تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

اون گزینه check files system غیر فعاله تو نرم افزار !

ینی مشکل سخت افزاری ه ؟ دلیل ش چی هست ؟
دلیلش اینه که اصلا پارتیشنی نداره که بخواد System fileش رو بررسی کنه !
شما قبلا گفتی که اصلا امکان پاک کردن پارتیشن تو Paragon رو نداری ولی الان تو این شات نشون میده که پارتیشن پاک شده ، الان باید یه پارتیشن جدید (با همین نرمافزار از طریق گزینه ی Create) براش بسازی بعد هم فرمتش کنی.

دلیلش اینه که اصلا پارتیشنی نداره که بخواد System fileش رو بررسی کنه !
شما قبلا گفتی که اصلا امکان پاک کردن پارتیشن تو Paragon رو نداری ولی الان تو این شات نشون میده که پارتیشن پاک شده ، الان باید یه پارتیشن جدید (با همین نرمافزار از طریق گزینه ی Create) براش بسازی بعد هم فرمتش کنی.
بعد از ساختن پارتیشن این ارور و میده :

نفهمیدم ینی چی !

سلام
يه مشكل عجيب دارم اونم اينه كه كامپيوتر روشن نميشه.و وقتي هم كه روشن ميشه بعد ٥ ثانيه خاموش ميشه و بوق سلامتي هم نميزنه.يكي دو بار شانسي بوق سلامتي زد و هيچ اروري نداد.و تصوير داد...
من گفتم باطري بكاپ مشكل داره اونم عوض كردم و روشن شد و بوق سلامتي زد گفتم درست شد ولي دوباره ديگه روشن نشد!هر وقت هم برقو هم باطري رو در ميارم روشن ميشه ولي با خداست كه تصوير بده....اتصالات رو چك كردم.فن power رو تست كردم.hdd و درايو و گرافيك رو هم قطع كردم كه از انبورد استفاده كنه ولي درست نشد!
موقعي كه سالم بود فن سي پي يو با كمي تا خير حدود ٦ ثانيه بعد روشن ميشد....cpu رو هم در اوردم و اونم يه فوتي كردم ولي هيچ!همه چي رو تست كردم و برق هم به گرافيك و هم به mother board ميرسه....و چراغ مادر بورد هميشه روشنه!راستي داغ هم اصلا نمي كرد!به محافظ برق هم وصله!
من به اين مشكوكم چون موقع اسمبل هم يكمي اذيت كرد منو...
آپلود عکس رایگان و دائمی » مشاهده تصویر » img_8570.jpg
چون ديدم جفتشون ١٢ ولتن زدم!نظري دارين؟
نوع دقيق power هم thermal smart630w 80plus هست بقيه هم تو پروفايلم هست...

سلام
يه مشكل عجيب دارم اونم اينه كه كامپيوتر روشن نميشه.و وقتي هم كه روشن ميشه بعد ٥ ثانيه خاموش ميشه و بوق سلامتي هم نميزنه.يكي دو بار شانسي بوق سلامتي زد و هيچ اروري نداد.و تصوير داد...
من گفتم باطري بكاپ مشكل داره اونم عوض كردم و روشن شد و بوق سلامتي زد گفتم درست شد ولي دوباره ديگه روشن نشد!هر وقت هم برقو هم باطري رو در ميارم روشن ميشه ولي با خداست كه تصوير بده....اتصالات رو چك كردم.فن power رو تست كردم.hdd و درايو و گرافيك رو هم قطع كردم كه از انبورد استفاده كنه ولي درست نشد!
موقعي كه سالم بود فن سي پي يو با كمي تا خير حدود ٦ ثانيه بعد روشن ميشد....cpu رو هم در اوردم و اونم يه فوتي كردم ولي هيچ!همه چي رو تست كردم و برق هم به گرافيك و هم به mother board ميرسه....و چراغ مادر بورد هميشه روشنه!راستي داغ هم اصلا نمي كرد!به محافظ برق هم وصله!
من به اين مشكوكم چون موقع اسمبل هم يكمي اذيت كرد منو...
آپلود عکس رایگان و دائمی » مشاهده تصویر » img_8570.jpg
چون ديدم جفتشون ١٢ ولتن زدم!نظري دارين؟
نوع دقيق power هم thermal smart630w 80plus هست بقيه هم تو پروفايلم هست...
سلام
خب شما اول باید یک پاور قوی و مطمئن به سیستم تون متصل کنید که از پاور خیالتون راحت باشه.
سپس اشکال یابی از قطعات شروع میشه.
اگر دو تا Ram روی یک سیستم دارید، هر دو تا رو تست کنید. یعنی اول با یکی سیستم رو روشن کنید.
وقتی mem ok میده به بایوس برید و تنظیمات را روی Default تنظیم کنید.
اگر مشکل از Ram ها نبود، احتمالا مشکل از مادبوردتون هست.
اگر mem ok نمیده، احتمال میره که مشکل از ram هاتون بشه. باید از سالم بودن رم هاتون اطمینان حاصل کنید.

