sam.fisher
کاربر سایت
فكر كنم سرزمين آورده!!کسی نمیدونه FIFA رو توی اصفهان آوردن یا نه؟
این طرف شهر اصلآ x360 رو نمیشناسن:cheesygriالبته توی مجتمع چهارباغ یه مغازه هست به اسم نارسیس رایانه اون شاید داشته باشهدرود![]()
بچه ها من توی هفته دیگه میخوام یه سر بیام اصفهان. منتها مسیرم همون چهارپاغ پایین تا 33پل هستش. توی این مسیر پاساژ را مغازه ای که بازیهای جدید 360 را داشته باشه هست؟ لطفا اسم و آدرسش را بنویسید.
ببين مجتمع پارك رو كه اصلا بيخيالدرود![]()
بچه ها من توی هفته دیگه میخوام یه سر بیام اصفهان. منتها مسیرم همون چهارپاغ پایین تا 33پل هستش. توی این مسیر پاساژ را مغازه ای که بازیهای جدید 360 را داشته باشه هست؟ لطفا اسم و آدرسش را بنویسید.
دوستان نظرتون در مورد شاتل چی هست؟
می خوام ازش سرویس بگیرم احتمالا 256
دوستان یه سوال من یه XBOX 360 لانچ دارم با درایو الجی.درایو دستگاه خراب شده میخواستم ببینم خودم میتونم عوضش کنم؟اگه نمیتونم قیمتش چنده؟چون دادم پاسکال گفت میفرستمش تهران تا برام درستش کنند خرجش هم 60 تومن میشه.لطفآ من رو راهنمایی کنین.ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط chaghalo![]()
دوستان یه سوال من یه XBOX 360 لانچ دارم با درایو الجی.درایو دستگاه خراب شده میخواستم ببینم خودم میتونم عوضش کنم؟اگه نمیتونم قیمتش چنده؟چون دادم پاسکال گفت میفرستمش تهران تا برام درستش کنند خرجش هم 60 تومن میشه.لطفآ من رو راهنمایی کنین.ممنون
این که کاری نداره باید یه داریو دست دوم بخری در دستگاه رو باز کنی و داریوش رو عوض کنی کل کار 10 پیچ که باید باز کنی و دو سیم مال درایو دستگاه که از این درایو در بیاری و به داریو دیگری بزنی .
علي جون شام يادت نره!!! :biggrin1:سلام آقا هادی امامی هستم. آقا شما رفته بودید مسافرت ما یه Elite ازتون برداشتیم.خداییش توی کارتون تکید.موفق باشید/
(قیمت سرزمین برای فول پک جسپر :380000)