تایید حضور شوالیه سفید در خارج از ژاپن

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
bukapow58qdsz02a713.jpg

سایت اروپایی PlayStation عرضه بازی نقش آفرینی انحصاری کنسول PS3 یعنی White Knight Chronicles 2 را در خارج از ژاپن را تایید کرد.

بازی دارای بیش از 30 ساعت گیم پلی است و همانند نسخه اول در رده نقش آفرینی های ژاپنی با مدت زمان متوسط قرار میگیرید. قابلیت اتصال همزمان 6 بازیباز را دارد و پیرو نسخه پیشین، بخش آنلاین لذت بخشی رو پیش رو خواهیم داشت.

WCK2 تابستان گذشته در ژاپن عرضه شده است و از معتبرترین مجله همین کشور یعنی فامیتسو، توانست نمره 33 از 40 را دریافت کند و نشانگر پیشرفت حدودی این بازی می باشد. همچنین نسخه PSP آن با نام Origins ، در شرف عرضه می باشد و مانند نام خود، بازگو کننده 10000 سال قبل از ماجرای نسخه اول است. دارای مد 4 نفره Co-op و 30 ساعت گیم پلی است و ظاهرا قصد دارد آرشیو نقش آفرینی های ژاپنی این کنسول دستی را کاملتر کند.

این 2 بازی در ماه می امسال در خارج از ژاپن عرضه خواهد شد و باید دید که سرنوشت شوالیه های تاریکی و روشنایی به کجا کشیده می شود!

ممنون شهاب،كاش لينك منبع رو هم می دادی!
نسخه PSP آن با نام Origins
اسم نسخه PSP ـش Dogma Wars ـه كه ماجرای الدور تو جريان جنگ هزار سال پيش بين يشيرا و ادونی رو تعريف می كنه!
خطر اسپويل:
همون طور كه می دونی الدور از دوران باستان اومده بود و تو دوران باستان هم محافظ ملكه ادونی بوده.دليل پير شدنش هم بخاطر اين بود كه برای اومدن به 1000 سال بعد می بايستی جوونيش رو به الهه مرگ می داد.
باید دید که سرنوشت شوالیه های تاریکی و روشنایی به کجا کشیده می شود!
خطر اسپويل:
شواليه تاريكی كارا بود و تو آخر نسخه اول كشته شد.تو نسخه دوم گريزل و مجی ها به بالاندر حمله می كنن و لئونارد (شواليه سفيد) و سزار (شواليه اژدها) به همراه يولی (كه تو اين قسمت تبديل به يه شواليه مخصوص به اسم مون پرنسس می شه) و پرنسس فاريا و الدور می رن به جنگ گريزل.

در كل من بی نهايت منتظر اين بازيم به همه JRPG باز ها هم توصيه اش می كنم.
ضمنا نسخه اول هم قراره تو ديسك بازی باشه و بخش مولتی پلير هم داره.
درستش Episode Portable Dogma Wars هستش منتها نمیدونم چی شده که شده Origin! تو منبع که اینطوری بودش :biggrin1:!
پس فكر كنم فقط تو ژاپن اسمش Dogma Wars بوده همونطور كه WKC 2 تو ژاپن اسمش awakening of light and darkness بود!:دی
اینم بیشتر یه نوع روایت بودش حتما منظور اون سیاه و سفید نیستش :biggrin1:! بعد من بازی رو تموم نکردم و داستانش رو نمیدونم :biggrin1:! همینطوری گفتم و عین اکثر داستان های خوبی و بدی! حالا شما مارو ببخش :biggrin1:!
np،من همينجوری گفتم:دی

آخرین ویرایش:
ممنون شهاب،كاش لينك منبع رو هم می دادی!
منبع رو تو صفحه اصلی گذاشتم اما چون پرتغالی بودش دیگه نذاشتمش اینجا!
نسخه PSP آن با نام Origins
درستش Episode Portable Dogma Wars هستش منتها نمیدونم چی شده که شده Origin! تو منبع که اینطوری بودش :دی!
باید دید که سرنوشت شوالیه های تاریکی و روشنایی به کجا کشیده می شود!
اینم بیشتر یه نوع روایت بودش حتما منظور اون سیاه و سفید نیستش :دی! بعد من بازی رو تموم نکردم و داستانش رو نمیدونم :دی! همینطوری گفتم و عین اکثر داستان های خوبی و بدی! حالا شما مارو ببخش :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or