تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

• من یه مودم WRT120 دارم باش اینترنت رو تو خونه شیر میکردم.اما یهو از چند وقت پیش با هر دیوایسی که میخوام بش وصل شم اروره UnAble to connect to .... رو میده.مشکلش چیه?
        تنظیمات مدم هم ریست کردم درست نشد....​

اگه اطلاعاتت رو پارتیشن C هستش بهتره یه کپی ازش تو یه پارتیشن دیگه بگیری که اگر مشکلی پیش اومد اطلاعاتت از بین نره !
پارتیشن بعد از C به چه اسمی هستش ؟ در کل بهتره تو این پارتیشن نصب بشه.
پارتیشن بعد از C درایو D هست که مخصوص فیلم هام هست که حدوده 150 گیگ داخلش فیلم است و متاسفانه نمیتونم خالی یا فرمتش کنم تا 8 رو نصب کنم و اطلاعات پارتیشن c بنده حدود 176 گیگ هست که توی هیچ پارتیشنی این مقدار فضای خالی ندارم! شما الان چه پیشنهادی دارید؟ چرا بهتره توی پارتیشن بعدی نصب بشه؟ راستی اگه دوتا ویندوز نصب باشه سرعت دستگاه میاد پایین؟ ممنون

دوستان ما یه سیستمی داریم به طور اتفاقی امروز هرکاری میکنیم روشن نمیشه . تا دیروز داشت مثل ساعت کار میکرد ولی الان...!!!
اینم بگم که یه نمور ویروسی بود ولی میدونم تا 80 - 90 درصد پاکسازی شده بوده . ولی حالبه روی مادربورد چراغ Power و Reset روشنه یعنی برق داره ولی هرکاری کردم تا روشن شه نشد . کابل پاور رو قطع و وصل کردم و ... .. به نظرتون مشکل از کجاست ؟

• من یه مودم WRT120 دارم باش اینترنت رو تو خونه شیر میکردم.اما یهو از چند وقت پیش با هر دیوایسی که میخوام بش وصل شم اروره UnAble to connect to .... رو میده.مشکلش چیه?
        تنظیمات مدم هم ریست کردم درست نشد....​

خوب احتمال که زیاده ممکنه خود دستگاه خراب شده (سخت افزار) ، یا تنظیماتش بهم ریخته باشه که باید بررسی شه !
پارتیشن بعد از C درایو D هست که مخصوص فیلم هام هست که حدوده 150 گیگ داخلش فیلم است و متاسفانه نمیتونم خالی یا فرمتش کنم تا 8 رو نصب کنم و اطلاعات پارتیشن c بنده حدود 176 گیگ هست که توی هیچ پارتیشنی این مقدار فضای خالی ندارم! شما الان چه پیشنهادی دارید؟ چرا بهتره توی پارتیشن بعدی نصب بشه؟ راستی اگه دوتا ویندوز نصب باشه سرعت دستگاه میاد پایین؟ ممنون
شما برای پارتیشن C فضای خیلی زیادی در نظر گرفتی انقدر نیاز نبود !
دلیلش اینه که در مواردی Boot Loader بهم میریزه و دیگه دسترسی به OS اول امکان پذیر نیست البته میشه ترمیمش کرد ولی مراحلش تخصصی و سخته.
در مورد سرعت هم به اونصورت تفاوتی ایجاد نمیشه !
دوستان ما یه سیستمی داریم به طور اتفاقی امروز هرکاری میکنیم روشن نمیشه . تا دیروز داشت مثل ساعت کار میکرد ولی الان...!!!
اینم بگم که یه نمور ویروسی بود ولی میدونم تا 80 - 90 درصد پاکسازی شده بوده . ولی حالبه روی مادربورد چراغ Power و Reset روشنه یعنی برق داره ولی هرکاری کردم تا روشن شه نشد . کابل پاور رو قطع و وصل کردم و ... .. به نظرتون مشکل از کجاست ؟
در اینجور موارد درصد اشکال از طرف پاور زیاده بهتره سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنی تا بشه به یه نتایجی رسید.

سلام دوستان
intel 7500
ram 4gb

مشکل اینکه
روی سیستم ویندوز7 نصب کنم وقتی اینستال میزنم میره که درایو هارد انخاب کنم خیلی خیلی زیاد طول میکشه صفحه انتخاب درایو بیاد
دیسک اول یه پیغام داد که متن یادم نیست اما میگفت مشکل از نخوندن دیسک
دیسک دوم گزاشتم نصب کردم اما خیلی اون مرحله که گفتم طول میکشه
تا جای که خودم فهمیدم
مشکل از دیسک یا نوع رایت نیست چون 3 نوع مختلف استفاده کردم
بنظرم مشکل از مادربورد چون تو اون مرحله نه دیسک در حال خوندن نه چراغ هارد علامت در حال خوندن میده

نظرتون چی دوستان؟
مرسی

سلام

چند روزه مانیتورمو که روشن میکنم (226bw samsung ) صفحه مانیتور هی پرش داره , پرشهای مشکی ! نمیدونم چطوری بگم مثله اینه که بصورت سریع خاموش روشن بشه ! بعد 2 دقیقه هم درست میشه خودبخود ! نمیدونم از مانیتور یا از VGA ! شایدم از پاور ! این lcd رو 4 سالی هست دارم یعنی عمر خودشو کرده ؟! :d

درود.
من یه کیس green x5 دارم و مادربورد giga z68a-d3-b3 حالا مشکل من استفاده از پورت های usb 3 هست که 4 تا دارم کلا و دوتای عقب کیس (پنل) کار میکنن اما دوتای جلویی رو نمیدونم چجوری باید وصل کرد! کسی میتونه کمک کنه؟

این مدل کانکتور داخلی USB 3 نداره (فقط 2 تا همونطور که خودتم گفتی رو پنل پشت مین) یعنی پورتای USB 3 جلوی کیس غیر قابل استفاده هستش !

نه واسه دکور که نیست ، مشکل مین شماس که کانکتور داخلی نداره !
در کل پورتای 3 امکانش نیست ولی 2 رو بدون مشکل میتونی استفاده کنی.

نه واسه دکور که نیست ، مشکل مین شماس که کانکتور داخلی نداره !
در کل پورتای 3 امکانش نیست ولی 2 رو بدون مشکل میتونی استفاده کنی.
ّبرای اونها تبدیلی چیزی وجود نداره؟ چون کسی که سیستم رو برام بست گفت با تبدیل (؟!) اگه گیر بیاد میشه وصلشون کرد!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or