تاپیک Xbox 360 داران خوزستان

خیلی حیف شد...
من خوره ی بازی های(3rd Person Shooter(Sci-Fi و 1st Person بودم و امید زیادی به این بازی داشتم...ضد حال شد.
یعنی حتی ارزش 3/5 تومن هم نداره؟!
اصلاً بذارین انطوری بگم گرافیکش در چه حدیه؟یه بازی که بشه باهاش مقایسه کرد بگین،سبک بازیه مهم نیست فقط گرافیکش...
بازی به سبک Ninja Gaiden کلا Hack & Slash الآن تو بازار چی هست؟

نه متاسفانه(یا خوشبختانه:biggrin1:)هیچ کدومو بازی نکردم،تو مغازه اینا رو داری؟
vaghe'an DMC4 ro bazi nakardi!?:biggrin1::-"
mamad joon age conan ham bazi nakardi behet toosie mikonam
fable 2

Rasti mamad fable 2 ro tamam kardam ajab hali dad ey kash tamoom nemishod!
2.5 milion jam kardam+ kakh 1milioni ra kharidam = behem 100ta ro nadad!! chi konam??
sorry be khater fingilsh!

vaghe'an DMC4 ro bazi nakardi!?:biggrin1::-"
fable 2

Rasti mamad fable 2 ro tamam kardam ajab hali dad ey kash tamoom nemishod!
2.5 milion jam kardam+ kakh 1milioni ra kharidam = behem 100ta ro nadad!! chi konam??
sorry be khater fingilsh!
فقط یه دمو با کارت گرافیکم بود همونو بازی کردم...
اصولاً حال نمی کنم به DMC ولی اگه شما میگین حتماً امتحان میکنم...
Conan هم تو همین مایه هاست؟جنگ های اساطیری و تاریخی به سبک H&S درسته؟

هم تو همین مایه هاست؟جنگ های اساطیری و تاریخی به سبک H&S درسته؟
Conan رو من 2 سال پیش تمام کردم، این بازی مظهری از باگ رو یدک میکشه!!!! جذابیت در سطح لیگ برتر، گرافیک در سطح لیگ دسته 1 و گیم پلی در سطح لیگ دسته دو. SEش هم در سطح بوندس لیگا کار شده:biggrin1:

ممد تو خجالت نمیکشی تا الان Devil May Cry 4 رو بازی نکردی؟!!

فقط یه دمو با کارت گرافیکم بود همونو بازی کردم...
اصولاً حال نمی کنم به DMC ولی اگه شما میگین حتماً امتحان میکنم...
Conan هم تو همین مایه هاست؟جنگ های اساطیری و تاریخی به سبک H&S درسته؟

آره همینطوره!
چرا به سوالم جواب ندادی؟!

Conan رو من 2 سال پیش تمام کردم، این بازی مظهری از باگ رو یدک میکشه!!!! جذابیت در سطح لیگ برتر، گرافیک در سطح لیگ دسته 1 و گیم پلی در سطح لیگ دسته دو. SEش هم در سطح بوندس لیگا کار شده:biggrin1:

من خودم بازیش نکردم فقط قبلا تریلری ازش دیدم! تعریفش هم شنیدم! به نظرم خوب باشه!!
:biggrin1:

شرمنده فدات بشم حواسم نبود...
قربونت برم منم 100G رو نگرفتم!!
از مهدی سوال کن،راستش من زیاد Achievement باز نیستم...اگه خیلی قضیه ات فوریه برو به تاپیک Achievement توی همین بخش 360 بپرس حتماً کارتو راه میندازن اگر هم میخوای از مهدی(GENE) بپرس...
100% خجالت میکشم ولی چندتا نکته ی تاثیر گذار هم این وسط هست از قبیل اینکه مثلاً من که PS2 نداشتم که کلاً بخوام تو فاز DMC باشم نکته ی دوم هم اینکه با دموی PC زیاد حال نکردم حالا میتونه بخاطر این باشه که نسخه ی PC جالب نبوده یا شاید من خوشم نمیاد یا شاید Dante از من خوشش نمیاد!!
حالا چه کار کنم؟بگیرمش یا نه؟(توجه داشته باشید که من به دلیل نا آشنایی با کنسول های Sony تا بحال DMC به صورت جدی بازی نکردم).
شنبه یا 1 شنبه میام اهواز همین الآن توی Book شرکت نفت اسممو رزرو کردم:hug:

100% خجالت میکشم ولی چندتا نکته ی تاثیر گذار هم این وسط هست از قبیل اینکه مثلاً من که PS2 نداشتم که کلاً بخوام تو فاز DMC باشم نکته ی دوم هم اینکه با دموی PC زیاد حال نکردم حالا میتونه بخاطر این باشه که نسخه ی PC جالب نبوده یا شاید من خوشم نمیاد یا شاید Dante از من خوشش نمیاد!!
حالا چه کار کنم؟بگیرمش یا نه؟(توجه داشته باشید که من به دلیل نا آشنایی با کنسول های Sony تا بحال DMC به صورت جدی بازی نکردم).
شنبه یا 1 شنبه میام اهواز همین الآن توی Book شرکت نفت اسممو رزرو کردم:hug:
می ارزه. بگیرش. ;)

من خودم بازیش نکردم فقط قبلا تریلری ازش دیدم! تعریفش هم شنیدم! به نظرم خوب باشه!!
یاد بگیریم تا وقتی چیزی رو تجربه نکردیم ازش تعریف نکنیم تا مثل KillZone 2 گندش بالا نیادو اینقدر ازش تعریف کردم زیاد مال نبود. این کونان هم اونور تر افتضاحه!

دارم میرم اهواز!
چند تا بازی نشون کردم که بگیرم:
DMC4(توصیه ها کارساز بود:))
Red Faction
Prototype
Prince Of Persia(باور کنین خیلی کلنجار رفتم تا راضی شدم اینو بگیرم!)
Ninja Gaiden Black
Crackdown
Bionic Commando
شاید بازم اضافه بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or