تاپیک xbox360داران کرج

داخل خود مهستان هستش ؟ طا لقانی هم که گفتی به طرف میدان سپاه دست راست میشه دیگه راستی من lt2 هستش باید lt3 بریزم توی کرج کجا رو میشناسی بریزن قیمت خوب بگیرن من درختی هستم
سلام
دوست عزیز دستگاه و چرا ماتریس نمیبری؟
من ماترس بار اول 15 دادم ولی برا باره بعدی که DVD KEY رو هم داره ببری 10 میگیره.

با سلام.بالاخره یه مغازه تو کرج پیدا کردم که بازی های LT3 رو میاره.قابل توجه دوستانی که دستگاهو مثل من آپدیت کردن و چند هفته ای هست که مجبورم بازی های قدیمی رو بازی کنم...
البته نمیدونم کارم خلاف قوانینه یا نه ولی معرفی میکنم.اگه خلاف قوانینه دوستان بگن که نوشته ام رو اصلاح کنم...
به دلیل ناراحتی دوستان حذف شد
البته من تمام کارای کنسولم رو به اون میدم چه بازی و چه آپدیت.

آخرین ویرایش:
با سلام.بالاخره یه مغازه تو کرج پیدا کردم که بازی های LT3 رو میاره.قابل توجه دوستانی که دستگاهو مثل من آپدیت کردن و چند هفته ای هست که مجبورم بازی های قدیمی رو بازی کنم...
البته نمیدونم کارم خلاف قوانینه یا نه ولی معرفی میکنم.اگه خلاف قوانینه دوستان بگن که نوشته ام رو اصلاح کنم...
پاساژ دانشکده طبقه زیر-صفاری
البته من تمام کارای کنسولم رو به اون میدم چه بازی و چه آپدیت.
یه جای دیگه هم هست که بازیهای xgd3 رو داره من 2 سال بازیهامو اونجا میخرم.تو مرکز خرید مهستان.تمام بازیهای جدید رو داره و با پک میدهده 3 تومن البته قبلا" 2500 میداد.من بازی هامو از اونجا میگیرم خیلی هم زود میاره.تازه این بازی جدیدارو رایت 100 درصدیش رو هم داره اسمش نمیدونم چی بود میگفت برای برای آنلاین خوب.

یه جای دیگه هم هست که بازیهای xgd3 رو داره من 2 سال بازیهامو اونجا میخرم.تو مرکز خرید مهستان.تمام بازیهای جدید رو داره و با پک میدهده 3 تومن البته قبلا" 2500 میداد.من بازی هامو از اونجا میگیرم خیلی هم زود میاره.تازه این بازی جدیدارو رایت 100 درصدیش رو هم داره اسمش نمیدونم چی بود میگفت برای برای آنلاین خوب.

بازی های xgd3 رو که همه دارن.ولی 97% هست و برای لایو مناسب نیست.
شما مطمئنی که بازی هاش برنرمکس هست؟؟؟؟؟
آخه شنیدم دی وی دی که باید رایت بشه ورباتیم هست که 2500 تومن قیمتش هست.اونوقت چطوری ایشون بازی رو با قاب و کاور و لیبل میده سه هزار تومن...!!!!!!!!
فکر کنم بازی هاش برنر مکس نباشه شاید فقط برای آفلاین هست..!!

بازی های xgd3 رو که همه دارن.ولی 97% هست و برای لایو مناسب نیست.
شما مطمئنی که بازی هاش برنرمکس هست؟؟؟؟؟
آخه شنیدم دی وی دی که باید رایت بشه ورباتیم هست که 2500 تومن قیمتش هست.اونوقت چطوری ایشون بازی رو با قاب و کاور و لیبل میده سه هزار تومن...!!!!!!!!
فکر کنم بازی هاش برنر مکس نباشه شاید فقط برای آفلاین هست..!!
lمن که اهل آنلاین نیستم ولی خیلی دوست دارم برم لایو .من گفتم بازیهای 97 درصدی رو 3000 تومن میده. این روش جدیده رو اونجا هم همین رو میگفت که تو گفتی برای رایت که اسمش برنر مکس است. تو فروشگاه پرنیس مهستان من گفتم میفروشه.من ازش نخریدم ولی فکر کنم بازیهای اون روش رو 7 یا 8 تومن میفروشه.همشون رو هم داره فکر کنم حدود 35 تا بازی بود.

ای آقا یه جوری گفتی فکر کردم خودت گرفتی.این بنده خدا که خودش دنبال فول ایمیج بازی ها میگشت.البته شما تو پست های قبلی که داده بودی دنبال فول ایمیج و دی وی دی ورباتیم میگشتی...
فکر کنم شما همون پرنسی با یه آیدی دیگه چون یه جوری حرف میزنی انگار تو مغازشی هیچکس از چیزی و جایی که درست نمیشناسه اینقدر تعریف نمیکنه...شما گفتی اهل لایو نیستم ولی تو لایو گیمر آیدی داری از گیمر آیدیت معلومه که لایو باز خفنی هستی.کلا حرفات با هم خیلی تناقض دارن...
از ناظمها میخوام لطفا رسیدگی کنند.
طبق قوانین هیچ کاربری حق نداره با دو اکانت در سایت فعالیت داشته باشه...
و البته اگه من اشتباه میکنم از همه معذرت میخوام .

