مگه اومده >؟سلام.كسي رو ميشناسيد كه بازي crysis 1 رو برام روي دستگاه بريزه؟
مگه اومده >؟
من شاتل دارم و خیلی راحت میرم لایو.سلام همشهریا
من برای اولین بار دیروز می خواستم live وصل شم ولی متاسفانه به ارور mtu بر خورد کردم بعدا فهمیدم برای شرکت پارس انلاین هست
حالا من تصمیم گرفتم برای این مشکل isp مو عوض کنم می خواستم بدونم شما از چه شرکتی اسفاده کرده و به راحتی به live وصل میشید؟
اقا خواهشا بگو چی کار کردی من خیلی تو بحث شبکه وارد نیستم اگه میشه یه راهنمایی کامل بکنپارس اولش قر میاد یه زره ور ری وصل میشی ...من با پارس بهراحتی وصلم
10 هزار تومن سرزمین یا نارسیسسلام به دوستان گل
دوستان من شاهین شهرم اینجا برا ریختن lt 2.0
سی هزار تومن میگیرن. میخواستم بدونم ارزان ترین و مطمئن ترین جا
در اصفهان برای این کار کجاست؟ اگه اونجا هم همین قیمته که هیچی...
در ضمن همون موقع که برم برام این کارو انجام میدن؟ آخه برام سخته
برا گرفتن دستگاه دوباره بیام اصف.
ممنون
هر دوشون کار شون درسته اگه عجله داری برو سارغ نارسیس موقع تحویل هم برات تست میکنه بعد میده بهت10 هزار تومن سرزمین یا نارسیس
خوب بشون بگو ای سی هم اومده الان خیلی مغازه دار ها تو اهواز بیرجند شیراز دارن جیتگ می کنن همه هم اعضای فروم هستن اصفهان نمی دونم چرا از لحاظ جیتگ انقدر عقبه هنوز جیتگ قدیم رو کسی انجام نداده این که بماند
امکانات جیتگ هم خیلی زیاده مثل بازی کردن مجانی dlc ها ..ک همین خیلی خوبه
اجرای بازی های کنسول های قدیمی تغییر سرعت فن ریختن بازی روی یک هارد اکسترنال پی سی اگه دستگاهتون هارد نداره و اجرای بازی بدون نیاز به دی وی دی و اجرای بازی ها بدون در نظر گرفتن ریجین بازی j pal uc
ولی کو کسی که این کارارو بکنه..
البته من خودم فقط برای برگردوندن کی می خوام انجام بدم اینا رو گفتم که بگم جیتگ که فقط برای اجرای بازی کپی نیست.
10 هزار تومن سرزمین یا نارسیس
هر دوشون کار شون درسته اگه عجله داری برو سارغ نارسیس موقع تحویل هم برات تست میکنه بعد میده بهت