تایپیک XBox360 داران کرمانشاه

سلام اقا کسی خواست xbox بفروشه من خریدارم مغازه دار هر قیمتی داد من 20 تا 40 تومن بیشتر خریدارم زود جواب بدین اینم شمارم 09386505626 اگه نبودم به مسعود سایلنت هیل بگید فقط زود;)

دوستان عزیز یه سوال دارم.من هنوز ایکس باکسمو آپدیت نکردم ال تی 2 هست!بازی هایی که جدیدا میان همشون برنر مکس هستن؟یعنی اگه ال تی 2 باشه کار نمیکنه؟

راستی پیشنهاد میکنم که دیگه از اون یارو که کنار پاساج قصر مغازه داره زیاد بازی نخرید
من چند روز پیش ازش Mortal Kombat vs DC رو 5 هزار خریدم ولی بعدش که در خونه قاب بازی رو باز کردم دیدم دیسک داخلش نبود!

دوستان یه سوال
دوره قبلی از جام دیجیتال تو کرمانشاه چطور بود شلوغ بود استقبال چگونه بود ؟
حریف ها قوی بودند
خلاصه کی رفته بود میشه دقیق بگه

تازگی ها رفتید بازی ایکس باکس بخرید؟
من امروز رفتم بازی بخرم دیدم که قیمت بازی ایکس باکس 100 برابر شده!!!!!!!!!!

اره دیگه بونر مکس کمتر از 10 تومان نمیدن...مال اینه که قیمت دی وی دی 9 هم چند برابر شده

---------- نوشته در 09:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:44 PM ارسال شده بود ----------

الان برنر مکس شده هیلو 4 20 تومان!!تک دیسکم نمیفروشن.

نه از قصر بونر مکس 10 تومان بیشتر نیست

---------- نوشته در 09:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز یه سوال دارم.من هنوز ایکس باکسمو آپدیت نکردم ال تی 2 هست!بازی هایی که جدیدا میان همشون برنر مکس هستن؟یعنی اگه ال تی 2 باشه کار نمیکنه؟

بازی های جدید همه شون ال تی 3 میخوان...بورنر مکس یه چیز جداگانست که برای کسایی که میخوان روی هارد نصب کنن یا لایو بازی کنن مهمه...نه همه بازی ها بونر مکس نیست....بعضی هاشون لازمه باشن

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

سلام بر همشهریای عزیز میگم شما برنرمکس از کجا میگیرین؟ چه قد؟

سنت فرام تپا‌تاک یوزینگ ایکس پریا مینی

از باساز قصر سونی علی میده تقریبا 10 تومان

سلام ببخشید میشه آدرس دقیق برن مکس فروشی بی کلاهی اصل لایو! های شهر کرمانشاه رو بدید؟ فکر کنم تمام توضیحات رو دادم:d

یا علی(ع)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or