تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته جای سواله مناسبه تو بود یا نه....

من به شخصه دیگه بازی نکردم یا سن میره بالا دیگه این جوری میشه ادم شاید .... وسط هاش بازی حوصلم سر رفت بستمش دیگه بازی نکردم

بابا خب قورتش میده دیگه عیب نداره فقط بعدش باید عیران یادش نره که قشنگ هظمش کنه ... هه ه ه هه ه هه:d

دوستان درسته که که میگن مدتیه LT4 اومده!؟دیروز رفتم Lost Planet 3 رو بخرم.ولی ترسیدم LT4 باشه Lost Planet 2 رو خریدم!:dالبته 2 رو خریدم که با بازی یکم آشنا بشم و بعد 3 رو پلی کنم.

خوب LT4 اومده یا تو همون LT3 هستیم!؟

دوستان درسته که که میگن مدتیه LT4 اومده!؟دیروز رفتم Lost Planet 3 رو بخرم.ولی ترسیدم LT4 باشه Lost Planet 2 رو خریدم!:dالبته 2 رو خریدم که با بازی یکم آشنا بشم و بعد 3 رو پلی کنم.
خوب LT4 اومده یا تو همون LT3 هستیم!؟
نه عزیز از این خبرها نیست!
Be Calm and keep playing :d

البته جای سواله مناسبه تو بود یا نه....

من به شخصه دیگه بازی نکردم یا سن میره بالا دیگه این جوری میشه ادم شاید .... وسط هاش بازی حوصلم سر رفت بستمش دیگه بازی نکردم

بچه ١٠ ساله نيستم كه!فن سرسخت جي تي اي هستم!

Sent from my iPhone

عارف یعنی تو واقعا تو GTA V حوصله ات سر رفت ؟!!! :-/ بازی به این شاهکاری خودش حوصله میده به آدم. من مراحل رو به ترتیب رفتم و 100% کردم تا گلدشون رو بگیرم یعنی برخی مراحل رو بیش از 7 بار ریپلای کردم و دوباره رفتم که گلدش رو بگیرم.

عارف یعنی تو واقعا تو GTA V حوصله ات سر رفت ؟!!! :-/ بازی به این شاهکاری خودش حوصله میده به آدم. من مراحل رو به ترتیب رفتم و 100% کردم تا گلدشون رو بگیرم یعنی برخی مراحل رو بیش از 7 بار ریپلای کردم و دوباره رفتم که گلدش رو بگیرم.

اره امید اصلا حوصلم سر روفت نمی گم یکی دو ماه دیگه بازی کنیم بازی نمی گم بد بود عالی بود راستش من با beyondبیشتر حال کردم کلا با این سبک بیشتر حال می کنم 12 ساعت بکوب بازیش کردم و اصلا هم حوصلم سر نرفت..خوب دیگه چیکار کنیم ازا نحصاری های سونی نمیشه گذشت سر geras of war هم اینطوری بود نشتم تمومش کردم پا شدم...جی تی ای محیطش بزرگ وعالیه که توش شکی هم نیست ان اش الله بعد چند ماه تمومش می کنم...

همه شما حرفه ای هستین آقااااااااااااااااااااا حرفه ایییییییییییییییییییییییییییییی ما هم که میریم فقط واسه دعاست برای عزیزان:d

عارف کوفتتتتتتتتت شههههههههههههههه واییییییییییییییییییییی :-&

سلام به همگی
سوال داشتم

1.کسی تو تبریز کسی رو میشناسه کیت باطری و شارژر اصل بده برا ایکس باکس یا اگه شهرهای دیگه هم بود برا بخره بفرسته؟
2. چجوری میشه فهمید اصل هست یا نه ؟

ممنون

سلام اقا از بچه های اردبیل کسی نیس
اینجا بازی های برنرمکس ندارن نمی دونم چطوری بازی gta V رو بازی کنم .اگه کسی هس ج بده یه جوری به دستش بیارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or