تاپیک Xbox 360 داران قزوین

vista2008

کاربر سایت
سلام به همشهری های عزیز
دیدم تاپیکی برای قزوینی ها توی BC وجود نداره گفتم خودم درستش کنم تا بیشتر با هم آشنا بشیم و مشکلاتمون رو حل کنیم . دوستان به عنوان آغاز به کار تاپیک ابتدا خودتون رو معرفی کنید .:love:

چرا بابا این بچه ها نمیدونم کجان:دی
مسلم بود که رفت سربازی
دوسته خودم که adslش پاشید
خودم هم که دانشگام درسو اینا:دی
چند تا دیگه از دوستام هم هستند که خودم واسشون 360 خریدم ولی BC باز نیستند
کاری بود در خدمتم!
بازیارو از کجا میگیری؟ ایسان نت که همون روز میاره!
من خودم با CRT میزنم متاسفانه! کابل میخواد که اونم ایسان نت داره خیام جنوبی .............

آخرین ویرایش:
چرا بابا این بچه ها نمیدونم کجان:دی
مسلم بود که رفت سربازی
دوسته خودم که adslش پاشید
خودم هم که دانشگام درسو اینا:دی
چند تا دیگه از دوستام هم هستند که خودم واسشون 360 خریدم ولی BC باز نیستند
کاری بود در خدمتم!
بازیارو از کجا میگیری؟ ایسان نت که همون روز میاره!
من خودم با CRT میزنم متاسفانه! کابل میخواد که اونم ایسان نت داره خیام جنوبی .............
خوب بالاخره به نفر پیدا شد .
آقا خوش بختم .
من بیشتر از پاساژ خیام بازی میخرم . مثل شما با CRT بازی میکنم . کلی هم به خاطر پیدا کردن یه تبدیل دو سر ماده گشتم پیدا نکردم آخر سر یه چیزی شبیه به اون رو یافتم مشکلم حل شد . ایسان نت هم کارش خوبه میشناسمش . چون کنسول رو تازه گرفتم دنبال یه سری بازی قدیمی هستم اگه شما داری با هم یه جا قرار بزاریم اگه قیمت خوب بدی میخرم (البته خط و خش نداشته باشه !) . ماشا الله این فروشنده ها که رو دیویدی آشغال دارن با قیمت فضایی میندازن به ملت ! :cheesygri
منتظرم .

خوب بالاخره به نفر پیدا شد .
آقا خوش بختم .
من بیشتر از پاساژ خیام بازی میخرم . مثل شما با CRT بازی میکنم . کلی هم به خاطر پیدا کردن یه تبدیل دو سر ماده گشتم پیدا نکردم آخر سر یه چیزی شبیه به اون رو یافتم مشکلم حل شد . ایسان نت هم کارش خوبه میشناسمش . چون کنسول رو تازه گرفتم دنبال یه سری بازی قدیمی هستم اگه شما داری با هم یه جا قرار بزاریم اگه قیمت خوب بدی میخرم (البته خط و خش نداشته باشه !) . ماشا الله این فروشنده ها که رو دیویدی آشغال دارن با قیمت فضایی میندازن به ملت ! :cheesygri
منتظرم .

اقا پ.خ زدم ...این تاپیک زیاد شلوغ نمیشه چون اکثر کسایی که میشناسم 360 دارند تو BC نمیان! کسایم که تو BC میشناسم 360 ندارند!
پس بره پایین بهتره;)

سلام
منم بچه قزوینم 360 هم دارم BC هم میام :biggrin1:
البته الان سربازم هر 2 - 3 روز یه بار میام خونه یه 6 ماهی اینور اونور ایران بودم تا افتادم لشگر 16 .:sick:
امیدوارم بچه های دیگه قزوینی که 360 هم دارن ( که کم هم نیستند ) بیان تو این تاپیک تا بیشتر با هم آشنا بشیم.
بهترین جا باسه خرید بازی به نظرم همون آیسان نته با دیسکای ورباتیمش.

سلام
منم بچه قزوینم 360 هم دارم BC هم میام :biggrin1:
البته الان سربازم هر 2 - 3 روز یه بار میام خونه یه 6 ماهی اینور اونور ایران بودم تا افتادم لشگر 16 .:sick:
امیدوارم بچه های دیگه قزوینی که 360 هم دارن ( که کم هم نیستند ) بیان تو این تاپیک تا بیشتر با هم آشنا بشیم.
بهترین جا باسه خرید بازی به نظرم همون آیسان نته با دیسکای ورباتیمش.

سلام
سربازی چطوره ؟ خیلی که سخت نیست ؟ :biggrin1: ایشالا تموم میشه راحت میشی !
بازی چیزی برای فروش داری ؟
راستی ورباتیم رو از آیسان چند میگیری ؟

من كلي بازي براي فروش دارم اگر خواستيد ليست بازي هاتون رو بديد كه بهتون بدم چون ديگه الان بيشتر PS3 بازي ميكنم :((
وربايتم رو ايسان چند ميداد؟توي قزوين يه جاي ديگه هم هست توي پاساژ خيام طبقه ي پاين كنسول و بازي و كلي چيز قديمي ميفروشه ولي فكر نكنم كارش خوب باشه.حالا خود داني

سلام به همه بروبچ قزوین
آقا ما رو هم از خودتون بدونید البته یه دونه 360 دود شد رفت هوا ولی تا 10 15 روز دیگه یکی دیگه میگیرم ان شاء اله

سلام من كلي بازي X360 دارم كه ميخوام بفروشم هر كي بازي هايي كه ميخواد رو ليست كنه بده به من اگه داشتم كه بهتون ميفروشم قيمت هر بازي هم من ميدم 2 تومن با قاب و چاپ روي ديسك هست
قزوين هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or