تاپیک Xbox 360 داران اصفهان

دوستان این سرزمین رایانه رو بقیه پلی 2 دسته دوم نمیخرن تا روش پول بگذارم و یک 360 بخرم؟

خیلی بعیده چون هادی دیگه از کار psp هم درومد.تماس بگیر باهاش
شما ببر پاساژ آزادی زیرزمین و بالا احتمالا بر میدارند چون اون جا توپخونه ما اصفهانی هاس. فقط ای کاش یه کم پیشرفت میکرد.

سلام ميخام از فتحي بخرم كسي تا حالا ازش خريده؟ راضي بوده؟
چرا اينقدر اينجا سوت و كوره؟

منم توي اين مدت خيلي ديدم ازش خريد ميكنن مثل اينكه الان جاسپر پرميومش 360 هست ولي مثل اينكه قراره ارزون ترم بياره توي تاپيكش پيگير باش.

مورد دوم هم منم تاييد ميكنم بابا همشهريان گرامي بياين مثل بقيه شهرا يه كم پر بارش كنيد تاپيكو.ايشاا... 360 كه گرفتم ميام پر بارش ميكنم براتون:biggrin1:

فقط 2 نكته براي دوستان بگم

1.حتما مطالب تاپيك خنك سازي رو پيگير باشيد . پستهاي ميثم . خليل .مهدي خيلي با ارزشند.
2.اگه 12 ولت با آدابتور خارجي نيستيد مثل آقا ايمان:biggrin1: حتما يه ربي بعد استفاده توي داشبورد بمونيد تا هوا تخليه بشه.اگرم كه خارجي هست كه فقط فن رو روشن نگه داريد.
3.با اجازه يه نكته ديگه هم بگم توري پشت كنسولو ببريد . آموزش هاشم توي بخش Repair هست.

راستي بچه هاي اصفهاني ديروز اومدن فيلمبرداري از اگرسيو و برد اصفهان.منم توشم (انشاالله!) سه شنبه ساعت 5 عصر.چهار شنبه ساعت 12 عصر اگه بد قولي نكنن شبكه 5 ميزارند.

بچه ها کجا کنسول رو 12 ولت خارجی میکنن؟
من خيلي جاها ديدم اين كارا تازه نتيجه عكس داره!نمونش دوستم:!
به نظر من اين كارا فايده نداره همين كه بردت جسپر باشه كافيه
به هرحال پاسكال اين كارو ميكنه اما سرزمينو نميدونم

نه بابا اگه مفید نبود که خلیل یا میثم یا مهدی نمیگفتند که. اون احتمالا 12 ولتش خارجی نبوده به برد فشار اومده.
بعد چرا خودتون انجام نمیدید دوستان.آموزش هاشم هست.تازه اینطوری اطلاعات کنسولی شما میره بالا از میون این کارهای خنک سازی هم فقط x-clamp خیلی حساسه و برای همین اونو نیاز نیست انجام بدید.

خب آره جسپر کمتر به این کارها نیاز داره ولی بی نیاز نیست.عوضش دیگه خیلتون راحته
(Police_110)خلیل:
من برای 360 ام 3 کار میکردم
اول 12 ولت خارجی
دوم sdm
سوم بریدن توری پشت کنسول که 60 درصد خروج هوا رو بهتر میکنه

خب آره جسپر کمتر به این کارها نیاز داره ولی بی نیاز نیست.عوضش دیگه خیلتون راحته
(Police_110)خلیل:
من برای 360 ام 3 کار میکردم
اول 12 ولت خارجی
دوم sdm
سوم بریدن توری پشت کنسول که 60 درصد خروج هوا رو بهتر میکنه

با اجازه در تاپیک اصفهانی ها

من برای X360 خودم 11 گان روش رو در نظر گرفتم

اون سه الی چهار کاری که توضیح دادم در آن تاپیک رو برای کاربران و دارندگان X360 پیشنهاد کردم ;)

اون 7 تا بقیه رو هم 1 جوری بگید دیگه :دی!

ممنون

اگر بخوام فقط نام ببرم کاربردی برای شما دوستان ندارد و شاید بعضی ها رو اصلا متوجه نشید
که باید برای هر کدام توضیحاتی بدم که تا الان برای بعضی از اونها هیچ توضیحاتی ندادم توی سایت.

ایشلا وقتی کنسول خریدم تک تک روش ها رو ارائه میدم، فعلاً یک سال هستش که میخوایم کنسول بخریم وقت نکردیم هنوز :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or