تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام چقدر اینجا خلوت شده ! دوست عزیز prance 3 میشه راجع به امضات یه توضیح بدی ؟ منظور شماره .
چجوریه ؟ رایته دیگه ؟ بعد قیمت بازیا چند ؟ کجا تحویل میدن؟ یه توضیح کوچول موچول بده روشن شیم مرسی

سلام دوستان
امیدوارم امتحاناتتون رو خوب داده باشید
اقایstabilizer شما لطف کن باهام تماس بگیر تا روشنت کنم چون زیاد نمیتونم بیام انجمن
در ضمن دوستان یه مشکل مالی برام پیش اومده میخوام 360 رو بفروشم
تاریخ ساخت دستگاه اخر 2006 هستش
بسیار تمیز
مدل پریمیومه با سه عدد بازی
لاست پلانت
اساسین کرید و گیتار هیرو 2
لطف کنید تماس بگیرید....
قیمت پایه 360 تومن
موفق باشید.

دوستان من یه Jericho دارم که می خوام عوض کنم اگر کسی خواست بگه دسکشم مالزی هستش با rinbow six:vegas یا toruk یا lost planetعوض می کنم فقط دیسکا مالزی باشن دیسکه منم نویه نو هستش چون فکر کنم فقط یه بار تو دستگاه گذاشتمش.

سلام.میخواستم بدوم این کابل های VGA اي که مغازه ی وحید میاره اصل مایکروسافت هست؟و از اون تبدیل های مانیتور های CRT هم داره؟توی مشهد از کجا میشه این تبدیل ها رو پیدا کرد؟

سلام.میخواستم بدوم این کابل های VGA اي که مغازه ی وحید میاره اصل مایکروسافت هست؟و از اون تبدیل های مانیتور های CRT هم داره؟توی مشهد از کجا میشه این تبدیل ها رو پیدا کرد؟

من خودم مشهدم ولی کلا از وحید چیزی نگیر بنا به دلایل امنیتی فقط از next gen سفارش بده هر چی خواستی تضمینی 2 3 روزه هم میاد واست;)

دوست عزیز درسته
وحید یکم گرون فروش هست ولی تنها کسی هستش تو مشهد که بازیهای جدید رو میاره (واسه Xbox360 و Ps3)
دانته جان شما می تونی اون تبدیل رو از پاساژ مهتاب طبقه ی بالا بگیری
موفق باشید

دوست عزیز درسته
وحید یکم گرون فروش هست ولی تنها کسی هستش تو مشهد که بازیهای جدید رو میاره (واسه Xbox360 و Ps3)
موفق باشید

کاش جنس با کیفیت بده دست مردم اونوقت به گرون خریدنش می ارزه ولی در کل با 2 روز صبر کردن میشه بهترین کیفیت رو از طاهر خریداری کرد هم مطمین هم قیمت مناسب هم کاملا به روز

سلام به همگی .
من هم مشهدی هستم و حدود یک سال و نیمه که 360 دارم . نمی دونم در مورد M.b چیزی شنیدید یا نه بدون اغراق یکی از بهترین های گیم در مشهد ما هستیم ولی به طور خصوصی کار می کنیم . من بازی های 360 رو با قاب و تضمین کیفیت بهتون 4000 تومان میدیم . آدرسم هم زیر امضام هست . کاملترین آرشیو بازی های PSP رو هم دارم . دوستانی که پیش وحید می رن بازی های PSP ما رو با آرم M.b احتمالا دیدن ولی این بشر به قدری تنگ نظره که دیگه بازی ها رو بهش ندادم . اگر بازی خاصی خواستید من در خدمتم . الان برای 3 تا از بچه ها که دستگاه هاشون رو هم از خودم خریدن بازی می زنم و اونا راضی هستن . اگر هم بازی ای رو دستگاهتون نخوند .دوباره براتون می زنم. بازی ها رو روی HP رایت می کنم .
کاملترین آرشیو بازی های XBOX رو هم دارم . همینطور حدود 60 عنوان بازی برای دریم کست و 20 عنوان برای گیم کیوب . به امید دیدار.

اول از همه باید از همتون تشکر کنم که جوابم رو دادید.واقعا ممنون.

