تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

آقا هادی DiRT_2_XBOX360-STRANGE کی آمادست ؟
اگه آماده هست یکی برای من بزار کنار ...

اقا ساسان بازی دانلود شده و دیسک سورس آماده است برای فردا چهارشنبه صبح آماده است
18/6/88

سلام آقای سرزمین رایانه میخواستم بپرسم این بارتون که قراره برسه اونوقتElite 299$ هم توش هست؟
اگه باشه چند میدید؟

آره توش هست ولی باید صبر کنیم ببینیم اصلا میتونم بیارم یا نه بعد در رابطه با قیمتش صحبت کنیم

Last edited by a moderator:
منم امروز ازشون دو بازی بایوشک واوبلیوین رو خریدم
کیفیت کاریشون با توجه به قیمت عالیه
فقط نمیدونم چرا روی دیسکt-gateبازی نداشتند:confused:

منم امروز ازشون دو بازی بایوشک واوبلیوین رو خریدم
کیفیت کاریشون با توجه به قیمت عالیه
فقط نمیدونم چرا روی دیسکt-gateبازی نداشتند:confused:

دیسکهای t-gate تموم شده بود حالا رسیده و داریم از نو روی t - gate میزنیم

البته هنوز روی verbatim هم میزنیم

قانون شماره 13) بيان هر گونه تبليغات تجاری و پيغام های تجاری و غیر تجاری مربوط به سايت، وبلاگ شخصی، فروشگاه يا شرکتی در انجمن ها ممنوع می باشد. در صورت تمايل به بيان تبليغات می توانيد از بخش تبليغات سايت استفاده نماييد. اگر جواب سؤال کاربری به گونه ای بود که مربوط به سایت‌ های تجاری می شد می بایست فقط در زمینه سؤال کاربر سایت یا محصول معرفی شود و از به کار بردن جملات و کلمات تبلیغاتی خودداری نمایید. از بیان نام شرکت های پخش بازی به صورت مکرر و مقایسه آنها با یکدیگر جدا خودداری فرمایید. پست هایی با مضمون تبلیغ فورا پاک خواهند شد.

با عرض احترام به دوستان اصفهانی عزیز عرض کنم که:
فکر کنم کافی باشه همین یک تذکر کوچیک و دیگر شاهد چنین پست های اخطاری نباشیم در این تاپیک

رعایت کنید تا همه از محیط مساویی بهره مند شویم

حق نگهدار

آقا هادی پس این سایتتون کی آماده میشه ؟؟؟ فکر کنم حدود یه سالی هست که در دست تعمیره .

نه دیگه قول داده که تا آخر هفته دیگه سایت بیاد بالا , آره کلی وقت هست که در دسته تعمیره ولی دیگه آخراشه.

شما (سرزمین رایانه) برنامه ای دارید که ps3 slim هم خودتون وارد کنید.

اگر تونستیم که xbox360 رو وارد کنیم دیگه فرقی نمیکنه چی باشه هر چی بخوایم میتونیم وارد کنیم
فعلا باید صبر کرد و و دید میتونیم 360 بیاریم یا نه

آقا هادی IL-2_Sturmovik_Birds_of_Prey_READNFO_XBOX360-iNCiDENT رو گرفتی ؟
اگه نگرفتی بگیر آقا ، IGN بش 8.6 داده ...
دانلود کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or