Bianconeri
کاربر سایت
کسی فورزا 100 % گیر آورده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
بهترین کار اینه که از سایت ها خرید کنی چون من هر چه از مغازه خریدم خراب بود تا اینکه ورژن کامل را از یک سایتی خریدم.خواستی آدرسش را بدم.
کسی فورزا 100 % گیر آورده؟
سرزمین داره همه بازیهاش رو جدیدا 100% میاره.فورزا هم گفته میارهکسی فورزا 100 % گیر آورده؟
من معذرت میخام این حرفا مزنم ولی برای اطلاعات عمومی بچه ها میگم ک برداشت بدی نداشته باشن...این ک من کیم مهم نی ...ولی کسایی ک منا میناسن کم نیسن ....بازی های ایکس باکس روی دی وی دی 9 که 8.5 گیگه رایت میشن که این دی وی دی ها تو ساختار تولید با دی وی دی های 4.5 گیگی تفاوت زیادی دارن و تمامی دی وی دی های بازار ایران (دی وی دی 8.5 گیگی ) ساخت تایوان میباشند.این گونه دیسک ها بخاطر 2 لایه بودن و ضرافت ساخت باید از مواده درجه 1 ساخنه بشند چون کوچکترین اختلال موجب خرابی در رایت میشود ....و توجه داشته باشید تمامی بازی های اورجینال در اصفهان و تهران روی دی وی دی های 600 تومنی بی کیفیت رایت میشوند ک با پرینت عکس پشت بازی زیبا تر به نظر میرسند و این دی وی دی ها درون دستگا های 1 به 10 با سرعتی بین 6 تا 8 رایت میشوند... ...الان برای بازی بهترین دسک ها ورباتین و تیگیت میباشند .ک ورباتین بهترین کیفیت در معیار جهانی را داراست.توصیه مهم ...بازی های جدید ک از مغازه ها میخرید xgd3 همگی 97% رایت هستند و شما با استفاده از این بازیها ب راحتی فلگ میشوید....طبق اخرین اخبار هنوز هیچ مغازه ای در اصفهان رایت 100% این بازی ها را ندارد.(من دارم دلتون بسوزه :d) ولی به دلیل تبلیقات منا یه بار اخطار دادن بهم ...اسمما نمیگن چون تمام مغزه دارا اصفهان از رایت و تعمیرو فروش منا میشناسن)سعی کنید از بازیا جدید تو لایو استفاده نکنید (97% ها منظورمه )کسی سوال فنی داشت در خدمتیم ...یا علی
بابا , شما آخر اطلاعاتیا , یه کلاس برای کسبه اصفهان بر پا کن از تجربیاتتون استفاده کنیم. شما با این همه اطلاعات فنی حیف نیست تو ایرانی؟
سرزمین داره همه بازیهاش رو جدیدا 100% میاره.فورزا هم گفته میاره
سلام
اسم سرزمین که میاد نمیدونم چرا دگرگون میشم با اون آدمای از خود راضیش
تو خوبی
خوشحالم که باعث دگرگونی افرادی مثله شما میشیم, امیدوارم هر وقت که اسم سرزمین رو میشنوی دوباره دگرگون شی .
سلام اقا هادی شما وایرلس رسیور دسته 360 رابرای pc ندارید
سلام اقا هادی شما وایرلس رسیور دسته 360 رابرای pc ندارید
من چند وقت پیش یه جا دیدم. ولی تقریبا 80 تومنه ها. برات آمار میگیرم
Forza 4 burner max
نمیارید؟
سلام
الان ندارم ولی برام میرسه به زودی
اون با یه دستست که قیمتش بالاست اگه تنهاشو بخواید مناسب تره
بازی فرزا مشکل داره , باید صبر کنید تا مشکل حل شه
آره اونی که من دیدم دسته هم روش بود. یه جعبه قرمز داشت مال خود مایکروسافت بود. میشه از دسته که روی اون هست واسه خود ایکس باکس استفاده کرد؟
بله میشه فرقی نداره فقط همون رسیور رو اضافه داره فکر کنم سی دی درایورش هم داخل پکش باشه
ما که دنبال 3ds
هسنیم کسی سراغ نداره؟