تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها كسي جايي رو نميشناسه تو مشهد كه تغيير ريجن دستگاه رو انجام بده؟؟؟
من شنيدم اين كارو مي كنن ولي ميخوام تو مشهد باشه كه اطمينانش بالاتر باشه.

بچه ها كسي جايي رو نميشناسه تو مشهد كه تغيير ريجن دستگاه رو انجام بده؟؟؟
من شنيدم اين كارو مي كنن ولي ميخوام تو مشهد باشه كه اطمينانش بالاتر باشه.
http://www.mb-empire.com/

خیام 4، گیم نت M.b؛ آقای ممتاز امین امین هستن! :دی

دوستان در صدد هستم که یک میتینگ بزارم برای آخرای خرداد که امتحانا هم تموم شده باشه؛ بهترین جا هم به نظرم جای همین قاسم آقا هست که میتونیم یک مسابقه هم برگذار کنیم؛ اگر همکاری کنید و همتون قول بدید که سر زمان مقرر میاین سر قرار (بعد از برنامه ریزی)، من با آقای ممتاز صحبت میکنم که اگر بشه حتی مسابقه ـمون جایزه هم داشته باشه!

حالا به نظرتون زمان مناسب هست؟

هرکس زمان پیشنهادیش رو بگه؛ اسمتون رو هم بگین (ترجیحاً فامیلتون رو هم بگین :دی)

و بازی پیشنهادی برای مسابقه ـمون رو هم بگین!

اگر همکاری بکنین خاطره خیلی خوبی میشه که میتونیم اگر اینکار جا افتاد توی تابستون مثلاً هفته ای یکبار بریم دور هم!

دوستان در صدد هستم که یک میتینگ بزارم برای آخرای خرداد که امتحانا هم تموم شده باشه؛ بهترین جا هم به نظرم جای همین قاسم آقا هست که میتونیم یک مسابقه هم برگذار کنیم؛ اگر همکاری کنید و همتون قول بدید که سر زمان مقرر میاین سر قرار (بعد از برنامه ریزی)، من با آقای ممتاز صحبت میکنم که اگر بشه حتی مسابقه ـمون جایزه هم داشته باشه!

اگر همکاری بکنین خاطره خیلی خوبی میشه که میتونیم اگر اینکار جا افتاد توی تابستون مثلاً هفته ای یکبار بریم دور هم!

ایده ی خوبیه ، ولی دوستان مشهدی توی این سایت اصلا فعالیتی ندارن ! منظورم اینه که کم ان .
به هر حال اوایل تیر خوبه به نظرم .
Gears Of War یا COD: BO .

ایده ی خوبیه ، ولی دوستان مشهدی توی این سایت اصلا فعالیتی ندارن ! منظورم اینه که کم ان .
به هر حال اوایل تیر خوبه به نظرم .
Gears Of War یا COD: BO .
من كه نمي يام :d
اما بازي هايي كه پيشنهاد مي شن عبارتند از : MW2 , MK , FIFA

تلفن هم ازش دارید؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدر میشه!؟ من دیشب گذری از سعدی میگذشتم گفتند 30 هزار تومان!!!:(
ساعت کاری ایشون رو هم میدونید!؟

دوستان میشه لطف کنید و یک راهنمایی کوچک در مورد بازی gears of wear2 بفرمایید که من چطور میتونم این بازی رو به صورت دو نفره انجام بدم!؟
با تشکر از دوستان بخ صوص امیر رضای عزیز
511-7657648تلفن:
هزینه اپدیت اونجام 30 تومنه .
در حال حاظر تو مشهد یکی ایساتیس (احمداباد اول پاستور) یکی ممتاز (ملک اباد 19) کپی خور کردن x box انجام میدن همه تو سعدی یا جاهای دیگم به این 2 نفر میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or