از همون اول هم مشکلی نداشت ولی اومدهالان بازي boerdlands نسخه سالمش اومده مشهد؟؟؟
من تا 405 قیمت داشتم.فکر کنم کمتر هم شده ولی الان میگن کم شده و نیست فالکون 380الان elite با جاسپر از يك جاي مطمئن كه جنساش خوب باشه چنده؟؟:confused:
وحید ول کن ادم درستی نیست همینطور میلاد و همینطور اون سیده روبرو میلاد.من پیش همشون رفتم ادمای باحالی نیستن.اقای ممتاز رو میشناسی اگر نه بگو شمارشو برات پ.خ کنم.تو خود پاساژ بهزاد هم وقتی از پله ها میری پایین دست چپ 5 متر جلوتر از از پله ها یک مغازه هست اون از همه تو اون پاساژ بهتره منصف تره.من از وحيد پرسيدم گفت 450!
جاي ديگه نيست ؟؟
اسمشون هم اقای ممتاز هست و همه تو پاساژ بهزاد برای ارتقا ایکسترم کنسول رو به اون میدن چون خودشون بلد نیستن:laughing:دوستانی که می خوان Disc Boot یا همون Activate.rar رو از مشهد بخرن! من این آدرس رو از یکی از دوستان پرسیدم! احتمالا توویه سعدی و پاساژ بهزادم پیدا میشه!
خیام 4 - چهار راه اول سمته چپ - مغازه ی Mega Byte - بهش بگین دیسک بوت میخوام.
قیمتشم فکر کنم گفت 1500 تومن نمیدونم چون هنوز نخریدم!
ولی احتمالا پاساژ بهزادم داره.
آدم پشيمون ميشه بهت کمک ميکنه ، بابا خجالت بکش پاشو بورو تو سايت رو نگاه کن ديگه ، گيری هستی ها!!اسم مغازشون چي هست؟؟
مرسي!:laughing:
دوستان نمایندگیه Gamedepot کجایه؟
من هر موقع میرم وحید بهم بازی هایه GameDepot رو میده! میخوام خودم بگیرم ازش!:cheesygri