درود ای کاش این کار نمیکردی چون به صورت کلی لپتاب جای یک عدد هارد داره و برق بیشتری مصرف میکنه قطعا مادربردتون اسیب میبینه بهترین کار این بود ی داخل ی باکس اکسترنال میزاشتی هارد اصلیتوسلام دوستان من یه ssd گرفتم برای لپتاپ و hdd خود لپتاپ رو با کدی گذاشتم جای dvd ولی حالا مشکلی که دارم اینه که hdd ای که جای dvd هست به سرعت خاموش میشه و وقتی دوباره میخوام به فایل هاش دسترسی پیدا کنم باید صبر کنم چند ثانیه تا دوباره روشن بشه راهی هست که اجازه sleep داده نشه به این hdd ?
الان نمیشه کاری کرد هارد به sleep نره ؟درود ای کاش این کار نمیکردی چون به صورت کلی لپتاب جای یک عدد هارد داره و برق بیشتری مصرف میکنه قطعا مادربردتون اسیب میبینه بهترین کار این بود ی داخل ی باکس اکسترنال میزاشتی هارد اصلیتو
هم در حالت باتری هم در حالتی که به برق هست میتونید تعیین کنید که به خواب بره یا نهالان نمیشه کاری کرد هارد به sleep نره ؟
این روش حداقل با هاردی که به کدی وصل هست کار نمیکنه تست کردمشهم در حالت باتری هم در حالتی که به برق هست میتونید تعیین کنید که به خواب بره یا نه
از تو دیوایس منیجیر میتونی ببینیش؟اگه از اونجا میتونی پیداش کنی،روش راست کلیک کن بعد properties بعد گزینه آخر power management و اون تیک که زده allow the computer to turn off برداراین روش حداقل با هاردی که به کدی وصل هست کار نمیکنه تست کردمش
این روش هارد اکسترنال بود.گفتم شاید رو اینم کار کنه.
خودمم خیلی گشتم در موردش هیچی نیست بدیش اینه که من مثلا هر 1 دقیقه یکبار نیاز دارم به اطلاعات هاردهاین روش هارد اکسترنال بود.گفتم شاید رو اینم کار کنه.
شرمنده بیشتر از این دیگه بلد نیستم
از Crystal Disk Info استفاده کن:الان نمیشه کاری کرد هارد به sleep نره ؟
دقیقا الان داشتم در موردش میخوندم باید به تست بکنم شاید جواب بدهاز Crystal Disk Info استفاده کن:
Prevent hard disk drive from sleeping/spinning down/power saving | Romualdas Taluntis