تاپیک Xbox 360 داران قزوین

perfect dark Zero PAl
Damnation PAl And J
Wolfenstain free
TEkkEn 6 free
Fifa Street 3 Free
Darkness Free
Assassins creed 2 free
bioshock 1&2
Vegas 2 free
Burnout paradise J
PRinc of persia free
Brutal legend Free
Red faction free
left for dead Free
Prototype free
dead space J
mercenarues 2 J and Uc
wheelman free
به جز 2 3 تا بازی بالا تمامی بازی ها فوق تمیز و بی خش و دیسک خوب هست
قیمتا بین 1000 تا 1500

سلام دوستان همشهری!

اگر کسی از بازی های زیر چیزی خواست خبرم کنه هم چنین درایو هیتاچی و قاب و کابل Component و هدست و پاورو(لانچ) و کابل شبکه دارم برای فروش
Burnout paradise
Darkness
Blur
prototype
redfaction
fifa street 3
splitersell conviction
midnight club la
crackdown 2
wheelman
left 4 dead 1
مخلصم;)

اقا اين 360 ما كه تركيد مسلم جان كنسولت در چه حاله؟
بيا بداد اين كنسول ما برس كه x-clamp كردم ولي بعد از 2 3 ماهي دوباره خراب شده (البته كنسول 2006 هست) سشوار انجام ميدي؟ البته مال مو نه ها: د ي

درود..دیدم این تاپیک داره اون پایینا خاک میخوره گفتم یه تکونی بهش بگم...
بیاید پرچمو بکشید بالا..همه بکسا تاپیکاشون بالاس واس ما عین قبرسونه...

منم قزوینم...360 دارم و اینجا هم میام البته یوزر قبلیمو یادم رفته چون خیلی وقت بود نیومده بودم از این ب بعد بیشتر میبینید....

درود..دیدم این تاپیک داره اون پایینا خاک میخوره گفتم یه تکونی بهش بگم...
بیاید پرچمو بکشید بالا..همه بکسا تاپیکاشون بالاس واس ما عین قبرسونه...

منم قزوینم...360 دارم و اینجا هم میام البته یوزر قبلیمو یادم رفته چون خیلی وقت بود نیومده بودم از این ب بعد بیشتر میبینید....

دقیقاً. واقعاً این تاپیک خیلی بی‌بخاره...

بهترین جا از نظرت کجاست؟ من که از آیسان‌نت می‌گیرم. می‌خواستم ببینم جای بهتری سراغ نداری؟:دی.

سامَلا قز وین :دی
درود بر زیباشهر:love:
اینجا تقریبا هر هفته 2.3 بار بینه کلوپای ایکسباکس مسابقس
خودمم تو onlion pc بیشتر مشغولم :d
:happy: خلاصه هستیـم

سلام دوستان منم قزوینم من میخواستم به لایو وصل بشم دیدم نیاز مالی پیدا کردم شدید این بود که ایکس باکس رو فروختم اما میخوام یکی دیگه بخرم میخواستم بدونم پینگ شما چنده و کدوم منطقه هستید؟;)انشاالاه به زودی میخرم منم میام البته اینجا از این به بعد میام:-)

سلام دوستان منم قزوینم من میخواستم به لایو وصل بشم دیدم نیاز مالی پیدا کردم شدید این بود که ایکس باکس رو فروختم اما میخوام یکی دیگه بخرم میخواستم بدونم پینگ شما چنده و کدوم منطقه هستید؟;)انشاالاه به زودی میخرم منم میام البته اینجا از این به بعد میام:-)
من آسیاتک می‌گیرم، پینگم بینِ 80 تا 300ـه. دانشگاه (شهید بابایی) هم زندگی می‌کنم.

دقیقاً. واقعاً این تاپیک خیلی بی‌بخاره...

بهترین جا از نظرت کجاست؟ من که از آیسان‌نت می‌گیرم. می‌خواستم ببینم جای بهتری سراغ نداری؟:دی.

همون آیسان نت از همه جا بهتره ! فقط دوستان از تو پاساژ خرید نکنید که افتضاحه ! الان یه هفتس در حال رفت و آمدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or