سلام

من وقتی گرافیکم رو اخربن ورژنش رو نصب میکنم دارای فریم دهی پایین میشه و فقط باید با همون ورژن روی سی دی باشه که خوب باشه ایراد از چیه

گرافیک : ASUS AMD HD 7990

مشکل با ورژن : 13.08

سلام

من وقتی گرافیکم رو اخربن ورژنش رو نصب میکنم دارای فریم دهی پایین میشه و فقط باید با همون ورژن روی سی دی باشه که خوب باشه ایراد از چیه

گرافیک : ASUS AMD HD 7990

مشکل با ورژن : 13.08
سلام
شما این درایور رو نصب کنید. البته Clean install. یعنی درایور قبلی رو پاک کنید و این جدید رو نصب کنید.
ضمنا در داخل Control Catalyst مطمئن بشید که Frame Pacing بصورت Globally فعال باشه.
البته اون کارت 7990 متاسفانه مشکل Suttering داره که این داریور تا حدودی ظاهرا مشکل رو برطرف کرده.

سلام
شما این درایور رو نصب کنید. البته Clean install. یعنی درایور قبلی رو پاک کنید و این جدید رو نصب کنید.
ضمنا در داخل Control Catalyst مطمئن بشید که Frame Pacing بصورت Globally فعال باشه.
البته اون کارت 7990 متاسفانه مشکل Suttering داره که این داریور تا حدودی ظاهرا مشکل رو برطرف کرده.

متوجه امرتون زیاد نشدم

من اول حذف کنم درایو الان رو و درایور جدید رو نصب کنم

این یعنی چی؟

از کجا ببینم؟

- - -ویرایش - - -

همچنین درایور فعلی رو چه جوری حذف کنم؟

متوجه امرتون زیاد نشدم

من اول حذف کنم درایو الان رو و درایور جدید رو نصب کنم

این یعنی چی؟

از کجا ببینم؟

- - -ویرایش - - -

همچنین درایور فعلی رو چه جوری حذف کنم؟

طبق گفته خودتون درایور 13.8 رو نصب کردید.
به Driver کارت گرافیک در ویندوز مراجعه کنید و به قسمت Software برید و Version درایور چک کنید.
باید با عکس زیر یکی باشه.

28273357152825049497.png

اگر داریور شما 13.8 باشه که خب نیاز به نصب دوباره نیست.
فقط باید از فعال بودن Frame Pacing مطمئن بشید. به قسمت تنظیمات 3D برید ، همچین گزینه ای رو پیدا می کنید.

برای پاک کردن درایور هم می تونید از نرم افزار Driver Sweeper استفاده کنید.

الان من همینکار کردم اگه فقط یه درایور نسب نم نسب ناکامل میشه و باید اول سی دی نصب بشه الان چیکار کنم اینم از این :

72708932812898289863.png

????????

- - -ویرایش - - -

کمک

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
یه سوالی برام پیش اومده.
مشخصات سیستم من اینه

Asus P7P55D-E PRO
Intel i7-870 + CoolerMaster V8 Cooling
RAM Corsair Dominator GT 4x2GB 2000 8-8-8-24 1.65V
VGA ZOTAC GTX460 @810
PSU Green 685w

در حالت عادی فرکانس رم روی 1333تنظیمه و حالت Turbo Mode فعاله و باس پردازنده روی 133 و ضریب هم Auto که خودش به 26 میرسه.
این هم تصاویر
در حالت Idle

اجرای برنامه wPrime 1024

این هم تصویر HWMonitor PRO

حتی در حالت پردازش سنگین‌تر فرکانس پردازنده تا 3.5GHz هر می‌رسید.
اما وقتي پروفايل XMP‌ رو فعال می‌کنم حالت Turbo Mode غیرفعال میشه. باس پردازنده از 133 به 167 میرسه و بیشترین ضریبش روی 18 میمونه.

