تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جعفری (سپینود) همین 5 دقیقه پیش اومد مغازم بهم خبر داد Gears of War 3 آماده شده، واسه فردا عصر میره پشت ویترین مغازه.:دی
هر کی خواست بگیره بیاد:
پاساژ صدف - کلبه بازی پیچک - طبقه دوم - واحد 28
2346757

بهترین مغازه برای خریدن بازی های x360 با بهترین کیفیت و سریع ترین زمان ممکن:
شیراز خیابان داریوش پاساژ مهدی مغازه سیروس و سعید محجوب عزیز
شیراز چهارراه خیرات پاساژ صدف طبقه دوم مغازه مروارید
بهترین افراد برای کپی خور کردن x360 :
جناب دانش امیری
پیمان عزیز (مغازه سیروس)
و با لا خره بد ترین مغازه ها برای سرویس دهی x360 از هر لحاظ که فکرشو بکنید:
مغازه های یزدانی
مغازه احمد آزاد
دوستان آگاه باشید. ما با این دوستان روز هایی گذراندیم شما آگاه باشید
مخلص محجوب جونم هستیم:d

جعفری (سپینود) همین 5 دقیقه پیش اومد مغازم بهم خبر داد Gears of War 3 آماده شده، واسه فردا عصر میره پشت ویترین مغازه.:دی
هر کی خواست بگیره بیاد:
پاساژ صدف - کلبه بازی پیچک - طبقه دوم - واحد 28
2346757

دوستان من پیشنهاد میکنم از آقا وحید خودمون خرید کنید که از همه جا مطمئن تره :دی (تجربه کردم که میگما:دی)

بهترین مغازه برای خریدن بازی های x360 با بهترین کیفیت و سریع ترین زمان ممکن:
شیراز خیابان داریوش پاساژ مهدی مغازه سیروس و سعید محجوب عزیز
شیراز چهارراه خیرات پاساژ صدف طبقه دوم مغازه مروارید
بهترین افراد برای کپی خور کردن x360 :
جناب دانش امیری
پیمان عزیز (مغازه سیروس)
و با لا خره بد ترین مغازه ها برای سرویس دهی x360 از هر لحاظ که فکرشو بکنید:
مغازه های یزدانی
مغازه احمد آزاد
دوستان آگاه باشید. ما با این دوستان روز هایی گذراندیم شما آگاه باشید
مخلص محجوب جونم هستیم:d
اقایی که طرفدار پیمان عزیزتون میکنی من سری قبل بردم lt بریزم پیچ های xbox من و دوستمو دیگه نبسته بود
دوستان حواستون باشه جایی بدید lt بریزین که جلو خودتون دستگاهو باز کنن
احمد (زیتون) و دانش (داریوش) جلو خودتون به دستگاه برنامه میدن

سلام به دوستان گل ...بچه ها چند ماهی میشه دیسک هایی اومده تو بازار به نام aone که بعضی از جاها بازی ایکس باکسشون رو میزنن رو این دیسک ...خیلی آشغاله و به درد نخور ..لنز دستگاه رو نابود میکنه و بعد از یه مدتی هم بازی رو باید بندازین دور ...قبل از خرید این نکات رو به خاطر بسپارین :روش شناسایی دیسکها :1. tgat جیوه شفاف آبی رنگ با لایه زرد درونی ( قسمت مرکزی که با دست گرفته میشه زرد هست )2. mz جیوه خاکستری رنگ با لایه سفید درونی 3. aone جیوه شفاف آبی رنگ با لایه سفید درونی 2 مورد اول بسیار عالی هستن اما گزینه سه آشغال و به درد نخور قیمت دیسک aone تقریبا 200 تومان ارزونتر از گزینه یک و دو هست و به خاطر همین بعضی از فروشگاهها از اون استفاده میکنن
دوستان اگه ديدن جايي از اين ديسكاي آشغال ميفروشن جاشو همينجا بگين كه كسي ازش بازي نگيرهبا تشكر از shzshz عزيز بابت اطلاع رساني
سلام اقای مسعود جعفری (سپینود ) دیگه بسته اینقدر تبلیغات نکن زشته آدم خودشو جای یکی دیگه جا بزنه(زنگ زدم به جعفری ( سپینود ) گفت که بازی که دانلود کرده ریپ غیرمعتبر بوده دوباره گذاشته دانلود اما فردا عصر آماده میشه) ام دهکده بازی از دیکس aone استفاده نمی کنه از risheng استفاده میکنه دی وی دی aone اگر از تی گت بهتر نباشه بدتر نیست نکست جین از فروشنگان معتبر کنسول و بازی در تهران از دی وی دی aone استفاده می کنند دوستان میتونید در اینجا به صحت حرفهای من پی ببرید http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=7571&page=23&highlight=aone اینجا جای بازار گرمی و بچه بازی نیست پشت سر مردم هم حرف نزن که جایز نیست

آخرین ویرایش:
سلام اقای مسعود جعفری (سپینود ) دیگه بسته اینقدر تبلیغات نکن زشته آدم خودشو جای یکی دیگه جا بزنه(زنگ زدم به جعفری ( سپینود ) گفت که بازی که دانلود کرده ریپ غیرمعتبر بوده دوباره گذاشته دانلود اما فردا عصر آماده میشه) ام دهکده بازی از دیکس aone استفاده نمی کنه از risheng استفاده میکنه دی وی دی aone اگر از تی گت بهتر نباشه بدتر نیست نکست جین از فروشنگان معتبر کنسول و بازی در تهران از دی وی دی aone استفاده می کنند دوستان میتونید در اینجا به صحت حرفهای من پی ببرید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=7571&page=23&highlight=aone اینجا جای بازار گرمی و بچه بازی نیست پشت سر مردم هم حرف نزن که جایز نیست
----------------------------------------------------------------------------------
چرا صحبتهای من رو نقل قول کردی اما اسم یکی دیگه رو آوردی ....
من که سر در نیاوردم شما چی گفتی !!!!
مسعود جعفری :))
عجب این که گفتی یعنی چی :))

