تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

ببین من یه جا خوندم که رزولوشن 1024 در 768 با این کابل ها صفحه رو به صورت 4:3 نشون میده ، پس باید فیت صفحه ی مانیتور باشه و مشکلی نباشه ، درسته ؟

ممکنه فیت فیت نباشه .
کلا مهم نیست . چون اگه فیت هم نباشه خودت به راحتی با کمی بالا پایین کردن و کشیدن صفحه میتونی فیتش کنی .

ممنون ، راستی آقا اون دوستت که گفتی بخش PSP دستشه ، گفت به نظر من PAL بگیر ، چرا اینو می گفت ؟
می گفت بازی های PAL 3 روز زود تر میان .
و اینکه NTSC/J دارین یا NTSC/J Asia ؟

ممنون ، راستی آقا اون دوستت که گفتی بخش PSP دستشه ، گفت به نظر من PAL بگیر ، چرا اینو می گفت ؟
می گفت بازی های PAL 3 روز زود تر میان .
و اینکه NTSC/J دارین یا NTSC/J Asia ؟

خواهش میکنم .
چون جدیدا لینک دانلود بازی ها ریجن پالش زودتر میاد و همچنین PAL ریجن خاور میانس .
البته زیاد هم فرقی نمیکنه . چون خیلی از بازیها Free هسن و بازیهایی که Free نیسن رو هم ما هر 3 ریجنش رو میاریم .

NTSC/J Asia
اما اگه صبر کنی اون هفته ریجن PAL هم میاریم .

نه عزیز من خودم NTSC-J/Asia میخوام .
البته میدونم خیلی هم مهم نیست .
شما که ماشاءالله همه چی دارید و کار ما رو راحت می کنید .
پس یه X360 با اون مشخصات میام میگیرم یا پس فردا یا 3 روز دیگه .

ممکنه فیت فیت نباشه .
کلا مهم نیست . چون اگه فیت هم نباشه خودت به راحتی با کمی بالا پایین کردن و کشیدن صفحه میتونی فیتش کنی .
صدا از کجا پخش می شه منظورم اینه که این فیشی که به مانیتور وصل می شه اون دو تا فیش هم داره که به اسپیکر کامپیوتر وصل کنیم؟؟؟
رو تی وی زیاد نوشته هاو تصویر detial و texture... واضح نیست رو مانیتور هم همین طوره؟؟؟

صدا از کجا پخش می شه منظورم اینه که این فیشی که به مانیتور وصل می شه اون دو تا فیش هم داره که به اسپیکر کامپیوتر وصل کنیم؟؟؟
رو تی وی زیاد نوشته هاو تصویر detial و texture... واضح نیست رو مانیتور هم همین طوره؟؟؟

بله باید به اسپیکر وصلش کنید .

نه رو مانیتور واضح و عالیه و اصلا اینجوری نیست .( مثل بازیهای PC )

آقا کابل رو ارزون بده از خودتون بگیرم کابل رو هم ، چون پاسکال میده 28 تومن شما میدی 40 تومن ، البته اون آقا گفت چون از قبل مونده گرون میدین .

مواظب چیزایی که از پاسکال میخرین باشین...کابل هم که می خواید بگیرین مارک dragon نگیرید.این پک هایی هم که مثل کابلهای اصلی مایکرو هستن کیفیتشون خیلی داغونه...یا اصل مایکرو بگیرین یا مارک real.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or