سازی موندن و با توجه به اینکه برای 7 پلتفرم کاملا متفاوت باید میدادن و انجین جدیدشون بهینه نبوده توش موندن منتها مشکل از اینجا شروع میشه که نه تنها دانگرید شدن رو تکذیب کردن، بلکه اومدن گفتن حتی بهتر هم شده! این دروغشون روی اعصابه اما نمی دونم تخیلات بعضی ها تا کجا کش پیدا کرده که من تو این انجمن چیزهایی خوندم که هنوز بهشون فکر میکنم مخم سوت میکشه
به شخصه تریلر 2012 رو همون موقع که دیدم همه تو کف گرافیک این بازی بودن من به شخصه برام جای تعجب بود که چرا انقدر بعضی ها شگفت زده شدن شاید به این خاطره برای بعضی ها خیلی بیشتر از من گرافیک بازی نا امید کننده بود و احساساتی شدن:d

واقعا برا بعضیا متاسفم که توی تاپیکای مجاور دهن بازی رو سرویس کردن حالا کمم نمیارن و توی تاپیکی که اسمش:
[h=2]تایید شد: درایور جدید از طرف Nvidia و AMD برای WatchDogs فردا منتشر می شود.[/h]هست هم بحث کوبیدن یوبی و واچ داگز و مقایسه اون با GTA رو میشن وسط!

بالاخره تا کی میخواد ادامه پیدا کنه این قضیه؟ :|

دوستان ذکر کنم نسخه ی reloaded رو بگیرید و این درایور رو استفاده کنید تا حداقل این مشکلات لگ رو نداشته باشید

این یک بررسی کوچیک از گرافیک هایی که با این بازی تست گرفته شده هست

index.php

جالبیش اینجاست که 280X با اینکه Vram بیشتری داشته اما بازم فریم کمتری داده
خلاصه خوشحالم یک دونه 770 خریدم
الان یعنی فهمیدید 770 دارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or