تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با عرض سلام .
من فکر می کنم این دوست عزیزمون در رابطه با GTA 4 مر بوط به کنسول PS3 صحبت می کنند . با توجه به اینکه PS3 ریجن فری است پس دلیلی برای خرید ریجن خاص وجود ندارد . مگر اینکه شما قصد رجیستر کردن بازی رو داشته باشید که اون هم به دلیل ژاپنی بودن زبان در سایت مربوط به کنسول های NTSC J بی معنی است . اگر قصد خرید داربد من می تونم براتون با قیمتی مناسب تهیه کنم .
در رابطه با GTA 4 که برای کنسول ایکس باکس 360 وارد بازار شده ، این بازی ریجن های NTSC J و PAL رو ساپورت میکند و فقط بر روی دستگاه های UC قابل اجرا نیست . البته فعلا . در رابطه با اون دوست عزیز هم که در مورد تغییر دادن ریجن صحبت کرده بودند فقط لازم به ذکر است که تا این لحظه این کار نشدنی است .
به وبلاگ ما سر بزنید . متشکرم

با عرض سلام دوباره . من Xbox live رو براتون راه اندازی می کنم ولی برای استفاده شما باید یک سری شرایط رو داشته باشید . به عنوان مثال اینترنت پر سرعت با پینگ مناسب ( البته اگر قصد بازی کردن هم داشته باشید) در غیر این صورت با اینترنتی معمولی تر ( ADSL با سرعت 64 کیلو بایت بر ثانیه ) می تونید تو محیط Live گردش کنید و آخرین آپدیت ها رو دانلود کنید یا دمو های جدید رو بگیرید .
از وبلاگ ما دیدن فرمائید . متشکریم

رجیون سیستم من J هست و از همین وحید گرفتم.رو پک ماله من هم نوشته PAL ولی به سیستمم میخوره.شما هم همونو از وحید بگیر مطمئن باش به سیستمت میخوره.به خوده وحید فکر کنم اگه زنگ بزنی برات بفرسته.این شمارشه:2256118-0511 آقای وحید نعمتیان

با عرض سلام دوباره . من Xbox live رو براتون راه اندازی می کنم ولی برای استفاده شما باید یک سری شرایط رو داشته باشید . به عنوان مثال اینترنت پر سرعت با پینگ مناسب ( البته اگر قصد بازی کردن هم داشته باشید) در غیر این صورت با اینترنتی معمولی تر ( ADSL با سرعت 64 کیلو بایت بر ثانیه ) می تونید تو محیط Live گردش کنید و آخرین آپدیت ها رو دانلود کنید یا دمو های جدید رو بگیرید .
از وبلاگ ما دیدن فرمائید . متشکریم
سلام دوست عزیز
شمات میای خونه ی طرف لایو رو راه اندازی میکنی یا ما باید کنسول رو بیاریم اونجا؟؟؟؟
اگه قرار باشه ما کنسول رو بیاریم باید کامپیوتر رو هم بیاریم یا نه؟؟؟
چه قدر هزینش میشه؟؟؟
یعنی اصلا نمیشه با سرعت 50 کیلوبایت به لایو وصل شد و بازی کرد؟؟؟
حتما باید ADSL بگیرم؟؟؟
ADSL با سرعت 512 مناسبه؟؟

رجیون سیستم من J هست و از همین وحید گرفتم.رو پک ماله من هم نوشته PAL ولی به سیستمم میخوره.شما هم همونو از وحید بگیر مطمئن باش به سیستمت میخوره.به خوده وحید فکر کنم اگه زنگ بزنی برات بفرسته.این شمارشه:2256118-0511 آقای وحید نعمتیان

ریجن j و pal این بازی یکیه اما ریجن uc اون فرق داره. در نتیجه به احتمال زیاد به کنسول دوستمون نمیخوره. در ضمن همونطور که دوستان گفتن خیلی به اطلاعات روی box بازیهای وحید نمیشه اطمینان کرد.

بچه ها سلام، منم امروز میخوام برم XBOX 360 بخرم،از آقای ممتاز هم خواهش میکنم سریعتر قسمت XBOX LIVE رو راه اندازی کنن تا بچه های مشهدی نتونن یه حالی به همدیگه بدن:cheesygri ( منظور بدی نداشتم.....)از بچه ها هم یه نظرخواهی بشه ، ببینیم چه ساعتهایی بیایم تو LIVE .

سلام دوستان
منم امروز به جمع 360 دارای مشهدی اضافه شدم اگه میشه یه چند جا که بازیهای uc و pal کپی رو میفروشن رو معرفی کنید:love:ممنون:love:

Damet Garm!! Aerosmith hanooz farda gharare too USA biad:D man hatman yesar be hamoon addresetoon mizanam.Gutar Hero III 420 ta gamescore avordam,amma bedoone guitar emkan nadare beshe bishtar avord,mikhastam bebinam shoma guitaresho mitooni gir biari vasam?

سلام دوستان
منم امروز به جمع 360 دارای مشهدی اضافه شدم اگه میشه یه چند جا که بازیهای uc و pal کپی رو میفروشن رو معرفی کنید:love:ممنون:love:
2256118-0511 وحید
رو به روی آبی کامپیوتر در سجاد پاساژه شهر شب طبقه ی پایین.
اینجا هم از همشون بهتره:http://mb-corporation.persianblog.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or