تایید شایعات در مورد Tomb Raider جدید!

Victarion

Loyal Member
18tomb_raider.jpg

طی تماس بازی‌ستر با آقای خوشگو از مسئولان بخش Marketing شرکت Eidos، مشخص شد شایعات اخیر در مورد Tomb Raider حقیقت دارند.

طبق گفته ایشان این بازی توسط استودیو Crystal Dynamics در دست ساخت است و زمان زیادی تا اتمام ساخت بازی باقی مانده است.

چندی پیش شایعه شده بود که Tomb Raider جدید از نو ساخته خواهد شد (Reboot) و بازی دارای المان‌های سبک ترسناک به همراه خشونت بیشتر، است.

آخرین ویرایش:
- به نظر من کلا باید شخصیت بازی عوض بشه- حالا مرد هم نشد هیچ- ولی باید از استایل این مدل- که شده انجلا لسیم جلو گیری بشه!!!
برن لیندزی لوهان رو بزارن-جنیفر انیتون رو بزارن(اینم که تو همون استایله که:biggrin1:)-لوپز رو بزارن-
ماریانو شاراپوا رو بزارن-
یک مدل ن چندان معروف رو بزارن- یعنی چی-حتما باید شبیه انجلینا باشه!!!(بگن بچشه -قیافش به باباش رفته!!اسم مضخرفشم عوض کنند:biggrin1:)
داداش دمت گرم ديگه
يه دفعه بگو يه آمريكن پاي را بندازن ديگه:laughing:
توم ريدر كه (به نظر من) نمايش فشن نيست كه هر مدل آماتوري بياد توش . ايفاي نقشش (چه توي موشن كپچرينگ و چه توي فيلم سينماييش) ضرافت هاي خاص خودش رو مي طلبه ...
در ضمن . همه قيافه لارا رو با آنجلينا جوني (بخوانيد آنجلينا جولي:biggrin1:) مي شناسن
پ.ن حيف كه عوضش كردن اونم دو بار ... هر كيو بيارن بازم آنجلينا جوني نمي شه ...:love:

آخرین ویرایش:
Tr همیشه یه دزه ترس دلهره داشت(مثلا تو انورسالی که طوری حیوونا میو مدن که دلهره برانگیز بود)حالا این رو یه کم بال پر دان پررنگ تر کردن.در ضمن trیه کم داشت افت میکرد یه تغییر لازم بودمخصوصا تو گیم پلی حالا به نظر من اگه این تغییر مورد استقبال قرارنگرفت شاید برگردن به حالت قبلی .

Tr همیشه یه دزه ترس دلهره داشت(مثلا تو انورسالی که طوری حیوونا میو مدن که دلهره برانگیز بود)حالا این رو یه کم بال پر دان پررنگ تر کردن.در ضمن trیه کم داشت افت میکرد یه تغییر لازم بودمخصوصا تو گیم پلی حالا به نظر من اگه این تغییر مورد استقبال قرارنگرفت شاید برگردن به حالت قبلی .
بهتر. داره شبیه زلدا میشه ولی با ریت M. بنده که شدیدا استقابل میکنم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or