آخرین ویرایش:
ای آقا یه جوری گفتی فکر کردم خودت گرفتی.این بنده خدا که خودش دنبال فول ایمیج بازی ها میگشت.البته شما تو پست های قبلی که داده بودی دنبال فول ایمیج و دی وی دی ورباتیم میگشتی...
فکر کنم شما همون پرنسی با یه آیدی دیگه چون یه جوری حرف میزنی انگار تو مغازشی هیچکس از چیزی و جایی که درست نمیشناسه اینقدر تعریف نمیکنه...شما گفتی اهل لایو نیستم ولی تو لایو گیمر آیدی داری از گیمر آیدیت معلومه که لایو باز خفنی هستی.کلا حرفات با هم خیلی تناقض دارن...
از ناظمها میخوام لطفا رسیدگی کنند.
و البته اگه من اشتباه میکنم از همه معذرت میخوام .
اگه شما لایو میری گیمر تگ منو add کن ببین من توی چه بازی چند تا امتیاز گرفتم یا تو کدوم بازی رنکم بالاست . من لایو میرم فقط در اندازه ای که اچیوا رو 1000 کنم . اگه دقت کنی هیچ کدوم از بازیهای جدیدم تو دستگاه نگذاشتم . بازیهای جدیدو بازی کردم فقط offline . کلا توی gamertag من 15 یا 16 تا بازیه که که الان شده 22 یا 23 تا بازی اونم off line حتی on نشدم که آپلود شه . من دنبال full image بازیها میگشتم نه با قیمت 8000 تومن . من online بازی میکردم برای 1000 کردن اچیو . ولی 8000 تومن برای این کار صرف نداره .اگه دقت داشته باشید Rep من 3 ستارست . دوستان liveباز معنی اینو خوب میدونن . لطفا انتشار کذب نکنید . لطفا تاریخ آخرین اتصال من به live رو هم مشاهده کنید . فکر نکنم داخل اینا بشه دستکاری کرد یا دو پروفایله وارد شد . یا حداقل من بلد نیستم .

بگذریم...
شما که مشرفی به پرنس میدونی بازی kingdom of amalur رو آورده یا نه????
شما بابت اون تهمتی که به بنده زدی هنوز جوابی ندادی . چرا ما آدما اینقدر راحت به هم تحمت میزنیم بعد هم بی خیال میشیم . یا برای تهمتت دلیل بیار یا عذر خواهی کن . بازی نام برده رو هم خودت برو آمارشو بگیر .
من هم به راحتی میتونم بیام بگم یک نفر با دو id داره توی این تاپیک فعالیت میکنه(Dave = ps3vpn)
به نظر شما این کار درسته ؟

آقا من که تو همون پست عذر خواهی کرده بودم.البته برای نظری که داده بودم دلیل هم آوردم...
در ضمن در جواب dave=ps3vpn باید بگم یه سری به این تایپیک بزن نظرت عوض میشه.
فکر نکنم که خودم سوال کنم و خودمم بیام با یه اکانت دیگه جواب بدم...
http://forum.bazicenter.com/thread53315/

شما بابت اون تهمتی که به بنده زدی هنوز جوابی ندادی . چرا ما آدما اینقدر راحت به هم تحمت میزنیم بعد هم بی خیال میشیم . یا برای تهمتت دلیل بیار یا عذر خواهی کن . بازی نام برده رو هم خودت برو آمارشو بگیر .
من هم به راحتی میتونم بیام بگم یک نفر با دو id داره توی این تاپیک فعالیت میکنه(Dave = ps3vpn)
به نظر شما این کار درسته ؟
آقا دست از این مسخره بازیها ور دارین مثل اینکه دوست دارید دوباره خلیل بیاد همه پستها رو حذف کنه .دوست عزیز شما هم به دل نگیر.تو این تاپیک کرج هر کس تبلیغ مغازه ای که دوست داره رو میکنه .حالا این پرینس کجاست که سرش دعوا ؟

آقا من که تو همون پست عذر خواهی کرده بودم.البته برای نظری که داده بودم دلیل هم آوردم...
در ضمن در جواب dave=ps3vpn باید بگم یه سری به این تایپیک بزن نظرت عوض میشه.
فکر نکنم که خودم سوال کنم و خودمم بیام با یه اکانت دیگه جواب بدم...
http://forum.bazicenter.com/thread53315/
عذرخواهی شما رو میپذیرم.
بنده نگفتم این مورد وجود داره.گفتم که درسته من هم بیام اینطوری بگم?
به هر حال من برای حرف خودم دلایلی دارم که پرداختن بهش کار درستی نیست.انشاالله که اشتباه باشه.

آقا دست از این مسخره بازیها ور دارین مثل اینکه دوست دارید دوباره خلیل بیاد همه پستها رو حذف کنه .دوست عزیز شما هم به دل نگیر.تو این تاپیک کرج هر کس تبلیغ مغازه ای که دوست داره رو میکنه .حالا این پرینس کجاست که سرش دعوا ؟
این اعتقاد شخصی بنده ست و هیچ ربطی به تبلیغ نداره.هرکس متناسب به نزدیکی محل زندگیش و اعتقادی که به کار اون مغازه دار داره محل خرید جنسشو انتخاب میکنه.
به نظر من هر کس که xbox داره ضرری نداره که یه بار از این فروشگاه دیدن کنه.فکر نکنم چیزی در مورد xbox باشه که اونجا جواب نگیره.
آدرسشو نمیدم که دوستان نگن تبلیغه.جویا باشید به راحتی پیدا میکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or