تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی هست که بدونه بازی Bully:Scholarship Edition رو کجا تو مشهد میفروشن؟؟؟(نسخه ی 360).
اگر خودتون دارین و سالم هست خریدارم(حتما مالزی باشه).
این بازی کلا ریجن J نداره در نتیجه در مشهد کسی نمیاره.

مشهد کلا از وحید فکر نکنم جای دیگه به روز تر باشه که اونم خودش کلی عقبه !
اگه وحید نداشت یا باید از تهران سفارش بدی یا اگه خودت adsl داری استین بالا بزنی و تورنتشو دان کنی که حداقل 1 هفته طول میکشه چون ظاهرا کسی نداره که جواب نمیدن
البته تو بازارچه هم اگهی بده شاید یه فرجی بشه !

شما تو كار رايت هستي؟:confused::biggrin1:

اره ...

خب من یه مقدار توضیحات بدم .

به علت اینکه دوستان زیادی بودند که قصد داشتن بازی GTA رو تهیه کنند و با این وضع موجود , این بازی در تهران به سختی گیر میاد و مشهد هم جای خود داره .
به همین خاطر تصمیم گرفتیم که این بازی رو به فروش برسونیم . ابتدا قرار بود که بازیها رو به وحید بدیم اما جناب وحید میخواست بازیها رو با قیمت بسیار ارزون ( فقط پول DVD خام ) از ما بخره و بعدش هم به قیمت بسیار بالا به شما بفروشه . به این ترتیب تصمیم گرفتیم که این کار رو خود ما بکنیم .
بازیها بر روی Ri-Data رایت میشه و پس از رایت شدن هم تست خواهند شد . این بازی بدون قاب و کاور خواهد بود . چون با کاور هم قیمتش بیشتر میشه و هم اینکه به علت درس و دانشگاه وقت نمیکنیم که این کار رو انجام بدیم .
قیمتی که برای این بازی گذاشتیم 7000 تومان هست با پیک رایگان .
طریقه ی ارسال بازی هم به این صورت هست که پیک بازی رو برای شما میاره و شما پول بازی رو ( 7000 تومان ) به پیک میدین .
لازم به ذکر که به علت امتحانات دانشگاه فروش این بازی پنج شش روز بیشتر نیست . بنابراین کسانی که مایل هستند از فردا صبح به بنده PM بزنند تا بازی رو براشون ارسال کنیم .
فقط ریجن کنسول خودتون هم ذکر کنید . ممنون .
اگه تعداد درخواست زیاد بود احتمالا فردای اون روز که شما به من PM زدین بازی برای شما ارسال خواهد شد . چون متاسفانه تو ایام بدی این بازی عرضه شده . امتحانات .:biggrin1:

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من توی نیشابور زندگی می کنم دیروز اومدم مشهد که gta4 رو بخرم رفتم مغازه وحید گفتش که free شو داره روی سی دی رو نگاه کردم دیدم pal هست بلاخره دست خالی برگشتم نیشابور .حالا کسی میتونه واسم کاری کنه مثلا پول به حسابش واریز کنم وبرام بفرسته یا اینکه بیام مشهد سی دی رو تحویل بگیرم.این نکست جن هم میگه چون که غیر مجازه نمیاره:((

سلام بچه ها من توی نیشابور زندگی می کنم دیروز اومدم مشهد که gta4 رو بخرم رفتم مغازه وحید گفتش که free شو داره روی سی دی رو نگاه کردم دیدم pal هست بلاخره دست خالی برگشتم نیشابور .حالا کسی میتونه واسم کاری کنه مثلا پول به حسابش واریز کنم وبرام بفرسته یا اینکه بیام مشهد سی دی رو تحویل بگیرم.این نکست جن هم میگه چون که غیر مجازه نمیاره:((
سلام.
دوست عزیز:
1-بهتره کلا از وحید نگیری.
2-اگه اون dvd مالزی(playbox)بوده شما به نوشته ی روی خود جعبه اصلا توجه نکن.مثلا پشت همه ی این پلی باکس ها نوشته از co-op پشتیبانی میکنه.حتی پشت جعبه ی DMC4 یا Blacksite.همین طور هم ریجنش رو یه چیزی نوشته شما توجه نکن.من ریجنم j هست ولي روی جعبه ی بعضی از بازی هام نوشته پال.
3-به پست 284 این صفحه مراجعه کن انسان بسیار شریفی هستن شاید به بقیه ی شهر ها هم بفرستن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or