تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

خیلی مسابقات مزخرفی بود خداوکیلی ما که همون اوایل حذف شدیم!!!
دوستم هم که امد بالا با نامردی مهدی هاشمی رو انداختن جلوش حذفش کرد بعدش هم سوار موتور شد رفت!!!

دوستم هم که امد بالا با نامردی مهدی هاشمی رو انداختن جلوش حذفش کرد بعدش هم سوار موتور شد رفت!!!
مهدی هاشمی بازیش واقعا عالی بود
و نفر اول شد با بردن افشین توی فینال
دوست منم هشتم شد
غیر از گروه بندی اول کار بقیه مسابقات عالی برگزار شد

مهدی هاشمی کیه بابا ؟ هادی هاشمی . پارسال هم با بد شانسی دوم شد . توی مسابقات کلوپ ارشک هم از نوید که توی مسابقات pes دوم شد باخت و دوم شد . بازیش خیلی خوبه . توی همه بازی ها هم حرفه ایه !

این پست منو یادت میاد ؟!؟ http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1442917&postcount=1012

آخرین ویرایش:
سلام.من 2تا سوال داشتم.1-resolution دستگاه رو از 480*640 به 768*1024 عوض کردم.با این کار مشکلی برای کنسول و مانیتور پیش نمیاد؟2-وقتی که speaker رو زودتر از مانیتور خاموش میکنم روی مانیتور تاثیر میذاره و فقط تصویر سیاه میشه(مانیتور خاموش نمیشه) و بعد دوباره تصویر میاد.کابل vga رو هم چند روز بیشتر نیست که گرفتم.علتش چی هست؟جدیدا مانیتورم صدای تیک تیک میده.ممکنه به خاطر xbox باشه؟

این پست منو یادت میاد ؟!؟
نه پس یادم نمیاد:دی
این سینا که اخر کاری....زد!!7 تا خرد دهم شد از پسره تهرونی نمیدونم کی بود!!
اون مهدی هم که ازش گزارش گرفتن شکست جالبی داشت 6به هیچ و 7 هیچ!!کلا غیبش زد رفتش دیگه پیداش نشد!!
بچه های اون کلوپ من صبحش اونجا بودم که تحریم کردن یعنی وقتی دیدن که هادی هاشمی همینجور بیخودی 1هو ظاهر شده اعتراض کردن بعدش رفتن ولی اخر کار که میخاست بره گفت با نفر اولتون سر 200 هزار تومن بازی میکنم!!

نه پس یادم نمیاد:دی
این سینا که اخر کاری....زد!!7 تا خرد دهم شد از پسره تهرونی نمیدونم کی بود!!
اون مهدی هم که ازش گزارش گرفتن شکست جالبی داشت 6به هیچ و 7 هیچ!!کلا غیبش زد رفتش دیگه پیداش نشد!!
بچه های اون کلوپ من صبحش اونجا بودم که تحریم کردن یعنی وقتی دیدن که هادی هاشمی همینجور بیخودی 1هو ظاهر شده اعتراض کردن بعدش رفتن ولی اخر کار که میخاست بره گفت با نفر اولتون سر 200 هزار تومن بازی میکنم!!

این سینا که بازی بلد نیست . امروز هم سپاهان بود هم چین خودش رو گرفته بود که انگار اول ایران شده !
فعلا هم روابط با هادی در هاله ای از ابهامه :دی
هادی گفته سر ۲۰۰ تومن شرط میبندم ؟؟*

هادی گفته سر ۲۰۰ تومن شرط میبندم
اره من اسم اون کلوپ سپاهانی ها رو نمیدونم دقیق سینا رو میشناسم فقط همون موقع دوستاش زنگ بهش زدن گفتن اگه بازی کنی دیگه باهات حرف نمیزنیم اونم رفت قبل از اینکه بره گفت من با نفر اولتون سر 200 بازی میکنم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or