درود دوست عزیز/ باتری لپ تاپ نیازی به شارژ اولیه نداره. اگر در مورد باطری های لیتیوم پلیمر و لیتیوم ینیون تحقیق کنید دلیلش را متوجه میشویدسلام دوستان این باتری لپ تاپ بار اول که خریدم چقدر باید شازژ باشه مدل لپ تاپم ایسر هست میشه راهنمایی کنید؟
batrry:6cell
کسی نبود جواب بده!درود .
من یه مشکلی دارم با سیستمم. وقتی از سیستم کار می کشم مثلا داخل بازی . با hwmonitor که چک میکنم وات cpu از 95 به 70 میرسه. تویه همین موقع افت فریم شدید دارم . مثلا از 50 فریم به 10 فریم! چند ثانیه اینطور هستش و دوباره میره بالا و هی تکرار میشه. البته بگم که multiplier cpu از 11 به 5.5 تویه این زمان میرسه.
cpu : Amd Phenom x4 9550
Gpu: GTX 560 ti OC
Power: Green 530w
به نظرتون مشکلش چیه؟ مشکل از پاور نیست؟ اگر از پاور هستش خواهشن یک پاور خوب بهم معرفی کنید. (البته بگم که ایران نیستم)
درود دوست عزیز/ باتری لپ تاپ نیازی به شارژ اولیه نداره. اگر در مورد باطری های لیتیوم پلیمر و لیتیوم ینیون تحقیق کنید دلیلش را متوجه میشوید
خوب این کامل بستگی به لپ تاپنون و اینکه اون موقع شارژ ازش استفاده می کنید یا نه داره. البته اگر ولتاژ و میزان آمپر باطری را با مدل دقیق لپ تاپتون بگید میشه گفت.سلام عذر میخوام باتری لپ تاپ رو چند ساعت باید شارژ بشه؟:d:d![]()
خوب این کامل بستگی به لپ تاپنون و اینکه اون موقع شارژ ازش استفاده می کنید یا نه داره. البته اگر ولتاژ و میزان آمپر باطری را با مدل دقیق لپ تاپتون بگید میشه گفت.
بله. میشه.با این رایتر دی وی دی . میشه دی وی دی 9 رایت کرد ؟!درسته ؟!
چون 9 رو که میخونه ، فکر کنم رایت هم بکنه !!!