تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوست عزیز اگر اشکال از پاور باشه کامپیوتر اتوماتیک خاموش یا restart میشه تا از اینجور صدمه ها نزنه

پاور اگه Real و معتبر باشه بله، مدار کنترلی برای Over Current داره، اما اگر تقلبی باشه که همچین انتظاری نباید ازش داشت.

Green GP635B-US 635watt
از کجا باید بفهمم کارت مشکل داره یا پاور؟
فردا برای تعمیر دارم می رم چه پاوری پیشنهاد می کنید؟

این مدلی که نوشتی احتمالش کمه که مشکل ساز شده باشه و توانش هم کفایت می کنه، هم کارت و هم پاور رو باید ببری تست کنی، ولی اول کارت رو.

خوب طبق نظریه ی شما, اگه هر دفعه من بخوام رو تنظیمات بالا بازی کنم و پاور می زنهگرافیکو نیم پز می کنه.پس چی پاور رو هم باید تعویض کنم؟
---------------------------------------
رو یعنی Thermaltake Lite Power W0355 600Watt قید کردی اما الان...
بله اون مشکل از من بود.شرمنده.
در حقیقت اون لیست رو قبلا تهیه کرده بودم ولی موقع خرید thermaltake گیرم نیومد.بعد هم موقعی که لیستو اینجا کچی کرم یادم رفت ویرایش کنم.
از همه ی دوستان ممنونم.

خوب طبق نظریه ی شما, اگه هر دفعه من بخوام رو تنظیمات بالا بازی کنم و پاور می زنهگرافیکو نیم پز می کنه.پس چی پاور رو هم باید تعویض کنم؟
بله اون مشکل از من بود.شرمنده.
در حقیقت اون لیست رو قبلا تهیه کرده بودم ولی موقع خرید thermaltake گیرم نیومد.بعد هم موقعی که لیستو اینجا کچی کرم یادم رفت ویرایش کنم.
از همه ی دوستان ممنونم.
شما متوجه نشدی، گفتم اگه تا حالا مشکل ساز نبوده ممکنه دلیلش این بوده باشه که فشار زیادی نه روی پاور و نه روی گرافیک نبوده که آزمایش بشن، بعدم من گفتم که ، یه سناریو هست، OK ؟

حالا ممکنه این فقط یه اتفاق بوده باشه و اصلا پاور مشکل نداشته باشه و فقط ایراد از گرافیک باشه، بنابراین اول گرافیک و بعد هم پاور رو بصورت مجزا تست کن، کم نبودن پاورهای گرین که روی سیستمهای قوی مشکل ساز شدن.

سلام
اقا فرشید من سیستم جدیدم که روش ویندوز 64 بیتی نصب هست، همیشه 1 گیگ از 4 گیگ رمش در حال مصرف هست(توت تسک مسنجر بخش preformance )
طبعیه؟ مشکلی نیست؟

سلام
پیرو مشکل قبلیم
الان کیس رو مجددا به یه مانیتور دیگه که مدلشو می دونم ولی می دونم که فول HD نیست وصل کردم, راجت و بدون دردسر کار می کنه.
اخرین درایور کارت گرافیک رو ریختم 3 بار ریست کردم هیچ مشکلی نداشتم!
کلا برام عجیبه!

یه چیز دیگه اون مانیتوری که تو پست بالا فتم یه مانیتور خیلی قدیمی بود.تو ویندوز کارت گرافیکو می شناخت و به blue screen بر نمی خوردم اما یهویی تصویر قطع می شد (مثل مانیتور P23700 قبلیم نه که تصویر تیره می شد, تو این تصویر کلا قطع می شد).
بعد زدم به یه مانیتور LG 17" متصل کردم که باز نسبت به اون یکی جدید تر بود.تو این یکی کلا کارت گرافیک رو به عمد نمی شناخت.الان داریم با Power های دیگه چک می کنیم سیستمو ببینیم نتیجه چی می شه.

؟؟؟

سلام
اقا فرشید من سیستم جدیدم که روش ویندوز 64 بیتی نصب هست، همیشه 1 گیگ از 4 گیگ رمش در حال مصرف هست(توت تسک مسنجر بخش preformance )
طبعیه؟ مشکلی نیست؟

معلومه که مشکلی نیست، خود سیستم عامل هم مقداری پردازش داره دیگه، از کجا باید حافظه رو تامین کنه؟

سلام
پیرو مشکل قبلیم
الان کیس رو مجددا به یه مانیتور دیگه که مدلشو می دونم ولی می دونم که فول HD نیست وصل کردم, راجت و بدون دردسر کار می کنه.
اخرین درایور کارت گرافیک رو ریختم 3 بار ریست کردم هیچ مشکلی نداشتم!
کلا برام عجیبه!

یه چیز دیگه اون مانیتوری که تو پست بالا فتم یه مانیتور خیلی قدیمی بود.تو ویندوز کارت گرافیکو می شناخت و به blue screen بر نمی خوردم اما یهویی تصویر قطع می شد (مثل مانیتور P23700 قبلیم نه که تصویر تیره می شد, تو این تصویر کلا قطع می شد).
بعد زدم به یه مانیتور LG 17" متصل کردم که باز نسبت به اون یکی جدید تر بود.تو این یکی کلا کارت گرافیک رو به عمد نمی شناخت.الان داریم با Power های دیگه چک می کنیم سیستمو ببینیم نتیجه چی می شه.

؟؟؟

عزیز یکی از قطعاتت مشکل داره دیگه، مانیتور که نمی تونه باعث BSOD بشه!!
مشخصه که که یا گرافیکت خراب شده یا پاورت مورد داره، یا هر دو، شما بهتر بود بجای این کارا اول گرافیک رو عوض می کردی با همون مانیتور مطمئن بشی مشکل از قطعات دیگه نیست.

