پارتیشن بعد از C درایو D هست که مخصوص فیلم هام هست که حدوده 150 گیگ داخلش فیلم است و متاسفانه نمیتونم خالی یا فرمتش کنم تا 8 رو نصب کنم و اطلاعات پارتیشن c بنده حدود 176 گیگ هست که توی هیچ پارتیشنی این مقدار فضای خالی ندارم! شما الان چه پیشنهادی دارید؟ چرا بهتره توی پارتیشن بعدی نصب بشه؟ راستی اگه دوتا ویندوز نصب باشه سرعت دستگاه میاد پایین؟ ممنوناگه اطلاعاتت رو پارتیشن C هستش بهتره یه کپی ازش تو یه پارتیشن دیگه بگیری که اگر مشکلی پیش اومد اطلاعاتت از بین نره !
پارتیشن بعد از C به چه اسمی هستش ؟ در کل بهتره تو این پارتیشن نصب بشه.
خوب احتمال که زیاده ممکنه خود دستگاه خراب شده (سخت افزار) ، یا تنظیماتش بهم ریخته باشه که باید بررسی شه !
من یه مودم WRT120 دارم باش اینترنت رو تو خونه شیر میکردم.اما یهو از چند وقت پیش با هر دیوایسی که میخوام بش وصل شم اروره UnAble to connect to .... رو میده.مشکلش چیه?
تنظیمات مدم هم ریست کردم درست نشد....
شما برای پارتیشن C فضای خیلی زیادی در نظر گرفتی انقدر نیاز نبود !پارتیشن بعد از C درایو D هست که مخصوص فیلم هام هست که حدوده 150 گیگ داخلش فیلم است و متاسفانه نمیتونم خالی یا فرمتش کنم تا 8 رو نصب کنم و اطلاعات پارتیشن c بنده حدود 176 گیگ هست که توی هیچ پارتیشنی این مقدار فضای خالی ندارم! شما الان چه پیشنهادی دارید؟ چرا بهتره توی پارتیشن بعدی نصب بشه؟ راستی اگه دوتا ویندوز نصب باشه سرعت دستگاه میاد پایین؟ ممنون
در اینجور موارد درصد اشکال از طرف پاور زیاده بهتره سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنی تا بشه به یه نتایجی رسید.دوستان ما یه سیستمی داریم به طور اتفاقی امروز هرکاری میکنیم روشن نمیشه . تا دیروز داشت مثل ساعت کار میکرد ولی الان...!!!
اینم بگم که یه نمور ویروسی بود ولی میدونم تا 80 - 90 درصد پاکسازی شده بوده . ولی حالبه روی مادربورد چراغ Power و Reset روشنه یعنی برق داره ولی هرکاری کردم تا روشن شه نشد . کابل پاور رو قطع و وصل کردم و ... .. به نظرتون مشکل از کجاست ؟
سلام
من msi GE620DX دارم ولی CD درایوش رو گم کردم و نمی تونم برنامه s-bar رو فعال کنم
میشه راهنمائی کنید؟
یعنی واسه دکوره فقط؟ هیچ راهی نداره ازش استفاده کرد؟این مدل کانکتور داخلی USB 3 نداره (فقط 2 تا همونطور که خودتم گفتی رو پنل پشت مین) یعنی پورتای USB 3 جلوی کیس غیر قابل استفاده هستش !
ّبرای اونها تبدیلی چیزی وجود نداره؟ چون کسی که سیستم رو برام بست گفت با تبدیل (؟!) اگه گیر بیاد میشه وصلشون کرد!؟نه واسه دکور که نیست ، مشکل مین شماس که کانکتور داخلی نداره !
در کل پورتای 3 امکانش نیست ولی 2 رو بدون مشکل میتونی استفاده کنی.