تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

من این بازی ها را دارم همگی pal یا free هستن

infernal
watchmen
civilization
brother in arms
ninja blade
red faction
ghostbusters
condemned 2
bionic commando
far cry 2
call of juarez
hitman: blood money

شماره تماس : 09364098871
و همشم از سرزمین گرفتم حالا دیگه نمی دونم dvd هاش چی هست هر کی هر کدومشا خواس دونه ای 2500 می فروشم یا عوض می کنم (به شرطی که از بازیش خوشم بیاد)
ضمنا dvd ها با نو هیچ فقی نمی کنه! حتی یه خش هم روش پیدا نمی کنین چون من هر بازی که می کنم رو سیستم نصب می کنم!و همیشه هم داخل جعبه خودشون نگهشون می دارم.و همگی هم جعبه و هم چاپ دارن

hitman: blood money را با یکی از بازی های من عوض می کنی؟
به انتخاب خودت.

سلام من هم حاضر به تبادل یا فروش بازی هام هستم بازی های من فعلا این هاست
call of jouarez
pes 2009
virtua tennis 2009
gears of war 2
همه بازی های free هستند
هرکس علاقه به تعویض یا خرید داشت اعلام کنه

سلام به همه دوستانی که اومدن در این تاپیک و تا اونجایی که تونستند به من و همکارهام بد و بیرا گفتند ,

کسانی که پیشنهادی دارند یا از عملکرد فروشگاه سرزمین رایانه راضی نیستند و انتقادی دارند یا هر مشکله دیگه ای که دارند میبایست مثل یک مرد بیان اینجا و انتقاد یا پیشنهاد خود رو رو در رو به ما اعلام کنند نه مثله خاله زنکها یک تنه به قاضی برند و حاشیه سازی کنند.

از این رو من به عنوان مدیریت فروشگاه سرزمین رایانه شعبه اصفهان از این به بعد در این تاپیک حضور فعال دارم و تمامی سوالات و انتقادات و یا پیشنهدات شما دوستان را پاسخ میدهم..

و از کسانی که به بنده و همکارانم در این تاپیک توهین کرده خواهش میکنم تشریف بیارند اینجا تا رو در رو صحبت بکنیم.

با تشککر.

پاسکال آخرین باری که من خریدم5000تومن بود(پارسال)
گمون نکنم گرون کرده باشه
من اولین باریه که اسم کارن رو میشنوم
من اصلن بازیهام رو از اینا نمیخرم

سلام به همه ی بروبچ اصفهانی ایول من میخوام یک چند ماهی دیگه یک 360 بگیرم توپول
از شما میخواستم من را راهنمایی کنید و یک مغازه خوب و با انصاف برای خرید این کنسول و بازیهش بهم معرفی کنید؟
حالا چه مدلی بخرم وقیمت روز اصفهان چقدره؟

از شما میخواستم من را راهنمایی کنید و یک مغازه خوب و با انصاف برای خرید این کنسول و بازیهش بهم معرفی کنید؟
درود
قیمت روز اصفهان گرونه! فعلا داره رو به ارزونی می ره. تا یه دو ماه دیگه ارزون می شه و تا همون دو ماه دیگه هم BC فروشگاهش راه می افته. صبر کن فقط از BC بخر که از همه جا ارزون تر می ده(!).

با سلام خدمت دوستان
می بینم که در مورد کارن خیلی ها سوال می کنند ، بد ندونستم که یکم در مورد فروشندش توضیح بدم ، اما قبل از اون لازم می دونم که این را در مورد پاسکال بگم که با وجود این که گرون فروش هستند اما بر خورد با مشتریشون اونقدر خوب هست که آدم هر چی هم تو دلش بهشون بد و بیرا می گه بازم میره و ازشون خرید می کنه اما در مورد کارن فروشنده کارن قبلا در مغازه ای کامپیوتری که دو تا پلاک این ورتر پاسکال هست و الان نماینگی baleon هست داشت که شریکش هم یکی از فروشنده های baleon هست من معذرت می خوام ولی باید این را بگن که این دو در کلاهبرداری و انداختن جنسی که از آشغال چندین درجه هم بدتر بود لنگه نداشتند (البته خودم هم خاطرات تاسف باری دارم) بهر حال با این وجود من نمی تونم خودم را راضی کنم که این شخص بعد از چنیدن سال ییهو عوض شده باشه و آدم بسیار درستی شده باشه برای همین زیاد به کسی پیشنهاد نمی کنم که بره سرشون و همون پاسکال را ترجیح می دهم
امیدوارم حرف هام کسی را ناراحت نکرده باشه و این را هم می گم که الان دیگه نمی دونم که چه کار می کنه و نمی تونم چیزی در موردش بگم پس خواهشا از دوستانی که کارن را قبول دارند نیاند بحث الکی و بیخودی کنند که ...
موفق باشید

پاسکال که 4 تومن کارن 3 تومن ، معرفی کن اگه جاهای خوبی میشناسی
بابا هر ارزوني بي علت نيست!!
الان اين كه داره ميده 3 تومن با قاب مشكي رنگ هستش و بدون چاپ روي ديسك!!
خوب 1 تومن بيشتر ميديم از سرزمين با كيفيت چاپ عالي و قاب سفيد عالي!!
من كه از كارن 1 بار گرفتم كه اونم پشت دستم رو داغ كردم!!

به نظر من برای خرید کنسول فقط فروشگاه مجید البته خودش نداره ولی سریعا برات از تهران میاره با بهترین قیمت وبهترین کیفیت ادم با انصافیه

ادرس:خیابان چهار باغ -بازار ازادی-زیر زمین;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or