تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

اون هایی که میخوان برن تجریش نرن بازی کن ها هیچی بلد نیستن :(بازیکن هارو قوی و کارهای تازه فروشنده هم با خودت بازی مکنه ولی نباید بکنه)xدور اول همه طرفدارم بودن ولی 3-2 باختم بعد فروشنده امد بام بازی کرد4-3 باختم همه شون یه کارهای عجیب میکردن حالم دیگه از سوکر به هم میخوره)x

اون هایی که میخوان برن تجریش نرن بازی کن ها هیچی بلد نیستن :(بازیکن هارو قوی و کارهای تازه فروشنده هم با خودت بازی مکنه ولی نباید بکنه)xدور اول همه طرفدارم بودن ولی 3-2 باختم بعد فروشنده امد بام بازی کرد4-3 باختم همه شون یه کارهای عجیب میکردن حالم دیگه از سوکر به هم میخوره)x

ما همون اول هم بهت گفتیم نرو!!بچه هایی که ثبت نام نکردن فردا ما اونجا تلپ هستیم بیایین ببینیم همدیگه رو:d

[راستی از سرزمین که پرسیدم گفت هارد ها دیگه تقلبی شده ما نمی آریم .می دونید جریان چیه؟[/QUOTE]

درسته هارد تقلبی توی بازار زیاد شده اصلی خیلی کم گیر میاد

پاساژ پگاه کجاست؟
راستی از سرزمین که پرسیدم گفت هارد ها دیگه تقلبی شده ما نمی آریم .می دونید جریان چیه؟
جلل خالق ...
هارد تقلبی دیگه نشنیده بودم, هارد با مارک معروف که تقریبا همشون با گارانتی سازگار هستن تقلبی و غیر تفلبی داره؟

یه سوال

اینترنت که پینگ خوب داشته باشه چی هست

جلل خالق ...
هارد تقلبی دیگه نشنیده بودم, هارد با مارک معروف که تقریبا همشون با گارانتی سازگار هستن تقلبی و غیر تفلبی داره؟

شما هم اشتباه من کردید ایشون هارد xbox میخواد
از بس توی کف ps3 هستیم همه رو با هم اشتباه میگیریم:d

Last edited by a moderator:
یه سوال

اینترنت که پینگ خوب داشته باشه چی هست

شما هم اشتباه من کردید ایشون هارد xbox میخواد
از بس توی کف ps3 هستیم همه رو با هم اشتباه میگیریم:d
:دی
آره، اصلا حواسم نبود :دی

اینترنت پینگ خوب هم که تو اصفهان همه بالای 250 هستش ولی خوباش میشه فناوا (البته محدودهاش) و صبانت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or