Darkside Fury
کاربر سایت
بچه ها لطفاً یکی کمک کنه :
هارد SSD ADATA s511 120gb سیستمم که روش ویندوز نصب بود دیگه کار نمیکنه ، حتی توی Bios set up هم دیگه نشنونش نمیده که بخوام boot ـش کنم
ماجرا از اینجا شروع شد که سیستمم روی Sleep بود بعدش رفتم روشنش کردم وقتی لوگین شد و صفحه ی دسکتاپ اومد کاری نمیکرد و هیچی عمل نمیکرد من هم خاموشش کردم بعد دوبازه روشنش کردم ولی دیگه از اون موقع دیگه شناسایی نمیشه انگار اصلاً وجود نداره و موقعی که میخواد ویندوز بالا بیاد به جاش پیام hardware change و اینا میاد که میگه از repaire windows استفاده کن، پورت ساتاش رو هم به چند تای دیگه امتحان کردم فرقی نکرد ، با هارد دیسک معمولیم هم جاشو عوض کردم فرقی نکرد ، الان هم ویندوز رو ریختم روی هارد دیسک معمولیم و توی درایو هام اون اصلاً وجود نداره توی Disk Management هم نیست
الان وقتی میخواد ویندوز بالا بیاد میگه یه سیستم عامل انتخاب کنید که وقتی اون قبلی رو میزنم باز هم همون پیام hardware change و اینا میاد که میگه از repaire windows استفاده کن میاد
از windows repaire هم استفاده کردم ولی درست نشد
هاردم هم گارانتی انفورماتیک گستر داره
الان من چه کار کنم ؟
فرشید جان کمک کن
خب من سیستمم رو دادم بیرون برام هاردمو درست کرد 10 هزار تومن هم گرفت ،
ولی هرچی بهش گفتم چه طوری درستش کردی بهم نگفت
فرشید جان یا دوستان دیگه میتونین بهم بگین در این جور مواقع چه راه کار هایی هست ؟ چطوری میتونه درستش کرده باشه ؟ که اگه آسون باشه دیگه نبرم بیرون و خودم درستش کنم ، ممنون میشم