تاپیک Xbox 360 داران گیلان

با سلام.من کنسولم رو یه 2 هفته ای میشه از فروشگاه غلامی خریدم چند تا بازی قدیمی خریدم راحت رو هاردم نصب شد تا رسید به بازی left 4 dead 2 که موقع نصب رو دستگاه پیغام آپدیت میداد و نصب نمیشد دستگاه رو بردم ..با یه سی دی آپدیتش کرد ...بازی راحت رو هاردم نصب شده اما save نمیشه یعنی هر دفعه باید از اول شروع کنم ..یادم رفت call of duty جدید هم همین طوره.ممنون میشم راهنمایی کنید

ببین مشکل از اوون سی دی آپدیتت هست ورژنش احتمالا کامل نیست.یا واستا فرم ویر جدید بیاد بری از خود لایو مستقیم بگیری یا اینکه از یه نفر تو این سایت هست یه اسم police_110 که ميتوني از اوون کمک بگیری.آدرس پروفایلشو بهت میدم از اوون کمک بگیر.

آخرین ویرایش:
آها آها هندل بزن آها هندل بزن:biggrin1::biggrin1::biggrin1: تاپیک بیاد بالا باز که این تاپیک ذلیل مرده خواب رفته یه حرکتی چیزی بدین دیگه:biggrin1::biggrin1::biggrin1: مهدی سینا حسین آقا محمود کجایین پس؟؟؟؟؟
بچه ها پی اس 3 خریدم بهم تبریک بگین.راستی این assasin creed 2 و sabouter و avater رو کیا بازی کردن هر 3 تا رو میخوام بخرم یکی بیاد بگه چه جور مالی هستن ارزش وقت و پول رو داره ؟

آها آها هندل بزن آها هندل بزن:biggrin1::biggrin1::biggrin1: تاپیک بیاد بالا باز که این تاپیک ذلیل مرده خواب رفته یه حرکتی چیزی بدین دیگه:biggrin1::biggrin1::biggrin1: مهدی سینا حسین آقا محمود کجایین پس؟؟؟؟؟
بچه ها پی اس 3 خریدم بهم تبریک بگین.راستی این assasin creed 2 و sabouter و avater رو کیا بازی کردن هر 3 تا رو میخوام بخرم یکی بیاد بگه چه جور مالی هستن ارزش وقت و پول رو داره ؟

مبارکت باشه رفیق

من تبریک گفتما

assasin creed 2 و sabouter خوبه بگیر :love:

همینجام:biggrin1:
آرتین جان خوبی؟
مبارکت باشه ایشالله به پای هم پیر شین :biggrin1:

مبارک باشه

البته اگه یه ماه دیگه نره تو امضا واسه فروش!!

اولا دیگه تو امضا نمیره تو تاپیک میره کلاسم بالا رفته پرمیوم شدم:biggrin1: احترام بزارین مامور مخصوص حاکم بزرگم:biggrin1: l0l

دوما مبارک صاحبش باشه(خودم):biggrin1:

این تاپیک نفرین شده هست همش میره تو کماء با شک درش میاریم.:biggrin1:

یه سوال این splinter cell جدید کی میاد؟ مردم لامصب تو کفشم.

آخرین ویرایش:
بنده ميخواستم البته كپي خور نشده و ارجينال كه خريدم ديروز.:biggrin1:

مبارک باشه مهدی جون هوای این یکی رو بدار.شیرینی چی میخوای بدی؟ به من خواستی بدی من واستا فک کنم:-":-":-":-"

آها بازی ps3 مجانی چیزی خواستی خیرات کنی من در خدمتم:biggrin1::biggrin1::biggrin1: l0l.تازه عاشورا هم نزدیکه میتونی به عنوان نزری بهم بدی.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or