دوستان من سیستمی با این مشخصات رو 2 سال پیش خریدم
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 8192MB RAM
Hard Drive: 820 GB Total
Video Card: ASUS EAH4890
Power : 500Green

و الان نمیدونم چی شده دیگه سیستم بازدهی قبلی رو نداره و تو بازی های سبک و قدیمی هم مثل COD4 هم مشکل داره
2ماه پیش اینطوری شده بود سیستم رو باز کردم یک تمیزکاری اساسی کردم درست شد اما الان دوباره همونطور شده و بدتر هم شده
چی کار باید بکنم ؟
این مشکلم اینطوری هست که بعد 20 دقیقه بازی شروع میشه با افت FPS و غیره
دمای cpu هم در بدترین شرایط به 65 میرسه و گرافیک هم 63
باید سیستم جدید بخرم یا با کار هایی مثل windows عوض کردن درست میشه ؟
در ضمن این که درایو C که اصلی هست اگر پر باشه تاثیری داره ؟

دوستان من سیستمی با این مشخصات رو 2 سال پیش خریدم
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 8192MB RAM
Hard Drive: 820 GB Total
Video Card: ASUS EAH4890
Power : 500Green

و الان نمیدونم چی شده دیگه سیستم بازدهی قبلی رو نداره و تو بازی های سبک و قدیمی هم مثل COD4 هم مشکل داره
2ماه پیش اینطوری شده بود سیستم رو باز کردم یک تمیزکاری اساسی کردم درست شد اما الان دوباره همونطور شده و بدتر هم شده
چی کار باید بکنم ؟
این مشکلم اینطوری هست که بعد 20 دقیقه بازی شروع میشه با افت FPS و غیره
دمای cpu هم در بدترین شرایط به 65 میرسه و گرافیک هم 63
باید سیستم جدید بخرم یا با کار هایی مثل windows عوض کردن درست میشه ؟
در ضمن این که درایو C که اصلی هست اگر پر باشه تاثیری داره ؟
خب ضعف یا خرابی پاور اولین دلیلش می تونه باشه، مخصوصا اینکه کارتت هم پر مصرف هست.

البته بعد از اینکه ویندوز رو روی هار از اول پارتیشن شده نصب کردی میشه مطمئن شد که ایراد از ویروس و تروجان نیستو

خب ضعف یا خرابی پاور اولین دلیلش می تونه باشه، مخصوصا اینکه کارتت هم پر مصرف هست.

البته بعد از اینکه ویندوز رو روی هار از اول پارتیشن شده نصب کردی میشه مطمئن شد که ایراد از ویروس و تروجان نیستو

یعنی امکانش هست که اگر فقط پاور رو عوض کنم وضعیت درست بشه ؟

ممنون
ویرایش : راستی ، windows من اصل نیست و توسط microsoft هم شناسایی شده . این میتونه تاثیر گذار باشه ؟

آخرین ویرایش:
یعنی امکانش هست که اگر فقط پاور رو عوض کنم وضعیت درست بشه ؟

ممنون
ویرایش : راستی ، windows من اصل نیست و توسط microsoft هم شناسایی شده . این میتونه تاثیر گذار باشه ؟
بله، ممکن هست با تعویض پاور مشکلات برطرف بشن.

راجع به ویندوز، خیر ، این داستان توی اجرای بازیها تاثیرگذار نیست، اما بسیار توصیه میشه از اول نصب کنی و آخرین درایورهای گرافیک و قطعات دیگه رو نصب کنی.

• Like
Reactions: qozmyox
سلام دوستان
یه ویندوز XP دارم سرویس پک 3 هست و متعلق هست به lord 2010 این ویندوز رو هر وقتی نصب می کنم به محض نصب درایور های کامپیوتر(گرافیک و صدا اینا رو میگم) موقع روشن شدن سیستم یه هشدار میده که اعصابم رو خورد کرده چون فقط یه ویندوز xp رو دارم خواهش میکنم یه راه حل بگید تا از شرش خلاص بشم تاهمین ویندوز روی سیستمم باشه.(این رو هم بگم برای این از XP استفاده میکنم تا بازی ها روش خوب اجرا بشن)
38183142755823140703.jpg

سلام دوستان
یه ویندوز XP دارم سرویس پک 3 هست و متعلق هست به lord 2010 این ویندوز رو هر وقتی نصب می کنم به محض نصب درایور های کامپیوتر(گرافیک و صدا اینا رو میگم) موقع روشن شدن سیستم یه هشدار میده که اعصابم رو خورد کرده چون فقط یه ویندوز xp رو دارم خواهش میکنم یه راه حل بگید تا از شرش خلاص بشم تاهمین ویندوز روی سیستمم باشه.(این رو هم بگم برای این از XP استفاده میکنم تا بازی ها روش خوب اجرا بشن)
38183142755823140703.jpg
شاید درایوری که شما نصب می کنی برای XP نیست، چون این پیامی که میده مربوط به فایلای بی مصرفی هست که مربوط به برنامه ها یا درایورهای قدیمی یا ناسازگار هست

اگر برای کارت گرافیکت-که احتمالا از برند Palitهست- درایور نصب می کنی بهتره درایور جدید رو از سایت Nvidia بگیری و دیگه از روی دیسکش نصب نکنی، در ضمن هیچ منطقی نمیگه که ویندوز XP برای بازیها بهتر هست، بلکه سخت افزار خیلی ضعیفه که باعث میشه بازی روی اونا و ویندوز XP بهتر اجرا بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or