تایید رسمی Fable III برای PC

Hamidreza

ناظم انجمن
استودیو lion head امروز در وب سایت خود بصورت رسمی از وجود نسخه pc این عنوان محبوب خبر داد و زمان مشخصی رو برای عرضه اون اعلام نکرد و قیمت آن را 50 $ مشخص کرد.همچنین این بازی رو میشه از games on demand و GAMES FOR WINDOWS تهیه کرد.

http://www.vg247.com/2010/05/21/fable-iii-confirmed-for-pc-pricing-and-ce-detailed/

اینم تابلو بود میاد
red dead هم میاد
alane wake هم میاد
dead space 2 هم میاد

نسل pc داره منقرض میشه؟ lol

بازی کردن aw با موس چه فازی میده...:smile:

همین که کار PC به جایی رسیده که انتشار چند تا بازی کنسول، Gamer هاش را انقدر خوشحال میکنه نشان میده که چقدر وضعش خرابه

یعنی اگر بازی های Blizzard را فاکتور بگیری فکر نکنم بتونی 5 تا بازی انحصاری big Budget درست و حسابی براش نام ببری

الان صحبت سر این نیست که پلتفرم PC داره منقرض میشه یا نه بلکه مساله ی اصلی اینه که اکثر کمپانی های بازی سازی به این پلتفرم در بازار هدفشون به عنوان یک اولویت نخست نگاه نمی کنند و این برای PC Gamer های واقعی (نه کسایی که PC براشون نقش کنسولو ایفا میکنه) واقعا آزار دهندست. یعنی یک بازی به جای اینکه از گام نخست بر اساس کنترل و قدرت سخت افزاری یک PC طراحی و ساخته بشه اول کنسولیزه میشه و سپس به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم برای PC منتشر میشه که انتشارشم ممکنه همزمان باشه یا نباشه

آخرین ویرایش:
همین که کار PC به جایی رسیده که انتشار چند تا بازی کنسول، Gamer هاش را انقدر خوشحال میکنه نشان میده که چقدر وضعش خرابه

یعنی اگر بازی های Blizzard را فاکتور بگیری فکر نکنم بتونی 5 تا بازی انحصاری big Budget درست و حسابی براش نام ببری

الان صحبت سر این نیست که پلتفرم PC داره منقرض میشه یا نه بلکه مساله ی اصلی اینه که اکثر کمپانی های بازی سازی به این پلتفرم در بازار هدفشون به عنوان یک اولویت نخست نگاه نمی کنند و این برای PC Gamer های واقعی (نه کسایی که PC براشون نقش کنسولو ایفا میکنه) واقعا آزار دهندست. یعنی یک بازی به جای اینکه از گام نخست بر اساس کنترل و قدرت سخت افزاری یک PC طراحی و ساخته بشه اول کنسولیزه میشه و سپس به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم برای PC منتشر میشه که انتشارشم ممکنه همزمان باشه یا نباشه

نمیخوام دخالت کنم ولی این از اون پستا هست که کل تاپیک رو به سمت دعوای همیشگی کدوم پلتفرم بهتره میکشونه و از مدیر سایت بعیده همچین پستی زدن :-"

نمیخوام دخالت کنم ولی این از اون پستا هست که کل تاپیک رو به سمت دعوای همیشگی کدوم پلتفرم بهتره میکشونه و از مدیر سایت بعیده همچین پستی زدن :-"
اتفاقا خیلی هم پست منطقی هستش
اون افرادی که شعور بحث کردن رو ندارن الان گیس و گیس کشی راه میندازن

چرا دعوا بشه این چیزی که ایشون فرمودن یه موضوع کاملا روشنه

اما جدای از شوخی خبرهای خوبی در مورد پی سی به گوش میاد تو این مدت

واقعا موافقم دیگه کنسولیزه شدن بازیا رفته من یکی تنها شوق و ذوقم واسه ارتقا سیستم کرایسیس بود که اونم کنسولی شد که نتیجش معلومه دیگه بازی که رو کنسول اجرا شه با کیس 500 تومنی مثل هلو اجرا میشه , دیگه 2 تومن سیستم بستن به چه دلیلی؟

الان صحبت سر این نیست که پلتفرم PC داره منقرض میشه یا نه ....
دوسته عزیز کدوم خوشحالی ... مثله این که شما قبلا حضور نداشتین ببینین چه وضعی بود
بعضی هااا قبلا شعار جدیدی راه انداخته بودند که pc داره منقرض میشه و هیچ بازی برا pc تایید نیمشه و همه کنسولی شدن
ولی چند روز بعد خبر اضافه شدن pc به بازی های کنسولی شدن این دوستمون هم همون جریان رو داره میگه پس هیچ ربطی به قضیه نداره و تکرارش نکن
بعدشم pc بازی های انحصاری جالب و دهن پر کنی داره و اصلا نیازی نداره که به چندتا بازی
کنسول خوشحال باشه ... شما بازی APB رو در نظر بگیر برو تا تهش اگر نتونستی درکش کنی
بیا تو پروفایلم ...

...

