B!G BOSS
کاربر سایت
قورتش ميدم
>:-)
Sent from my iPhone
البته جای سواله مناسبه تو بود یا نه....
من به شخصه دیگه بازی نکردم یا سن میره بالا دیگه این جوری میشه ادم شاید .... وسط هاش بازی حوصلم سر رفت بستمش دیگه بازی نکردم
قورتش ميدم
>:-)
Sent from my iPhone
من به شخصه دیگه بازی نکردم یا سن میره بالا دیگه این جوری میشه ادم شاید .... وسط هاش بازی حوصلم سر رفت بستمش دیگه بازی نکردم
نه عزیز از این خبرها نیست!دوستان درسته که که میگن مدتیه LT4 اومده!؟دیروز رفتم Lost Planet 3 رو بخرم.ولی ترسیدم LT4 باشه Lost Planet 2 رو خریدم!:dالبته 2 رو خریدم که با بازی یکم آشنا بشم و بعد 3 رو پلی کنم.
خوب LT4 اومده یا تو همون LT3 هستیم!؟
عارف یعنی تو واقعا تو GTA V حوصله ات سر رفت ؟!!!بازی به این شاهکاری خودش حوصله میده به آدم. من مراحل رو به ترتیب رفتم و 100% کردم تا گلدشون رو بگیرم یعنی برخی مراحل رو بیش از 7 بار ریپلای کردم و دوباره رفتم که گلدش رو بگیرم.
چند وقتیه تبریزیا خوابندوستان چهل ستون ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 اوردن ؟ قیمتش چنده ؟
سلام اقا از بچه های اردبیل کسی نیس
اینجا بازی های برنرمکس ندارن نمی دونم چطوری بازی gta V رو بازی کنم .اگه کسی هس ج بده یه جوری به دستش بیارم .