تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خبر رو از کجا گرفتید ؟ حوزه فعالیت شون رو در تبریز اطلاع دارید ؟ چه قطعات یا محصولاتی رو میخواند بفروشند ؟ محل فروش شون کجا خواهد بود ؟ ;)

اگر بخواند شروع به کار بکنند و بازی های 360 رو مثلاً با قیمت 5 تومن بفروشند ، 40ستون کلا کار کاسبی مفت خوری رو باید بگذارند کنار و بازی های پلی باکس -ی که دونه ای 2 تومن براشون آب میخوره و به ملت 10 تومن قالب میکنند ، رو باید بیخیال بشند .... ;)
گفتم که احتمالا......کسی که میخواد نمایندگی رو بگیره از آشناهای منه....فعلا در حال بررسیه....میخواد ببینه می صرفه یا نه....دویستان اگه نظر بدن ممنون میشم......کلا فکر میکنین میتونه کار کنه؟

گفتم که احتمالا......کسی که میخواد نمایندگی رو بگیره از آشناهای منه....فعلا در حال بررسیه....میخواد ببینه می صرفه یا نه....دویستان اگه نظر بدن ممنون میشم......کلا فکر میکنین میتونه کار کنه؟

به نظر منم آشنای شما بهترین کار رو میکنه.به قول امید جان اگه این کار عملی بشه کل بازار چهل ستون می خوابه.اونوقت این فروشگاه تبدیل به غول 360 تبریز میشه.
به این دوستتون بگین اگه کمکی احتیاج داشت میتونه روی ما هم حساب کنه. ;)

سلام به همه

بچها منم تبریز دانشجو ام ........دمتون گرم 360 دارا شماره بدن ما که کسی رو نمی شناسیم لا اقل بازی چیزی ردو بدل کنیم...............چهل ستون که اوضا افتضاحه مخصوصا فروشگاه آرمان مردک بیسواد ....ok شماره تو پیغام خصوصی بدین بزنگیم;):love:

بچها منم تبریز دانشجو ام ........دمتون گرم 360 دارا شماره بدن ما که کسی رو نمی شناسیم لا اقل بازی چیزی ردو بدل کنیم...............چهل ستون که اوضا افتضاحه مخصوصا فروشگاه آرمان مردک بیسواد ....ok شماره تو پیغام خصوصی بدین بزنگیم;):love:

1-معمولا نفرات جدید میان با بقیه دوست میشن و شماره و ....
2-روی من یکی حساب نکن چون همه بازیام (Free Region ) دست امیده.بقیشونم که پالن.

دمت گرم حاج فرید حالا کی بازی خواست که رو تو حساب کنه ...با با میگن ترکا که بامرامن... منم دوستام ترکنو با مرام ...فقط همین ...یا علی داداش

دوست عزیز یه دکمه پایین پست هات هست به نام ویرایش .
می تونی به پست قبلیت هر چی میخوای اضافه کنی.هی اینطوری پشت سر هم پست نده.(تا 5 ساعتم این دکمه فعاله)

ببین رو من میتونی حساب کنی ..

تو شماره تازه ی بازی رایانه تبلیغاته giga رو انداخته و تو لیست نمایندگیاش تبریزم هست.
ادرسم زده مجتمع سحر _ همکف 64 _ کامپیوتری رضا
نه شماره نوشته نه چیزی دیگه ! :confused:

کسی میدونه اونجا کجاست؟

fardin-b هارد xbox قبلیتو چطوری انتقال دادی به هارد الایتت ؟؟؟؟
یا بیخیاله پیشینت شدی؟!!
با همون مموری کارت؟
راهه دیگه ای نیست(سریعتر)؟

(توضیح بده یا لینک بذار. مرسی)

fardin-b هارد xbox قبلیتو چطوری انتقال دادی به هارد الایتت ؟؟؟؟
یا بیخیاله پیشینت شدی؟!!
با همون مموری کارت؟
راهه دیگه ای نیست(سریعتر)؟

(توضیح بده یا لینک بذار. مرسی)

دوست عزیز اول باید بگی منظورت از پیشینه چیه ؟
اگه منظورت Gamertag ـه که نه .3 تا راه داره برای انتقال.اگه به امضامم توجه کنی همون گیمر تگه قبلیمه.
1-از کابل مخصوص مایکروسافت برای انتقال استفاده کنی که تو ایران پیدا نمیشه.

xbox-360-hard-drive-transfer-20070426021943688-000.jpg

xbox-360-hard-drive-transfer-20070426021946922-000.jpg

2-با مموری انتقال بدی .

230223094.jpg

3-بعد از خرید دستگاه جدید وقتی که خواستی به LIVE وصل شی به جای ایجاد کردن گیمر تگه جدید روی گزینه Recover Gamertag بورو و گیمر تگتو بازیابی کن.

منظورم save , achivment , ... ایناس :-"

ممنون از راهنمایی فک کنم با مموری کارت بهتر باشه.
یا شایدم بیخیاله هارد 120 گیگ شم. نمیدونم :confused:

خودت چیکار کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or