تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته یه بازی 5 تومنی دیگه نیاز به Share و ... نداره ;)

همین بازیهای به نظر شما 5 تومنین که اورجینالش 60 تومن.دومن سر همین بازیهای 5 تومنی تو دنیا غوغا می شه.(مثلا GOW 2 ) به نظر من هر چقدر هم حرف بزنیم تمومی نداره.

شرمنده من اهل ارومیه هستم ولی یه پیشنهاد دارم اگه میشه تو تاپیکتون تبادل بازی بزارین تا کسایی مثل من نرن از تهران بازی بگیرن .
اینم لیست من هستش اگه کسی خواست pm بده
ac
gears of war
army of two
halo3
cod4
virtual fighter
burn of paradise
vegas2

در مجموع امیدوارم موفق باشین

شرمنده من اهل ارومیه هستم ولی یه پیشنهاد دارم اگه میشه تو تاپیکتون تبادل بازی بزارین تا کسایی مثل من نرن از تهران بازی بگیرن .
اینم لیست من هستش اگه کسی خواست pm بده
ac
gears of war
army of two
halo3
cod4
virtual fighter
burn of paradise
vegas2

در مجموع امیدوارم موفق باشین

من خودم شخصا از تعویض بازی خوشم نمیاد چون دوست دارم تو آرشیوم نگه دارم(55 تام بازی دارم:biggrin1: ) اما اگه کسی مایل بود می تونین این کارم اینجا را بندازین.

شما برو از پست من ، عدم "Share اطلاعات" پیدا بکن من برات یه بازی اریجینال میخرم ...

وای ی ی ی آقا امید شرمنده اشتباهی نقل قول کردم. ببخشید. :blushing:

حالا یه سوال دیگه کسی اینجا اصلا Online بازی میکنه ؟ یا قراره من اولیش باشم ؟

سلام به همه . منم میخوام به همراه masoud_persia برم از فروشگاه پرتو xbox 360 بخرم . اگه کسی کمتر از 450 از تبریز خریده دریغ نکنه حتما بگه ...

سلام به همه . منم میخوام به همراه masoud_persia برم از فروشگاه پرتو xbox 360 بخرم . اگه کسی کمتر از 450 از تبریز خریده دریغ نکنه حتما بگه ...

دوست عزیز چند بار گفتم حالا هم می گم اینجا(تبریز) جای خرید کنسولو این جور چیزا نیست.خون باباشونو می کشن روش.انگار مردم منگل گیر آوردن.مثلا Arcade رو که پرتو حول و حوش 400 تومن می داد اینا میدن 550000 تومن.:eek::eek: زمانی هم که بهشون چیزی میگی وقتی میبینن یه چیزایی حالیته عصبانی می شن ...... بقیشم خودتون بفهمید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or