تاپیک Xbox 360 داران اهواز

دوستان من هنوز شخصی رو پیدا نکردم که بازی های برنر مکس رو داشته باشه!!میشناسید کسی رو که بفروشه؟!!نخل که اصلا تو این کار نیستن چونکه سر در نمیارن فقط کارشون حول دادنه!!
اگر کسی هست که 100درصد رایت میزنه بگه خرید میکنم ازش..مرسی

چه تیمی بودی تو ؟؟؟ :d

---------- نوشته در 06:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 AM ارسال شده بود ----------

امین noob است :دی
بردمت دیشب ! :|
تو منو بردی ؟ با چه تیمی ؟؟؟ :d

---------- نوشته در 06:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 AM ارسال شده بود ----------

امین noob است :دی
بردمت دیشب ! :|
hofti :D

58543320702701396346.jpg

---------- نوشته در 06:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:18 AM ارسال شده بود ----------

sadegh in bakhte sangino ta omr dari faramoosh nemikoni :)))))

دوستان من هنوز شخصی رو پیدا نکردم که بازی های برنر مکس رو داشته باشه!!میشناسید کسی رو که بفروشه؟!!نخل که اصلا تو این کار نیستن چونکه سر در نمیارن فقط کارشون حول دادنه!!
اهوازی ها زیر گردو خاک خوابیدن؟؟!

اهوازی ها زیر گردو خاک خوابیدن؟؟!
دوست من توی پاساژ نخل هم برنر مکس می فروشن.من که خودم از فروشگاه شباهنگ میخرم البته ارشیوشون خیلی کمتره!

سلام دوستان هم استانی

یه xbox گیرم اومده اسلیم 4 gb . با ورژن داشبورد : 2.0.13599.0

حالا یه سری اطلاعات می خواستم ازش بدونم که چه ورژن هکی روش نصب شده و این که مدل درایو اون چیه . پطور میتونم این اطلاعات رو پیدا کنم ؟

یه بازی که نیاز به lt3 داشت تست کردم نخوند پس ال تی 3 نیست . بازی Batman arkham asylum روش تست کردم اجرا کرد ولی بازی HALO REACH رو اجرا نکرد .

من خودم دوست دارم کپی خور کردن XBOX رو یاد بگیرم . اگه آموزش کاملی سراغ دارید که بتونم ازش یاد بگبرم . ممنون میشم معرفی کنید .

سلام دوستان هم استانی

یه xbox گیرم اومده اسلیم 4 gb . با ورژن داشبورد : 2.0.13599.0

حالا یه سری اطلاعات می خواستم ازش بدونم که چه ورژن هکی روش نصب شده و این که مدل درایو اون چیه . پطور میتونم این اطلاعات رو پیدا کنم ؟

یه بازی که نیاز به lt3 داشت تست کردم نخوند پس ال تی 3 نیست . بازی Batman arkham asylum روش تست کردم اجرا کرد ولی بازی HALO REACH رو اجرا نکرد .

من خودم دوست دارم کپی خور کردن XBOX رو یاد بگیرم . اگه آموزش کاملی سراغ دارید که بتونم ازش یاد بگبرم . ممنون میشم معرفی کنید .

هم استانی های عزیز کجایید . عجله ایی . :(

دوستان یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ با دو تا دسته دارم که میخوام بفروشم . دستگاه تا برج 8 گارانتی داره . هر بازی هم که تمام کردم باهاش سیوش توی دستگاه هست که فک نمیکنم بیشتر 15 تا بازی باهاش تمام کرده باشم بخاطر شغلم دیگه نمیرسم بازی کنم . دستگاه واقعا در حد اک هستش و کارانتی ای سی سنتره . خوشبختانه هنوزم ال تی 2 هست . اگه کسی تمایل داره خبر بده قیمت پیشنهادیش هم بده با توجه به قیمت نو !

یا علی

xbox360 م جدیدا خود به خود خاموش می شه! کسی تاحالا همچین مشکلی نداشته؟
اصلا هم گرم نمی کنه. بعضی وقتا تا روشنش می کنم خاموش می شه.

xbox360 م جدیدا خود به خود خاموش می شه! کسی تاحالا همچین مشکلی نداشته؟
اصلا هم گرم نمی کنه. بعضی وقتا تا روشنش می کنم خاموش می شه.

سلام

دستگاه شما اگر اسلیم هست
یک فلت پاور داره برای کلید های لمسی جلوی پنل اگر این قطع باشه اینجور میشه و باید تعویض بشه

قطعی زمانی بوجود میاد که تعمیر کار بی احتیاطی کنه و مواظب این کابل بسیار حساس نباشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or