تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان بازيهاي زير رو فرستادم فروشگاه وحيد
Kane&lynch
NFS pro street
Viva pinata AP
Soldir of fortune
WWE smack down 2008
ّّFEAR file
و براي
COD4
هم با خودم تماس بگيريد تا براتون بفرستم

سلام:cheesygri
ميخواستم ببينم تو مشهد چطور ميشه اين Mass Effect روتهيه كرد؟ اين تهرانيا كه واسه اينجا نميفرستن.:mad:
من خيلي رو اين بازي حساب كرده بودم. اگه كسي ميدونه لطف كنه يه PM بده.

سلام:cheesygri
ميخواستم ببينم تو مشهد چطور ميشه اين Mass Effect روتهيه كرد؟ اين تهرانيا كه واسه اينجا نميفرستن.:mad:
من خيلي رو اين بازي حساب كرده بودم. اگه كسي ميدونه لطف كنه يه PM بده.

تا اونجایی که من یادمه بازیش رو وحید اورده بود ...

سلام خدمت همه ی همشهریا
من سعید 20 ساله نیز بزودی به جمع همه ی xbox دارا می پیوندم کسی اخرین قیمت core رو داره ؟ چون می خوام ببینم از اروپا برام بیارن بیشتر می صرفه( چون باید کپی خور و تغییر رجیون داده بشه ) یا از همین مش خودمون ؟ پس قیمت روز خیلی واسم مهمه تا هفته ی اینده پدرم المانه پس زمان هم واسم مهمه.دیگه اینکه تو این شهر قشنگمون!!!!!! یه نفر نمیتونه دستگاه xbox کپی خور کنه !!! فقط فروشگاه وحید گفت میشه ولی چون خود وحید نبود قیمت نداد !!! ولی فکر کنم وحید هم دستگاهو بفرسته تهران کسی رو تو مشهد سراغ ندارین بتونه کپی خور کنه ؟ در ضمن قیمتش چند در میاد ؟ قیمت تغییر رجیون چی؟ لطفا یه مشدی کمکم کنه مرسی.

در ضمن من واقعا حوصله کپی خور کردن و این چیزارو ندارم .
اگه کسی مایل به فروش دستگاهش بود ماکزیمم تا 340 بودجه دارم واسه ی یه دستگاه سالم و پدر مادر دار(البته نوع و شرایط دیگه دستگاه مهم و تاثیر گزاره) حاضرم بپردازم فقط زودتر خبر بدین تا نپریدن المان !!!!

باسلام

من فریدون هستم .من می خوام دستگاهم رو بفروشم مشهد هستم ، اگر دوست داری با شماره من تماس بگیر .شمارم رو برات به صورت پیام خصوصی گذاشتم.

موفق باشید
فریدون

سلام بروبچ.
دوستان ميخوام يک چند ماهي برم اونور و براي همين ميخوام ايکس باکس 360 خودمو بفروشم.
خيلي تميزه با درايو سامسونگ. دادم يک سرويس هم کردنش که يارو که درشو باز کرد دست به دهن مونده بود ميگفت تو چجوري تو اين آب و هواي پر خاک ايران اينو اينقدر تميز نگه داشتي؟؟!!
خلاصه که ميخوام خيلي سريع بفروشم. مدلش پريميومه سال 2006. با يک دسته و 2 تا بازي خوب و سالم. يک اينتر کولر هم مجاني روش ميدم چون لازمش ندارم. فن هاشم 12 ولت هستن. در کل کنسول خوبي از آب در آمده.
قيمت پايه هم 350 تومان.(ما با مشتري راه ميايم. خيلي عجله دارم مجبورم هرجوري شده آبش کنم. گفتم کي از شما بهتر.)
همونطور که ميدونيد قيمت يک ايکس باکس نو 450 تومان هست که اونم معلوم نيست خوب از آب در بياد يا نه؟!
من مشهد هستم . هرکي خواست خيلي سريع پيغام خصوصي بده.
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or