من قبول دارم سيروس جاي خوبي نيست و كلا تاييد نميشه اما من يكي دو بار بازي ها رو عوض كردم و با وجود اين كه اشكال از دستگاهم بوده.یه بازی خراب را ملت زورشون میاد پس بگیرین شما می گین کنسول پس بیارید.
باید دستگاه رو باز کنی بفهمی چه جوری کلا نظر من اینه که از یه جا دستگاه بگیر که مطمئن باشه کلا اینجا که کسی دستگاه رو گارانتی نمیکنه که اگه رفرش هم باشه جواب گو باشهاز کجا میتونم بفهمم دستگام رفرش شده یا نه؟

برای مولتی پلیر هست دیسک2 و با دیسک 1 هم بازی کن دیگهدوستان این فورزا3 رو چجوری بازی کنیم میشه راهنمائی کنید؟اخه دو تا دیسکه...میشه کاملا ما رو راهنمائی کنید
برای مولتی پلیر هست دیسک2 و با دیسک 1 هم بازی کن دیگه![]()
سلام من تازه عضو این سایت شدم وبچه شیراز هستم وخوشحالم این قسمت که مخصوص شیرازیها هست موجودهشماره فروشگاه سیروس 2227807
کسی نیست یاری کندسلام من تازه عضو این سایت شدم وبچه شیراز هستم وخوشحالم این قسمت که مخصوص شیرازیها هست موجوده
من خودم یک پلی استیشن 2 با 17 بازی جدید دارم که میخوام بفروشم ویک ایکس باکس360 بگیرم جایی توی شیراز میشناسید که این دستگاه را خریداری کنه
تا من هم یک XBOX 360 بگیرم و توی این سایت فعالیت کنم :d:d

يه پيشنهاد دارام براتون
من نميدونم سيروس خوبه يا نه ولي يه مغازه هست به نام جواد يزداني arcade با كوپي خور ميده 230
من الان يك ماه خريدم خيليم راضيم
ولي موقعي كه ميخواين بخرين سريال پشته xbox با جلو كنار usb يكي باشه
حالا ببينم كسي يا جايي سراغ دارين من بتونم بازيهامو با نصف قيمت بفروشم يا هم تعويض
من با كاور رو دي وي دي 2000 و بدون كاور 1500مگه بازي ها رو چن ميخرين؟