pvt.miller
کاربر سایت
120 T
پاساژ صدف بالاتر از چهارراه خیرات هست نرسیده به پاساژ زیتون.پاساژ مهدي رو ميدونم كجاست ولي صدف تا حالا نرفتم اگه ميشه ادرسشو بنويس هزينه جيتگ كردن هم اگه خبر داري بگو
پاساژ مهدی اخر خیابون داریوش هست قیمت 120 الی 150 تومن هستسلام.ببخشید این پاساژ مهدی کجاست؟تو خیابون داریوش؟
کدوم تعمیر کار واسه jtag بهتره تو شیراز؟
قیمتش چنده؟
ممنون.

اما تو عمرم کسی نبوده هم رده من تا آفلاین بزنم)یکی نیست تمامشو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من فقط میدونم با جیتگ نمیشه رفت لایو ، در عوض بازی های آرکاد ، و اجرای بازی روی هارد ، و .....(من خودم از تنهایی ، میخوام برم لایو ، تا یکی باهام گیم بزنه ، اما مال منم جی تگه ، ، میخوام ال تیش کنماما تو عمرم کسی نبوده هم رده من تا آفلاین بزنم)
پوزش میطلبم ، چیز دیگه ای نمیدونم ، یکی بیات بقیشو جواب بده ، ما هم یاد بگیریم:d
سلام دوستان هم ولایتی.
من تازه وارد دنیای xbox شدم و میشه گفت هیچی از این کنسول نمیدونم.
چن روز پیش یه اسلیم چهار گیگ خریدم.چون بوق بودم یه گشت گذاری تو سایتها زدیم تا یکم اطلاعات کسب کنم.ولی به دلیل مطالب زیاد سایتها(به عنوان مثال تو همین سایت برای xbox live حدود 8500 پسته) و اینکه اکثر مطالب آموزشی سایت تو سالهای 2007-2011 هس و یه جورایی فکر میکنم دوباره میگم فکر میکنم تاریخ گذشته هس؛به خاطر این دلایل خیلی چیز زیادی عائدم نشد.
این مقدمه رو گفتم که یه وقت نگین تنبلی کردی.
حالا اگه یه لطفی کنین یه مختصر اطلاعاتی در مورد موارد زیر در اختیار بنده بذارین یا اگه مقدور نیس آدرس پستهای مفیدی رو که تو ذهنتون هس رو مرحمت کنین خیلی ممنون میشم.
1-اگه من بخوام الان به xbox live وصل بشم ؛ چه محدودیتهایی پیش رومه و چه خطرهایی کنسولمو تحدید میکنه؟(جی تگ نیستم)
2-برای اینکه بخوام از روی هارد اکسترنال بازی کنم به jtag نیاز دارم.اگر jtagش کنم میشه آنلاین بازی کرد؟یه جا خووندم بعد jtag باید با live خدافظی کرد و امکان بریک شدن دستگاه هس.این مطلب برای سال 91 بود.آیا هنوز خطر بریک شدن و بن شدن هس؟اگه هس چطور به وقوع میپیونده و چطور باید جلوگیری کرد
3-اگه jtag نشه کلا از چه امکاناتی نمیشه استفاده کرد؟امکان داره بعدا یه بازی بیاد که بدون jtag نشه بازیش کرد؟
4-بازی های XBOX Live Arcade چیه؟که نیاز به jtag داره
5-تنها دلیل من برای jtag بازی از روی هارده فعلا کاری به مابقیش ندارم.با این حساب بعد jtag چه کارهای دیگه ای نیاز دارم؟
اگه خیلی سوال کردم به بزرگواری خودتون ببخشید.