تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام بچه ها من می خوام واسه گیم کامپوترم رو عوض کنم حالا موندم xboxبگیرم یا رایانه رو عوض کنم به نظر شما کدوم بهتره راستش رو ps3 هم هستم ولی اگر تبریزی اینجا باشه که با هم گیم ماش رو بخریم وعوض کنیم تا ارزون دربیاد و دلیل اینکه خیلی گیر کردم تو اینه که چند سال برام این کافیه الان من بخرم تاچند سال جوابم رو میده و ایا ارکبد با برد جاسپر به قیمت 240 تومان از فروشگاه فتحی بخرم خوب است یا مدل دیگه چون پولشم مهم است ونمی خوام زیاد در بیاد واگر اقای iman_mi2002بخواد یک الایت میگرم و هاردش رو به خودشان می دهم اما در کل هارد به چه دردی می خورد

با سلام بچه ها من می خوام واسه گیم کامپوترم رو عوض کنم حالا موندم xboxبگیرم یا رایانه رو عوض کنم به نظر شما کدوم بهتره راستش رو ps3 هم هستم ولی اگر تبریزی اینجا باشه که با هم گیم ماش رو بخریم وعوض کنیم تا ارزون دربیاد و دلیل اینکه خیلی گیر کردم تو اینه که چند سال برام این کافیه الان من بخرم تاچند سال جوابم رو میده و ایا ارکبد با برد جاسپر به قیمت 240 تومان از فروشگاه فتحی بخرم خوب است یا مدل دیگه چون پولشم مهم است ونمی خوام زیاد در بیاد واگر اقای iman_mi2002بخواد یک الایت میگرم و هاردش رو به خودشان می دهم اما در کل هارد به چه دردی می خورد

سلام منم تازه اين فروم رو پيدا كردم.
اگه تلوزينتون lcd و HD هستش تو خريد Xbox شك نكن وقتي xbox خريدي تازه مي فهمي تو اين چند سالي كه داشتي pc بازي مي كردي چه ظلمي به خودت مي كردي. در كل من xbox رو بهت بيشتر از ps3 توصيه مي كنم هم به خاطره گيم هاي بيشتر و هم سخت افزار قوي تر و بازم گيمهاي اختصاصي باحالتر . به جز haevy rain واسه ps3 كه من هنوز واسه بازي نكردن اون خودم روسرزنش مي كنم. تو خريدشم سعي كن اليت بخري منم املا مي گفتم ارزون تر در بياد ولي نه وقتي هارد داري گيمات رو هارد نصب مي شه ديگه dvd ram كار نمي كنه و ديرتر خراب مي شه & دستگاه كمتر داغ مي شه. واسه پولشم به اين فكر كن واسه آپديت pc چقدر بايد ول مي دادي.:cheesygri:cheesygri

كسي از xbox دارا تو دانشگاه آزاد تبربز هست؟

Last edited by a moderator:
با سلام

ممنون از پاسخت منم به همین فکر بودم تو هر تعویض قطعه 100-150خرج میشه وبیشتر

اما از این میترسم منبخرم یک ایکس باکس جدید در بیاد

با سلام

ممنون از پاسخت منم به همین فکر بودم تو هر تعویض قطعه 100-150خرج میشه وبیشتر

اما از این میترسم منبخرم یک ایکس باکس جدید در بیاد

نترس تازه داره xbox360 ميره رو بورس وقتي كه projetc natalدر بياد برو تو y.o.u. t.u.b.e ويدئوهاشو ببين بعد .

xbox 360 مثل pc کد تقلب داره یا نه؟ من میخوام xbox 360 بگیرم ولی میترسم کد تقلب نداشته باشه بدون کد تقلب هم بازی کردن ارزش نداره
بازي هاي xbox نيازي به كد تقلب ندارن اينقدر محو بازي مي شي تقلب يادت مي ره ولي نگران نباش كد تقلباتو اينتر نت بگردي پيدا مي كني

چرا اينجا همه خوابن؟
يه مسئله اي الكي بندازين بحث كنيم.
مثلا تبريز كدوم مغازه گيمهاش از نظر ديسك بهتره و توصيه ميشه؟
اين آپديت جديد رو زدين؟ تونستين با فلش تم اينا بريزين؟
آپديت واسه پخش divx سراغ دارين؟

چرا اينجا همه خوابن؟
يه مسئله اي الكي بندازين بحث كنيم.
مثلا تبريز كدوم مغازه گيمهاش از نظر ديسك بهتره و توصيه ميشه؟
اين آپديت جديد رو زدين؟ تونستين با فلش تم اينا بريزين؟
آپديت واسه پخش divx سراغ دارين؟

خوب معمولا چنین تاپیک هایی روزهای اول رونق دارن.
بقیه ی مباحث هم در تاپیک های عمومی بررسی میشه !

و اگر اشتباه نکنم FaRd!N وحدس می زنم شما همان پسر قد بلند با موهای فشن هستید که توفروشگاه طبقه ی همکف داشتید گاد اف وار3 بازی می کردید در دقایق اخر سال 88 درست است یا اشتباه
دقیقا در اشتباهی عزیزم :دی من اصلا اهل فشن بازی و غیره نیستم. ساده پوشم و تمیز پوش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or