تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . نه جالب !خسته نباشی ... میشه ادرس مغازه رو بدی (من صوفیانم . نمیتونم با پیک بخرم ) . تو تبریز کلاس دارم . میخواستم یه 3-4 تایی گیم بخرم . در ضمن ساعات کاریتم میشه بگی ؟!!

چی شد .. ما منتظر دومی هستیم ...
من قبلا گفتم به علت بالا بودن اجاره ها فعلا نتونستم مغازه بگیرم و فعلا توی خونه کار میکنم. شما بازی هایی رو که میخوای رو به من بگو تا آماده کنم بعد زمان اومدنت رو هم اطلاع بده تا جایی مثلا جلوی ساعت تحویل بدم بهت.

سلام آقا فردین.لوازم جانبی بازیها رو اگه بیاری خیلی خوب میشه.قیمتهارو هم که اولش تو سایت یک چیزه دیگه زده بودی.

قیمتهارو هم که اولش تو سایت یک چیزه دیگه زده بودی.

چون اول قرار بود روی T-gat بزنیم که ارزون در بیاد. بعد تصمیم گرفتم کیفیت رو فدای کمیت نکنم و روی Verbatim میزنم الان. در ضمن کاور ها همه روغنی هستن و براق. و مورد بعدی اینکه اگه به شرایط خرید از فروشگاه دقت فرمایید زدم که 5 تا و بالاتر 3000 محاسبه خواهد شد.

سلام . اقا فریدین اکانت 360 چند میفروشی ؟ 1 * 3* 6* ماهه ؟ تو سایت نمیتونم برم . تو شهر ما تازه adsl اوردن گفتم یه لایو بزنیم تو رگ ...

میشه یه فروشگاه معتبر و خوب تو تبریز واسه خرید کنسول ایکس باکس الایت جاسپر معرفی کنین؟؟؟

برام تنها کیفیت اهمیت داره.....

الایت جاسپر تو تهران پیدا نمی شه چه برسه به اینجا!!
از تبریز نحرین اکثر 40 ستون ..... هستند و فقط می خوان جنس قالب کنن.
اگه خواستی از تبریز بگیری یک سری به اوا تو ولیعصر بزن جنساش 20-30 تومن از 40 ستون گرونتره ولی کیفیت داره.{فقط ارکید جاسپر داره}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or