تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

بیا خودم برات میریزم شما کجایی من فولادشهر ؟البته فقط مدل فت بلدم

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 PM ارسال شده بود ----------

پول ندید به این مغازه دارها خودتون دسگاتونو اپ کنید من یه بار دادم طالقانی برام اپ کرد بعد کنسول رو باز کردم نصف پبچاشو نبسته بود که قسمت از قاب کنسول هم از داخل شکته بود این مغازه دارها سرسری انجام میدن

این جوری فایده نداره باید خودم دست به کار بشم
فقط یه آموزش می خوام برای نوبی مثل خودم از باز کردن تا ریختن فریمور

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
از مدیران عزیز یه خواهش داشتم تاپیک اصفهان همش شده تبلیغ یعنی تا 10 - 20 صفحه قبل رو ببنید همش تبلیغ هست نمیدونم اقا نوید مدیر این قسمت یا مدیر دیگه ای خواهشا یه فکری بکنید هر 10 - 20 روز تاپیک اصفهان اپ میشه یا دعوا میکنند یا تبلیغ به نظر من بهتره به اسم تاپیک جمله ی (پست اول رو حتما بخوانید) اضافه بشه هر فروشگاهی که میخواد اسمش باشه به پست اول ادرس و شماره تلفنش اضافه بشه که دیگه تبلیغ نشه
یه موضوع دیگه همش کل کل سر اینه که نارسیس بهتره یا سرزمین هر جفتشون هم با ایدی های دیگه میان باسه خودشون تبلیغ میکنند (میتونید به پست بالا مراجعه کنید)
در این تاپیک تا اینکه راجع به بازیهای جدید صحبت بشه بیشتر شده اصفهان تبلیغ
خواهشا جدی برخورد بشه ممنون

اگه نریزم که نمی تونم بازیهای جدید رو بازی کنم !! ff13-2 این آپدیت رو می خواد

خوب اگه میخوای بریز ولی این نظر شخصی هست ولی اون موقع که ریختی 80 درصد بازی ها دیگه نمیاد

این بازیهای جدید هم بدون ال تی 3 اجرا میشه فقط یک پچ ال تی 2 می خواد

---------- نوشته در 09:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 PM ارسال شده بود ----------

از مدیران عزیز یه خواهش داشتم تاپیک اصفهان همش شده تبلیغ یعنی تا 10 - 20 صفحه قبل رو ببنید همش تبلیغ هست نمیدونم اقا نوید مدیر این قسمت یا مدیر دیگه ای خواهشا یه فکری بکنید هر 10 - 20 روز تاپیک اصفهان اپ میشه یا دعوا میکنند یا تبلیغ به نظر من بهتره به اسم تاپیک جمله ی (پست اول رو حتما بخوانید) اضافه بشه هر فروشگاهی که میخواد اسمش باشه به پست اول ادرس و شماره تلفنش اضافه بشه که دیگه تبلیغ نشه
یه موضوع دیگه همش کل کل سر اینه که نارسیس بهتره یا سرزمین هر جفتشون هم با ایدی های دیگه میان باسه خودشون تبلیغ میکنند (میتونید به پست بالا مراجعه کنید)
در این تاپیک تا اینکه راجع به بازیهای جدید صحبت بشه بیشتر شده اصفهان تبلیغ
خواهشا جدی برخورد بشه ممنون

کاملا تآیید میشه

خوب اگه میخوای بریز ولی این نظر شخصی هست ولی اون موقع که ریختی 80 درصد بازی ها دیگه نمیاد

این بازیهای جدید هم بدون ال تی 3 اجرا میشه فقط یک پچ ال تی 2 می خواد

مطمئنی بعد از آپدیت دشبورد میشه بازیها رو با LT2 اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟؟ ( البته نه با تایتل آپدیت )

دیدن بهتون گفتم ال تی 3 نریزید امروز رفتن همه بازی ها رو گرفتم(ای جون:x)فروشنده گفت فقط روی ال تی 3 اجرا میشه و بعد گفت یک نوع ال تی 3 دیگه هم امده که بازیهای ال تی 2 رو هم میاره

دیدن بهتون گفتم ال تی 3 نریزید امروز رفتن همه بازی ها رو گرفتم(ای جون:x)فروشنده گفت فقط روی ال تی 3 اجرا میشه و بعد گفت یک نوع ال تی 3 دیگه هم امده که بازیهای ال تی 2 رو هم میاره

میگما ... حالا این فروشنده با حال کجاست ؟ نکنه خود C4 براش LT3 جدید درست کرده ؟؟؟

این متن خود C4 در مورد اجرای بازیهای LT2 روی LT3 هست :
This version adds support for topology data in place of AP2.5 replay data for all XGD3 and AP2.5-active XGD2 backups. *NOTE: For drives that support AP2.5, all backups containing AP2.5 replay data will need to be patched or re-dumped and re-burned for compatibility with v3.0.

سلام بر برو بچه های اصفهانی گل ، من تازه xbox خریدم . رفتم بازی بخرم چیز جالبی پیدا نکردم البته تو اینترتنت چیزای جالبی دیدم .
کسی از دوستان هست براش هارد بیارم بازی هاش رو برام بریزه ، لطفا با پیام خصوصی شماره تون رو بهم بدید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or