در حالت Idle

اجرای برنامه wPrime 1024

حالا سوالم اینه که اگه بخوام ضریب رو دستی بالا ببرم مشکلی پیش نمیاد؟
اگه ضریب رو دستی بالا ببرم لازم هست ولتاژ رو هم تغییر بدم؟
اصلاً با این شرایط ارزش داره این کا رو بکنم؟
قصدم اور کردن زیاد نیست فقط می‌خوام از توان پردازنده استفاده کنم.
ممنون از راهنماییتون.
@};-

الان من همینکار کردم اگه فقط یه درایور نسب نم نسب ناکامل میشه و باید اول سی دی نصب بشه الان چیکار کنم اینم از این :

72708932812898289863.png

????????

- - -ویرایش - - -

کمک

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما این درایور رو دانلود و نصب کنید تا قابلیت Frame Pacing اضافه بشه و مشکلات Suttering به گفته AMD حل بشه.

سلام
یه سوالی برام پیش اومده.
مشخصات سیستم من اینه

Asus P7P55D-E PRO
Intel i7-870 + CoolerMaster V8 Cooling
RAM Corsair Dominator GT 4x2GB 2000 8-8-8-24 1.65V
VGA ZOTAC GTX460 @810
PSU Green 685w

در حالت عادی فرکانس رم روی 1333تنظیمه و حالت Turbo Mode فعاله و باس پردازنده روی 133 و ضریب هم Auto که خودش به 26 میرسه.
این هم تصاویر
در حالت Idle

اجرای برنامه wPrime 1024

حتی در حالت پردازش سنگین‌تر فرکانس پردازنده تا 3.5GHz هر می‌رسید.
اما وقتي پروفايل XMP‌ رو فعال می‌کنم حالت Turbo Mode غیرفعال میشه. باس پردازنده از 133 به 167 میرسه و بیشترین ضریبش روی 18 میمونه.

در حالت Idle

اجرای برنامه wPrime 1024

حالا سوالم اینه که اگه بخوام ضریب رو دستی بالا ببرم مشکلی پیش نمیاد؟
اگه ضریب رو دستی بالا ببرم لازم هست ولتاژ رو هم تغییر بدم؟
اصلاً با این شرایط ارزش داره این کا رو بکنم؟
قصدم اور کردن زیاد نیست فقط می‌خوام از توان پردازنده استفاده کنم.
ممنون از راهنماییتون.
@};-
سلام
اگر CPU Cooler ندارید به هیچ عنوان اقدام به اورکلاک نکنید.
ضمنا Turbo Mode برای اورکلاک گفته شده در bios غیر فعال شود.
ضریب پردازنده هم در سی پی یو شما قابل افزایش نیست و حداکتر 27 هستش.
برای اورکلاک هم می تونید در بایوس base clock رو از 133 به مقدار بیشتری افزایش بدهید. دقت کنید بسیار کم افزایش بدید.
مثلا اگر ضریب پردازنده 26باشه اینطوری محاسبه میشه:
26*150=3900mhz
ضمنا برای فرکانس های بالاتر از 3.6 باید ولتاژ به مقدار خیلی ناچیز افزایش پیدا کنه سیستم stable باشه.
باید تست پایداری بگیرید که پایین ترین ولتاژ ممکن رو برای فرکانس مورد نظر تون پیدا کنید که دما افزایش تصاعدی نداشته باشه و سی پی یو صدمه نبینه.
توجه داشته باشید که OC باعث کاهش عمر قطعه هم می شود.

سلام
اگر CPU Cooler ندارید به هیچ عنوان اقدام به اورکلاک نکنید.
ضمنا Turbo Mode برای اورکلاک گفته شده در bios غیر فعال شود.
ضریب پردازنده هم در سی پی یو شما قابل افزایش نیست و حداکتر 27 هستش.
برای اورکلاک هم می تونید در بایوس base clock رو از 133 به مقدار بیشتری افزایش بدهید. دقت کنید بسیار کم افزایش بدید.
مثلا اگر ضریب پردازنده 26باشه اینطوری محاسبه میشه:
26*150=3900mhz
ضمنا برای فرکانس های بالاتر از 3.6 باید ولتاژ به مقدار خیلی ناچیز افزایش پیدا کنه سیستم stable باشه.
باید تست پایداری بگیرید که پایین ترین ولتاژ ممکن رو برای فرکانس مورد نظر تون پیدا کنید که دما افزایش تصاعدی نداشته باشه و سی پی یو صدمه نبینه.
توجه داشته باشید که OC باعث کاهش عمر قطعه هم می شود.
ممنون
کولر پردازنده همونطور که گفتم CoolerMaster V8 و کیسم هم Infinity هست. خیلی نمی‌خوام زیادش کنم.
این پردازنده با فعال بودن حالت Turbo Mode تو پردازش سنگین بر اساس اطلاعات سایت اینتل تا 3.6GHz فرکانسش بالا میره.

