تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید کسی تعمیرگاه خوب و قابل اعتماد در تبریز میشناسه لطفا آدرس بدید:)برم اکس باکسمو آپدیت کنم
سلام دوست من برای آپدیت دستگاهت می توانی به فروشگاه آرمان در پاساژ چهلستون طبقه بالابروی که دستگاه را در حضور خودت آپدیت میکند و شماره تلفنش هم 5549787 میباشد به نام آقا داریوش

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من ادرس یک فروشگاه در تبریز با شماره تلفن یا سایتی رو از شما در خواست میکنم که تو کاره گیم یا کنسول ایکس باکس 360 هست.
این اقا فردین هم نه جواب ایمیل میده نه اس ام اس .
فکر کنم پولارو پارو کرده والان داره می شمره .

;) ;) ;)

سلام دوستان من ادرس یک فروشگاه در تبریز با شماره تلفن یا سایتی رو از شما در خواست میکنم که تو کاره گیم یا کنسول ایکس باکس 360 هست.

;) ;) ;)
آقای عزیز درست صحبت کنید. احترام خودتون رو نگه دارین.

1- کسی که کار داشته باشه زنگ میزنه. من بیکار نیستم که بشینم با شما اس ام اس بازی کنم.

2- راه دوری نبود میتونستید توی همین سایت برای من پیام خصوصی بدید.

وبرای بار دوم میگم لطفا احترام خودتون رو نگه دارید و ادب خودتون رو با نوشتن جملاتی مانند: :arrowd:

به چشم نکشید.

;) ;) ;)

میتونی بری 40 ستون از اونجا بخری. از مغازه ها بپرس هر کدوم ارزون تر داد از اون بخر ، البته با اطلاعات کافی برو و گرنه 100% سرت کلاه میزارن! اینم بگم که اگه از تهران هم بخری بازم باید اطلاعتت رو بیشتر کنی تا بدونی که از کی و به چه قیمتی بخری ، چون فرقی نمیکنه ، تهران هم قشنگ سر آدم کلاه میزارن! ;)

آقای عزیز درست صحبت کنید. احترام خودتون رو نگه دارین.

1- کسی که کار داشته باشه زنگ میزنه. من بیکار نیستم که بشینم با شما اس ام اس بازی کنم.

2- راه دوری نبود میتونستید توی همین سایت برای من پیام خصوصی بدید.

وبرای بار دوم میگم لطفا احترام خودتون رو نگه دارید و ادب خودتون رو با نوشتن جملاتی مانند: :arrowd:

به چشم نکشید.

با سلام خدمت جناب اقای فردین .
1 _ جناب من قصد جسارت نداشتم و منظورم از این حرف این بود که انقدر فروشش رفته بالا که فقط پول میشمرد و وقت جواب دادن به ایمیل را ندارد
2_ من از طریق سایت ماتریکس گیم 3 بار براتون پیام فرستادم ولی شما جواب ندادید یا این سایت برای شما نیست یا براتون سخته که جواب ایمیل منو بدید اگر جواب دومی است که خیلی متاسفم براتون به عنوان یک فروشنده .
3 _من وقتی دیدم شما جواب منو ندادید یک اس ام اس دادم که ایمیل تونو چک کنید و قصد من اس ام اس بازی نبود .
4 _اگر به کامنت من نگاه کنید میبینید که من همین دیروز ثبت نام کردم و چند روز پیش نمی تونستم اینجا براتون پیام بزارم .
حالا با این توضیحات منظور منو فهمیدید

میتونی بری 40 ستون از اونجا بخری. از مغازه ها بپرس هر کدوم ارزون تر داد از اون بخر ، البته با اطلاعات کافی برو و گرنه 100% سرت کلاه میزارن! اینم بگم که اگه از تهران هم بخری بازم باید اطلاعتت رو بیشتر کنی تا بدونی که از کی و به چه قیمتی بخری ، چون فرقی نمیکنه ، تهران هم قشنگ سر آدم کلاه میزارن! ;)

سلام به شما عزیز محترم
عرض به خدمت اینکه من در تبریز نیستم یعنی اصلا ایران نیستم اینجا گیم ایکس 360 کمتر از 100 تومن نیست یعنی اصلا کپی نیست به خاطر همین موضوع من تصمیم گرفتم دستگاه و سی دی هامو از تبریز بگیرم و خانوادم برام بفرستند
حالا هم دنبال سایت یا کسی میگردم که در حدود 40 عدد سی دی ایکس 360 با دیسک ورباتیم داشته باشه و قیمت عادلانه
این اقا فردین هم نسبت به ما کم لطفن .
ساغولون وار اولون

سلام به شما عزیز محترم
عرض به خدمت اینکه من در تبریز نیستم یعنی اصلا ایران نیستم اینجا گیم ایکس 360 کمتر از 100 تومن نیست یعنی اصلا کپی نیست به خاطر همین موضوع من تصمیم گرفتم دستگاه و سی دی هامو از تبریز بگیرم و خانوادم برام بفرستند
حالا هم دنبال سایت یا کسی میگردم که در حدود 40 عدد سی دی ایکس 360 با دیسک ورباتیم داشته باشه و قیمت عادلانه
این اقا فردین هم نسبت به ما کم لطفن .
ساغولون وار اولون

یاشاسین آذربایجان اوشاغی هر هاردا اولسا. :headband:

بازی رو دیسک ورباتیم تو تبریز که عمرا" پیدا کنی!

احتمالا" ایشون داشته باشن رو ورباتیم ، بپرس:
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=10196

کنسول رو هم از ایشون بگیر شماره تلفنش هم هست زنگ بزن بهش:
http://forum.persiantools.com/t130505.html

یاشاسین آذربایجان اوشاغی هر هاردا اولسا. :headband:

بازی رو دیسک ورباتیم تو تبریز که عمرا" پیدا کنی!

احتمالا" ایشون داشته باشن رو ورباتیم ، بپرس:
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=10196

کنسول رو هم از ایشون بگیر شماره تلفنش هم هست زنگ بزن بهش:
http://forum.persiantools.com/t130505.html

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چرا / بازی ها رو ما رو ورباتیم می دیم. / هزینه پست یا پیک هم نداره :biggrin1:

ه خاطر همین موضوع من تصمیم گرفتم دستگاه و سی دی هامو از تبریز بگیرم و خانوادم برام بفرستند
شما چطور از خارج به من اس ام اس میدید اونم با کد 0417...؟؟

شما چطور از خارج به من اس ام اس میدید اونم با کد 0417...؟؟

اقا فردین داداش من سوئیسم کد سوئیس هم 0041 هست
حالا این به کنار قیمت میدی ؟؟؟ ببین هرچی هم لازم داشتی که تو ایران نیست من میتونم برات بفرستم جدی میگم .
جون داداش اذیت نکن دیسک ورباتیم داری یا نه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or