تاپیک Xbox 360 داران خوزستان

سلام
آقا میگم این UFC هم باحاله ها!!
عجب ضرب شستی دارن...
قبلاً که Multivision مسابقات UFC رو پخش میکرد آرزو میکردم یه جوری این دعواها رو تجربه کنم که حال:biggrin1:
کسایی که عاشق ضدوخوردن به هیچ وجه از این عنوان نگذرین...

بستگی داره با چه فاز زدو خورد حال کنی،شخصاً بخاطر وجود لگدهایی در حد جفتک الاغ!!از UFC خوشم اومد...
این بازی همه چیزش خوبه. Fight Night رو میگم. عالیه بخدا. گرافیک، گیم پلی و .... همه چیز فوق العادست. مخصوصا گرافیک بازی بسیار زیباست.

سلام
منم اسمم اشکانه بچه اهواز هستم
اومدم که بترکونم
سلام
بترکونی؟!
ببینیم....
شوخی کردم،منم محمد هستم از امیدیه،خوش حال شدم...
این بازی همه چیزش خوبه. Fight Night رو میگم. عالیه بخدا. گرافیک، گیم پلی و .... همه چیز فوق العادست. مخصوصا گرافیک بازی بسیار زیباست.
خو فدات بشم منم نگفتم زشته یا بده من فقط میگم به دلیل ارادتی که به UFC از گذشته تا بحال داشتم اینو ترجیح دادم.

خو فدات بشم منم نگفتم زشته یا بده من فقط میگم به دلیل ارادتی که به UFC از گذشته تا بحال داشتم اینو ترجیح دادم.

خو ما بیشتر فدات، منم نگفتم تو گفتی ;)

ممد جون تورو خدا FNR4 بازی کن !!:biggrin1:
خب برادر برا PS3 که نمیخوای بخری میخوای برا 360 بخری دیگه اینهمه حرف و حدیث نداره :دی
بکس جنوب ببخشیندا یه شمالی تو کارتون دخالت کرد ، شرمندم :d

ممد جون تورو خدا FNR4 بازی کن !!:biggrin1:
خب برادر برا PS3 که نمیخوای بخری میخوای برا 360 بخری دیگه اینهمه حرف و حدیث نداره :دی
بکس جنوب ببخشیندا یه شمالی تو کارتون دخالت کرد ، شرمندم :d
یکی از بچه ها بهش می گم بازیش رو بگیر می گه چون FNR 3 کند بود این هم کنده و من به گرافیک زیاد اهمیت نمی دم و به گیم پلی بیشتر اهمیت می دم..! آیا هنوز FNR4 گیم پلیش کنده یا سریعتر شده؟!!:-"

گیم پلی عالیه ، گرافیک فوقوالعادست ، سرعت بازی هم بیشتر از قبل شده(البته میتونی از منوی تنظیمات سرعت بازی بیشتر کنی) اون موقع میشه مسابقه دو میدانی :biggrin1:

خب برادر برا PS3 که نمیخوای بخری میخوای برا 360 بخری دیگه اینهمه حرف و حدیث نداره :biggrin1:
گیم پلی بسیار طبیعی کار شده. قرار نیست که دو میدانی بسازن، بوکس با رعایت آیتم های واقعی و جهانی هستش.
شده!!
2 یا 3 مرداد دارم میام برا پسر عموم PS3 بردارم...همون موقع هم FNR4 میگیرم...

در خدمتیم ممد جان
محمد علی هم سریعا ماست نخورده برادر زاده شد! :biggrin1:

الان تو اهواز برای فریمور 1.6 360 ارزون ترین جا کجاست؟
کامبیز 40000 تومان
مجید صحت 30 الی 35000 هزار تومان
مرتضی هم 20000 تومان ناقابل :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or