من فقط از این خوشحالم که بازی مورد علاقم رو میتونم با یه کنترل(موس و کیبورد) و گرافیک خوب بازی کنم

این بلایی هست که کنسول ها سر pc دراوردن

واسه همین حتی اگه سالی یه بازی هم واسه pc بیاد همونو به همه بازیهای کنسولی ترجیح میدم

----------------

یعنی یک بازی به جای اینکه از گام نخست بر اساس کنترل و قدرت سخت افزاری یک PC طراحی و ساخته بشه اول کنسولیزه میشه

خب همینه دیگه
از وقتی این کنسولها اومدن بازار
گرافیک و فیزیک بازیها همین جور مثل خر تو گل گیر کرده
واصلا پیشرفتی نداشته

مثلا شما splinter cell duble agent رو با conviction مقایسه کن!
بعد از 4 سال هیچ فرقی که نیس هیچ حتی بدتر هم شده!(حالا باز بقیه نیان بازی به رخ من بکشن)

درسته همه چیز گرافیک نیس
اما اگه همون بازیها
هم داستان و گیم پلی خوب داشته باشه
هم گرافیک عالی
100 درصد لذتش دو چندان میشه

آخرین ویرایش:
من فقط از این خوشحالم که بازی مورد علاقم رو میتونم با یه کنترل(موس و کیبورد) و گرافیک خوب بازی کنم

این بلایی هست که کنسول ها سر pc دراوردن

واسه همین حتی اگه سالی یه بازی هم واسه pc بیاد همونو به همه بازیهای کنسولی ترجیح میدم

----------------

خب همینه دیگه
از وقتی این کنسولها اومدن بازار
گرافیک و فیزیک بازیها همین جور مثل خر تو گل گیر کرده
واصلا پیشرفتی نداشته

مثلا شما splinter cell duble agent رو با conviction مقایسه کن!
بعد از 4 سال هیچ فرقی که نیس هیچ حتی بدتر هم شده!(حالا باز بقیه نیان بازی به رخ من بکشن)

درسته همه چیز گرافیک نیس
اما اگه همون بازیها
هم داستان و گیم پلی خوب داشته باشه
هم گرافیک عالی
100 درصد لذتش دو چندان میشه

يعني بازي با كامپيوتر اين قدر ارزش دارد كه 2 ميليون براش خرج كني بعد بازي را مثل كراسيس با بهترين سيستم هم نشود بازي كرد وا قعا خنده دار هست

نخیر!
اگه هم بازی های مورد علاقه شما بیان یک پورت مزخرف هستن که از نسخه ی کنسولی اگه بدتر نباشه بهتر نیست!
اگه از همون اول معرفی بازی اسم pc نیاد و بعدا که فروش کرد خواستن یه پورتی هم واسه pc بندازن زیاد دلت رو خوش نکن ;)
همین فابل 3 اگه یه پورت از نسخه کنسولی باشه نا امید کنندست مگر یه تیم جدا رو نسخه ی pc کار کنه یا میکرده که بعید میدونم!:دی

میگن خدا روزی رو میرسونه.من ایمان پیدا کردم.اول فِیبِل:د لاست چپترز روی پی سی بعد فیبل آی آی رو سیصد و شصت حالا هم که کنسول ترکیده فیبل آی آی آی رو پی سی.

میگن خدا روزی رو میرسونه.من ایمان پیدا کردم.اول فِیبِل:د لاست چپترز روی پی سی بعد فیبل آی آی رو سیصد و شصت حالا هم که کنسول ترکیده فیبل آی آی آی رو پی سی.

ای بابا ای آی چیه مخم ترکید تا فهمیدم چی گفتی بگو 2 و 3 خلاص
پریروز هم یه ساعت تو مغازه دوستم سر همین دعوا بود اونا هی میگفتن gta آی وی یه ساعت با دلیل و مدرک ثابت کردم اینا اعداد یونانین:laughing: بیکاریم ااااااا

يعني بازي با كامپيوتر اين قدر ارزش دارد كه 2 ميليون براش خرج كني بعد بازي را مثل كراسيس با بهترين سيستم هم نشود بازي كرد وا قعا خنده دار هست
من با یه 4670 و دو هسته ای 7200بازی رو با متوسط 30 فریم رو تنظیمات high و very high
(راحت اجرا کردم) با رزوله متوسط 1024.768. دو میلیون سیستم و سیستم های اند برای اوناییه که خیلی دیگه کمالگرا تشریف دارن زیر 90 فریم چشماشونو ازار میده. اگه اون موقع که داری کرایسیز با 30 تا 40 فریم بازی میکنی و شاکی هستی از وضعیت کافیه خودتونو یه لحظه جای کنسول بازها بزارید:laughing:

صلوات بفرستید :biggrin1:
وقتی این xbox360 من ترکید خیلی ناراحت بودم که نتونم قسمت بعدی را بازی نکنم الان یه امیدی است البته ماکرو هرچی بازی داشت بذل بخشش کرد به دیگر کنسولها فقط gers مونده براش که اونم احتمال 001. برای pc بیاد

شما برو اول قیمت یک pc خوب دستت بیاد بعد الکی رقم بنداز ... با 2میلیون ابررایانه میدن که
به کار هیچ کس نمیاد یعنی اصلا خنده داره که یه نفر سره فقط بازی کردن بره یه pc 2 میلیونی بگیره ...

.

رو چه حسابی؟!!
البته زیاد مهم نیست بیاد یا نیاد رو pc چون رو 360 بهتر جواب میده ولی خب چون فابل 3 از امکانات نتال قراره استفاده گفتم احتمالش زیاده که واسه pc هم بیاد این نتال:smile:
خوب تو نسخه ی کالکتور ادیشن بازی اون سکه ها که گفتن مخصوص ناتال هست وجود دارد.اما این پک برای pc نمیاد.اگر قرار باشه فیبل از چیزی مثل ناتل برای pc پشتیبانی کنه,اون پک برای pc هم می آمد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or