تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی آقا احسان .من چون زیاد بازار نمیرم از قیمت ها زیاد خبری ندارم بی زحمت هر وقت قیمت ها تو مشهد اومد پایین تو همین تاپیک اعلام کنید.

من یک عدد skyrim ارجینال ریجن pal/ntsc uc دارم اگه خواستین pm بدین.بازی نو است وچون ریجن دستگاه من ntsc j این کارو میکنم.اگه mw3 دارین هم میتونیم با هم عوض کنیم.

دانلود

سلام دوستان همشهری بنده گنجی هستم و سرعت دانلود خوبی دارم و بیشتر بازیهای xbox رو خیلی زودتز از مغازه دارها دارم هرکس خواست بنده میتونم روی دودی بهش بدم
برای نمونه بازی
Metal.Gear.Solid.HD.Collection.PAL
که هنوز هیچ مغازه داری اونو نیاورده
امیدوارم بتونم خدمتی به دوستان عزیز و همشهری خودم بکنم
شماره ی بنده:09374023849

سلام دوستان،
من میخوام در مشهد یک xbox 360 به همراه kinect بگیرم و اطلاعاتم هم در این مورد خیلی خیلی کمه! الان چه مدلهایی وجود داره و چه مدلی بهتره که بگیرم؟ قیمت چنده؟ ریجنش چی باشه راحت ترم؟ حافظه داخلی اش اگر بیشتر باشه چه مزیتی داره؟
و در نهایت مهمترین سوال، در مشهد از کجا بگیرم که مطمئن باشه و خیالم راحت باشه؟
ببخشید که این همه سوال یک جا پرسیدم!

سلام دوستان،
من میخوام در مشهد یک xbox 360 به همراه kinect بگیرم و اطلاعاتم هم در این مورد خیلی خیلی کمه! الان چه مدلهایی وجود داره و چه مدلی بهتره که بگیرم؟ قیمت چنده؟ ریجنش چی باشه راحت ترم؟ حافظه داخلی اش اگر بیشتر باشه چه مزیتی داره؟
و در نهایت مهمترین سوال، در مشهد از کجا بگیرم که مطمئن باشه و خیالم راحت باشه؟
ببخشید که این همه سوال یک جا پرسیدم!
الان مدل آرکید و الیت وجود داره.من خودم الیتو پیشنهاد میکنم چون هارد داخلی 250gb خیلی بدرد میخوره مخصوصاا اگه برای لایو استفاده کنی همچنین میتونی بازی ها رو نصب کنی و اینجوری لنز دستگاه کمتر آسیب میبینه.ریجن pal تو ایران از همه بیشتره و برای همین بیشتر بازی ها سازگاری دارند.قیمت هم در نوسانه ولی بین 500 تا 600 هزار تومانه.کینکت هم حدود 260هزار تومانه.
من خودم اکس باکس اولمو از وحید گرفتم و دومی از گیم دیبات و از هردو راضی هستم.ولی گیم دیپات خدمات بیشتری رو ارایه میده برای همین پیشنهاد میکنم از game depot بگیری.

دوستان کسی جایی سراغ داره که جیتگ بکنه و آدم درستی باشه ...منصفانه هم قیمت بده؟

تنها کسی که در این زمینه واقعا کارش درسته اقای ممتاز هستش .

برو تو سایتشون اطلاعات لازم اونجا هست خواستی باهاشون تماس بگیر : Mb Empire

الان مدل آرکید و الیت وجود داره.من خودم الیتو پیشنهاد میکنم چون هارد داخلی 250gb خیلی بدرد میخوره مخصوصاا اگه برای لایو استفاده کنی همچنین میتونی بازی ها رو نصب کنی و اینجوری لنز دستگاه کمتر آسیب میبینه.ریجن pal تو ایران از همه بیشتره و برای همین بیشتر بازی ها سازگاری دارند.قیمت هم در نوسانه ولی بین 500 تا 600 هزار تومانه.کینکت هم حدود 260هزار تومانه.
من خودم اکس باکس اولمو از وحید گرفتم و دومی از گیم دیبات و از هردو راضی هستم.ولی گیم دیپات خدمات بیشتری رو ارایه میده برای همین پیشنهاد میکنم از game depot بگیری.

ممنون از توضیحاتت. میتونی آدرس یا شماره تلفن هم بدی؟

راستی، من شنیدم پکیج کامل که شامل xbox 360 و kinect با همدیگه هست، ارزونتر در میاد. درسته؟

ممنون از توضیحاتت. میتونی آدرس یا شماره تلفن هم بدی؟

راستی، من شنیدم پکیج کامل که شامل xbox 360 و kinect با همدیگه هست، ارزونتر در میاد. درسته؟
برات شماره تلفنو فرستادم.(پیام خصوصی).در زمینه پکیج کینکت و xbox اطلاعی ندارم.:((

سلام دوستان همشهری بنده گنجی هستم و سرعت دانلود خوبی دارم و بیشتر بازیهای xbox رو خیلی زودتز از مغازه دارها دارم هرکس خواست بنده میتونم روی دودی بهش بدمبرای نمونه بازی Metal.Gear.Solid.HD.Collection.PALکه هنوز هیچ مغازه داری اونو نیاوردهامیدوارم بتونم خدمتی به دوستان عزیز و همشهری خودم بکنمشماره ی بنده:09374023849
سلام دوست منمن دستگاهم روش lt2 نصبه و نمیخوام که lt3 بزنم (چون دیگه همه بازیهای قبلیم اجرا نمیشن)حالا با آمدن این بازیهای جدید که باید حتما lt3 رو دستگاهت زده باشی,من بازیهای lt3 رو که واسه lt2 پاچ کرده باشن رو میخوام که بتونم رو دستگاه lt2 خودم اجرا کنمحالا شما بازیهای پاچ شده lt3 به lt2 رو میتونی بهم بدی؟؟؟مثل darknessوfinal fantaziو...دوستان هرکس هم تو مشهد جایی رو سراغ داره که بازیهای پاچ شده lt2 میفروشن ازشون خواهش میکنم به من بگن

سلام دوست منمن دستگاهم روش lt2 نصبه و نمیخوام که lt3 بزنم (چون دیگه همه بازیهای قبلیم اجرا نمیشن)حالا با آمدن این بازیهای جدید که باید حتما lt3 رو دستگاهت زده باشی,من بازیهای lt3 رو که واسه lt2 پاچ کرده باشن رو میخوام که بتونم رو دستگاه lt2 خودم اجرا کنمحالا شما بازیهای پاچ شده lt3 به lt2 رو میتونی بهم بدی؟؟؟مثل darknessوfinal fantaziو...دوستان هرکس هم تو مشهد جایی رو سراغ داره که بازیهای پاچ شده lt2 میفروشن ازشون خواهش میکنم به من بگن

فینا ل رو دارم چند میخری؟؟فول پچ lt هست برات رایت کنم.

من ارم و مال activition هستورجینال مشکی خیلی کم کار ا

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها گیتار 360 دست دوم اگه کسی واسه فروش داره pm بده؟!:d

من دارم و مال activition هستورجینال مشکی خیلی کم کار ا

---------- نوشته در 06:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من آرشیو 400 تایی از بازی های ایکس باکس دارم از قدیمی ها تا جدیدترین ها دیسک ها هم همه از نوع خوبه اگه کسب خواست همه رو یه جا میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or