دوست عزیز درسته
موفق باشید
دوست عزیز چند تا سئوال در رابطه با همین مغازه داشتم:
1-اسم مغازه
2-قیمتی که مغازه میده
3-برم اونجا بهش بگم چی میخوام؟با چه اسمی بهش بگم؟

سلام روست عزیز
والا اسم مغازش که یادم نیست ولی از پله ها که میری بالا سمت راستت مغازه ی دوم (اگه اشتباه نکنم)
منم ازش 2500 خریدم
باید بگی یه تبدیل VGA می خوام که دوتا سرش نر باشه خودش بهت می ده
یه قطعه ی کوچیکه
موفق باشید

با سلام به تمام كاربران من ميخوام تا آخر ماه ميخوام يكي از كنسولهاي نسل جديد رو بخرم حالا موندم ps3 بخرم يا 360 -مي ترسم 360 بگيرم همون اول كار 3 چراغ بشه باز ميگم ps3 بگيرم حداقل واسم ميمونه باز ميگم قيمت سي دي هاش گرونه حالا مي خواستم شما راهنمايي كنيد وبگيد قيمت ps3 80 gig تو مشهد چنده وهمين طور 360 پرميوم با مادربورد فالكون چند قيمت هست و يك فروشگاه معرفي كنيد كه با انصاف باشه. با تشكر

با سلام به تمام كاربران من ميخوام تا آخر ماه ميخوام يكي از كنسولهاي نسل جديد رو بخرم حالا موندم ps3 بخرم يا 360 -مي ترسم 360 بگيرم همون اول كار 3 چراغ بشه باز ميگم ps3 بگيرم حداقل واسم ميمونه باز ميگم قيمت سي دي هاش گرونه حالا مي خواستم شما راهنمايي كنيد وبگيد قيمت ps3 80 gig تو مشهد چنده وهمين طور 360 پرميوم با مادربورد فالكون چند قيمت هست و يك فروشگاه معرفي كنيد كه با انصاف باشه. با تشكر
با سلام
با توجه به قیمت بالای بلوری و کپی خور نبودن PS3 و همینطور خیلی بالای بازیهای این کنسول در ابتدای ارائه شدن ، مخصوصا در ایران ( PES 2008= 150000 تومان) من Xbox360 رو انتخاب کردم و امکانات لایوش هم که با توجه به تعداد زیاد ایرانیها در لایو بی نظیر هست.از بابت مشکل سه چراغ هم خیالتون راحت باشه چون اگر شما مراقب کنسولتون باشید که زیاد در معرض گرد و غبار نباشه و مشکلی در تهویه هوای خنک مثل قرار گرفتن توی میز تلویزیون نداشته باشه ،مشکلی برای سری فالکون یا زفیر پیش نمیاد.

توی مشهد شما نمیتونید کنسول فالکون پیدا کنید .البته باید بهتون بگم که بهترین فروشندگان مشهدی اختلاف بین مادربردهای Xbox 360 رو نمیدونند .برای خرید کنسول فالکون تنها یک نفر رو تو ایران می تونم بهتون معرفی کنم و ضمانت بدم که یه کنسول آکبند رو با مناسب ترین قیمت و به وسیله پست به دستتون میرسونه .من خودم کنسولم رو از ایشون گرفتم و خیلی از بچه های این سایت از جمله مدیرانش از ایشون خرید می کنند .اسم ایشون آقای پیام طل پور هست و خودشون مستقیما از دبی کنسول رو تهیه می کنند. از اینجا میتونید بخش ایشون رو مطالعه کنید .
تنها مشکلی که ممکنه باهاش برخورد کنید کپی خور کردن کنسول هستش که اگر خودتون در این ضمینه مهارت ندارید من در آینده کمکتون خواهم کرد.

موفق باشید
فریدون

سلام روست عزیز
والا اسم مغازش که یادم نیست ولی از پله ها که میری بالا سمت راستت مغازه ی دوم (اگه اشتباه نکنم)
منم ازش 2500 خریدم
باید بگی یه تبدیل VGA می خوام که دوتا سرش نر باشه خودش بهت می ده
یه قطعه ی کوچیکه
موفق باشید
دوست عزیز شما خودت ازش استفاده میکنی؟چون خونه ی ما توی سجاد هست نمیخوام دو ساعت برم اونجا بعد یه وقت خراب از آب در بیاد یا نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or