ضمن اینکه حالت Speed Step هم فعال که که تو حالت بیکاری ضریب رو تا 9 کاهش میده برای کاهش مصرف.
من نهایتاً می‌خوام ضریب رو تا 21 ببرم که به همون فرکانس 3.5GHz تو حالت فشار کاری مثل بازی‌ها برسم.

آخرین ویرایش:
ممنون
کولر پردازنده همونطور که گفتم CoolerMaster V8 و کیسم هم Infinity هست. خیلی نمی‌خوام زیادش کنم.
این پردازنده با فعال بودن حالت Turbo Mode تو پردازش سنگین بر اساس اطلاعات سایت اینتل تا 3.46GHz فرکانسش بالا میره.
ضمن اینکه حالت Speed Step هم فعال که که تو حالت بیکاری ضریب رو تا 9 کاهش میده برای کاهش مصرف.
من نهایتاً می‌خوام ضریب رو تا 21 ببرم که به همون فرکانس 3.5GHz تو حالت فشار کاری مثل بازی‌ها برسم.
کولر پردازنده هم دارید و مشکلی برای OC ندارید.
در حالت Max Turbo که فرکانس پردازنده به 3.6 هم میرسه( یعنی همان فرکانس که خودتون مایل هستید.)
یک جستجو در نت انجام بده ببین با 870 و کولر هاشون تا چه فرکانس هایی تونسته برسن و دما ها چقدره بود و اینکه با چه ولتاژ هایی پایدار بودن.
می تونی turbo mode رو خاموش کنی که در اون صورت ضریب پردازنده 22 میشه و فرکانس هم 2.9.
که می تونی base clock رو به175 افزایش بدی و به فرکانس 3.8 برسی. البته به ولتاژ دست نزن و بذار روی default باشه و تست پایداری و دما بگیر.
اگر با bsod یا ریست شدن سیستم مواجه شدی باید ولتاژ رو یک مقدار خیلی کم افزایش بدی و بعد دوباره تست پایداری بگیری.
افزایش ولتاژ باید با دقت خیلی زیاد باشه که به سی پی یو صدمه نرسه و دما پایین بمونه. (دما باید زیر 69 درجه سلسیوس در حالت full load باشه)
در هر شکل درصورت اشتباه در Overclock و اسیب رسیدن به سی پی یو، کسی مسئولیتی قبول نمی کنه.

سلام
کولر پردازنده هم دارید و مشکلی برای OC ندارید.
در حالت Max Turbo که فرکانس پردازنده به 3.6 هم میرسه( یعنی همان فرکانس که خودتون مایل هستید.)
یک جستجو در نت انجام بده ببین با 870 و کولر هاشون تا چه فرکانس هایی تونسته برسن و دما ها چقدره بود و اینکه با چه ولتاژ هایی پایدار بودن.
می تونی turbo mode رو خاموش کنی که در اون صورت ضریب پردازنده 22 میشه و فرکانس هم 2.9.
که می تونی base clock رو به175 افزایش بدی و به فرکانس 3.8 برسی. البته به ولتاژ دست نزن و بذار روی default باشه و تست پایداری و دما بگیر.
اگر با bsod یا ریست شدن سیستم مواجه شدی باید ولتاژ رو یک مقدار خیلی کم افزایش بدی و بعد دوباره تست پایداری بگیری.
افزایش ولتاژ باید با دقت خیلی زیاد باشه که به سی پی یو صدمه نرسه و دما پایین بمونه. (دما باید زیر 69 درجه سلسیوس در حالت full load باشه)
در هر شکل درصورت اشتباه در Overclock و اسیب رسیدن به سی پی یو، کسی مسئولیتی قبول نمی کنه.
ممنون
البته Turbo mode خودش با تنظیم پروفایلXMP، غیرفعال شده.
یه سوال دیگه.
برنامه wPrime‌برای تست پایداری پردازنده مناسبه یا با برنامه دیگه هم تست بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or