درود دوست عزیز/ باتری لپ تاپ نیازی به شارژ اولیه نداره. اگر در مورد باطری های لیتیوم پلیمر و لیتیوم ینیون تحقیق کنید دلیلش را متوجه میشویدسلام دوستان این باتری لپ تاپ بار اول که خریدم چقدر باید شازژ باشه مدل لپ تاپم ایسر هست میشه راهنمایی کنید؟
batrry:6cell
کسی نبود جواب بده!درود .
من یه مشکلی دارم با سیستمم. وقتی از سیستم کار می کشم مثلا داخل بازی . با hwmonitor که چک میکنم وات cpu از 95 به 70 میرسه. تویه همین موقع افت فریم شدید دارم . مثلا از 50 فریم به 10 فریم! چند ثانیه اینطور هستش و دوباره میره بالا و هی تکرار میشه. البته بگم که multiplier cpu از 11 به 5.5 تویه این زمان میرسه.
cpu : Amd Phenom x4 9550
Gpu: GTX 560 ti OC
Power: Green 530w
به نظرتون مشکلش چیه؟ مشکل از پاور نیست؟ اگر از پاور هستش خواهشن یک پاور خوب بهم معرفی کنید. (البته بگم که ایران نیستم)
این مشکل خیلی رو اعصابه! ممنون میشم اگر راهنمایی کنند دوستان!درود دوست عزیز/ باتری لپ تاپ نیازی به شارژ اولیه نداره. اگر در مورد باطری های لیتیوم پلیمر و لیتیوم ینیون تحقیق کنید دلیلش را متوجه میشوید

خوب این کامل بستگی به لپ تاپنون و اینکه اون موقع شارژ ازش استفاده می کنید یا نه داره. البته اگر ولتاژ و میزان آمپر باطری را با مدل دقیق لپ تاپتون بگید میشه گفت.سلام عذر میخوام باتری لپ تاپ رو چند ساعت باید شارژ بشه؟:d:d![]()
خوب این کامل بستگی به لپ تاپنون و اینکه اون موقع شارژ ازش استفاده می کنید یا نه داره. البته اگر ولتاژ و میزان آمپر باطری را با مدل دقیق لپ تاپتون بگید میشه گفت.
بله. میشه.با این رایتر دی وی دی . میشه دی وی دی 9 رایت کرد ؟!درسته ؟!
چون 9 رو که میخونه ، فکر کنم رایت هم بکنه !!!