تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

با سلام
کسی می دونه تو اصفهان از کجا میشه 360 خرید؟
آیا قیمت مناسبه؟
یا اینکه از تهران یا جای دیگه باید بخرم؟

سلام من بچه آبادانم ولی تمام خریدای x360 رو از اصفهان می کنم !!!
حالا می خواستم بگم که پاسکال که تویه مجتمع پارکه گرون میده !!!
ولی فروشگاه سرزمین ارزون تر میده ، تازه فروشندش هم مشاور خوبیه برایه خرید کردن !

شما که تشریف میارین اینجا لطفا بفرمایین بار جسپرتون که میرسه؟

سلام دنبال خرید 360 از چین هستیم چند وقته حالا تقریبا داره جواب میده اگه مشکلی پیش نیاد فکر کنم تا بیست روز دیگه بار برسه زمین که اگه اینطور بشه دستگاهامون رو با وارانتی 6 ماه و گارانتی 1 ساله تحویل مشتری میدیم.

سلام
به شهرستان های دیگه هم با پست پیشتاز میفرستید ؟؟؟؟؟

بله میتونیم بفرستیم.

ولی فروشگاه سرزمین ارزون تر میده ، تازه فروشندش هم مشاور خوبیه برایه خرید کردن !

شما نظر لطفتونه , هر کاری ازمون بر بیاد برای مشتریهای خوبمون انجام میدیم.

جدا شما کجای ابادان تشریف دارین؟
چون من ابادان رو تقریبا بلدم.

من یه بار ازشون خرید کردم کیفیت بازیهاشون خوب بود ولی خب اون موقع من برای یه بازی6000تومن پول دادم
حالا که 2000تومن شده ودرصورتی که با قاب وکاور باشه باید بریم یه خرید کلی بکنیم:love:

سلام دنبال خرید 360 از چین هستیم چند وقته حالا تقریبا داره جواب میده اگه مشکلی پیش نیاد فکر کنم تا بیست روز دیگه بار برسه زمین که اگه اینطور بشه دستگاهامون رو با وارانتی 6 ماه و گارانتی 1 ساله تحویل مشتری میدیم.
جدا؟ نکنه میخواین نمایندگی MS بشین؟
اگر واقعا بتونین وارانتی رو اجرا کنین واقعا عالی میشه.
فقط امیدوارم توی باری که قرار بیارین الیت های قدیمی هم باشه چون این 300$ ها که بدون کابل فایده ندارن حالا امیدی هست که توی بارتون از اون قدیمیها هم باشه؟

جدا؟ نکنه میخواین نمایندگی MS بشین؟
اگر واقعا بتونین وارانتی رو اجرا کنین واقعا عالی میشه.
فقط امیدوارم توی باری که قرار بیارین الیت های قدیمی هم باشه چون این 300$ ها که بدون کابل فایده ندارن حالا امیدی هست که توی بارتون از اون قدیمیها هم باشه؟

نه بابا نمایندگی ms کجا بود , ما داریم تلاش میکنیم خودمون xbox وارد کنیم لازم نیست که نماینده ماکروسافت باشیم ,

شما صبر کن این کار عملی بشه من یه کابل hdmi به شما هدیه میدم.

سرزمین همیشه طرفدار داشته ، بعضی ها دوست دارن وانمود کنن که طرفدار نداره !
آدم درست ، سرزمین رو قبول داره نه بقیه رو ..
قبولت دارم کارش واقآ درسته.اصلآ توی 10 , 12 صفحه قبل همین تاپیک هم همه داشتن از سرزمین تعریف میکردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or