دهکده بازی که آشغاله دیسکاش اینو دیگه همه میدونن ....
حالا شما از چی زورت گرفته من نمیدونم ....
--------------------------------------------------------------
آقایون صبح مغازه سیروس بودم گفت عصری gears رو میاره ...
امشب بریم حالشو ببریم ....دنیا فقط مغازه سیروس به روز و خوش دیسک !!!!:d
-------------------------------------------------------------
شما هم احتیاط کن رفیق کسی رو با یکی دیگه اشتباه نگیری =))

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

میگم حالا که شما از ریشینگ استفاده میکنی چرا تبلیغ دیسک ای وان رو میکنی کلکb-). شما بین بد و بدتر که بدتر رو انتخاب کردی

---------- نوشته در 04:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

دیرین دیرین !!!!
برین اون ور که سپینود اومد ها ها :))

آخرین ویرایش:
----------------------------------------------------------------------------------چرا صحبتهای من رو نقل قول کردی اما اسم یکی دیگه رو آوردی ....من که سر در نیاوردم شما چی گفتی !!!!مسعود جعفری :))عجب این که گفتی یعنی چی :))دهکده بازی که آشغاله دیسکاش اینو دیگه همه میدونن ....حالا شما از چی زورت گرفته من نمیدونم ....--------------------------------------------------------------آقایون صبح مغازه سیروس بودم گفت عصری gears رو میاره ... امشب بریم حالشو ببریم ....دنیا فقط مغازه سیروس به روز و خوش دیسک !!!!:d-------------------------------------------------------------شما هم احتیاط کن رفیق کسی رو با یکی دیگه اشتباه نگیری =))---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------میگم حالا که شما از ریشینگ استفاده میکنی چرا تبلیغ دیسک ای وان رو میکنی کلکb-). شما بین بد و بدتر که بدتر رو انتخاب کردی ---------- نوشته در 04:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------دیرین دیرین !!!!برین اون ور که سپینود اومد ها ها :))
شما چقدر خوش خنده ایفکر کنم شما همه رو مثل خودتون .. فرض کردیدبا یافتن آخرین پستها شما میشه فهمید شما جعفری هستید همون سپی سود (سپینود) هستید نمونه پست شماGEARS OF WAR 3 رو کسی داره ؟ زنگ زدم به جعفری ( سپینود ) گفت که بازی که دانلود کرده ریپ غیرمعتبر بوده دوباره گذاشته دانلود اما فردا عصر آماده میشه !!! جون مادرتون اگر کسی داشت یه خبر بده مردیم از خماریبعد یه جای دیگه گفتیدسلام رایت زدم اما اجرا نمیشه ....lt 2 هم ریختم ....تو وارد میشه صفحه سیاه میشه میپره بیرون ...کسی رایت زده ؟ تست کرده ؟از کجا دانلود کنم ریپ معتبر /؟ یکیش rrod هست از کجا دانلود کنم ریپ معتبر /؟ یکیش rrod هستAONE خلاصه شما خودتیبعد اینجا جای تبلیغات نیست

آخی چقدر گناه داری تو دلم برات میسوزه ....
اول که فایل ایزو چند روز پیش تو بازار بود و یه نفر آورده بود پیش دنیای بازی تو زیتون که احمد رضا ازش نگرفت من گرفتمش ...
بعدم طبق آموزش همین سایت رایت زدم که نشد ....
توی پاساژ مهدی هم آورده بود ...
این از این رفیق ....
ضمنا حالا فرض کن من سپینودم که چی :))
شما بهتره یه فکر به حال دیسکات بکنی ....b-)

--------------------------------------------
برو بچ gears رسید مغازه سیروس

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 PM ارسال شده بود ----------

خلاصه که بگذریم از بحث بیخود .....
ما که رفتیم gears بزنیم شب همگی خوش حتی شما رفیق

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:42 PM ارسال شده بود ----------

اطلاع رسانی هم بد نیست ...وقتی یه دیسک مشکل داره باید گفت تا کسی سرش کلاه نره

دمت گرم. یه شیراز و یه سیروس. این بچه مچه ها چی میگن والا؟=))
کسی که می خواهد سابقه چند ساله امثاله سیروس و پیمان رو خراب کنه معلومه کیه دیگه.

---------- نوشته در 02:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 AM ارسال شده بود ----------

سلام به همه ی همشهریای عزیز...بچه ها بهترین فروشگاه واسه گیم 360 که دی وی دی رو با کیفیت عالی داخل پاساژ صدف بده اسمش چیه؟
فروشگاه مروارید طبقه دوم پاسا ژ صدف

---------- نوشته در 02:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 AM ارسال شده بود ----------

اقایی که طرفدار پیمان عزیزتون میکنی من سری قبل بردم lt بریزم پیچ های xbox من و دوستمو دیگه نبسته بود
دوستان حواستون باشه جایی بدید lt بریزین که جلو خودتون دستگاهو باز کنن
احمد (زیتون) و دانش (داریوش) جلو خودتون به دستگاه برنامه میدن
اقای دانش امیری که بحثشون جدا و احترامشون واجب از بزر گای بازار گیم شیراز هستند اما این احمد اقا که شما سنگشو به سینه میزنی زیر دست سیروس وپیمان کار یاد گرفت. لطفا اطلاعاتتون رو آپ کنید بعد بیاید حرف بزنید اگه شما دو روزه اومدید پاساژ مهدی و صدف و... ما پیر شدیم اونجا داداش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or