تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

سلام.تا الان با تلویزیون xbox بازی میکردم ولی الان میخوام ب مانیتور بازی کنم چون میگن کیفیت خیلی بهتره.کابل vga رو میخواستم بگیرم ولی دو تا سوال برام پیش اومد.1-قیمت کابل چند هست؟2-همزمان که xbox استفاده میکردم میتونستم از dvd player هم استفاده کنم.حالا کابلی هست که dvd رو به مانیتور وصل کنه؟اگر نیست لطفا راهنماییم کنید.چون تلویزیونم کوچیکه اصلا حال نمیده.

فروشنده خوش انصاف در اصفهان ؟

سلام

در اصفهان کدوم فروشنده الان خوش قیمت میده Arcade , Elite , این روزا خیلی گرون شده مجتمع پارک رفتم Arcade رو میداد 620 :-o قبل از عید میداد 410 تومن

ممنون

سلام

در اصفهان کدوم فروشنده الان خوش قیمت میده Arcade , Elite , این روزا خیلی گرون شده مجتمع پارک رفتم Arcade رو میداد 620 :-o قبل از عید میداد 410 تومن

ممنون
عزیزم اینایی که شما میخوای دیگه تولید نمیشه ! واسه همینم قیمت بالاس !
باید اسلیم بخری !

من بردم سرزمین برام lt1.9 بریزه حالا که اومدم می بینم داشبوردو آپدیت نکرده اگه آپدیت کنم lt1.9 می پره؟

اگه داشبورد اپدیت نکرده باشد و به 1.9 اپدیت کرده باشه ارور e68 میدهb-)

با درود فراوان

عزیزم , ما برای شما فریمور روی درایوتونو به روز کردیم LT + V1.9 رو برای شما ریختیم , آپدیت دشبورد رو باید خودتون انجام بدید, اگر هم خواستید بیارید ما براتون انجام میدیم,

در مورد E68 هم وقتی دشبورد دستگاهتون خیلی قدیمی باشه و به LT + 1.9 آپدیت بشین وقتی دستگاه رو روشن کنید این ERROR رو میده , ولی اگر قبل از LT + V1.9 دشبوردتون یکی یا دو ورژن از دشبورد قبلی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و اگر به آخرین دشبورد هم آپدیت کنید باز هم دستگاه شما کپی خور میمونه و مشکلی پیش نمیاد.

من زنگ زدم نارسیس مهدی گفت دارم ولی یادم رفته هاردما بیارم>:d<
ایکس باکس را هم jtag نمیکنه
شما کسی را سراغ دارید تو اصفهان jtag کنه:|
اگه jtag کنیم بعد میشه برش گردوند هزنش چقدره:-s
من فکر میکنم دزدیده شده اخه بازی قرار بود شهریور بیاد تو گیم اسپات هم هیچی نیست)x

مسابقات که وقتش واسه ثبت نام تموم شد حالا اینجا کلا کیا ثبت نام کردن؟نباید کارتی شماره ای بهمون میداد ما 2هفته پیش تا حالا ثبت نام کردیم نه زنگی زد نه خبری داد واسه همه همینجوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or