تاپیک رسمی خواب و خیال قبل از E3

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت

xbox360logo2.jpg

درود

بلاخره صدایی نیز از جانب مایکروسافت شنیدیم !

مثل اینکه مایکروسافت امسال در صدد ترکاندن Megaton اصلی E3 است ! بمبی بزرگتر از رونمایی Natal در E3 2009 !

طبق ایمیلی که به اعضای Xbox.com فرستاده شده است ، مایکروسافت قول خبری بزرگتر از رونمایی Natal که در سال قبل اعلام شد را در کنفرانس اصلی خود داده است !

در این ایمیل امده است : E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است و اینجا جایی است که باید بزرگترین رونمایی ها برای Xbox اعلام شود ! با توجه به رونمایی از Natal در کنفرانس سال گذشته شنیدن چیزی بزرگتر از ان سخت به نظر میرسد ! اما این طور خواهد بود !

" امسال در کنفرانس ما در E3 ما خبر بزرگتری ( BIGGER با حروف بزرگ هم درج کردن ) رو با شما سهیم خواهیم بود ! "

منتظر شنیدن صدای یک بمب اتمی باشید :biggrin1:

منبع

• Like
Reactions: soroushq and ghost
گوگولی جان :دی

MGS1 روی PC هم اومد!

MGS: twin snakesفقط واسه گیم کیوب اومد

MGS2واسه XBOXوPC هم اومد

فقط 3 و 4 انحصاری موندن و دو تا بازی PSP

و کلیم متال گیر موبایل اومد و آرکیدشم اومد!
خو الان هیلو هم Halo:CE واسه PC اومد!Halo 2 هم واسه PC اومد.پس نتیجه میگیریم Halo متعلق به پلتفرم Xbox نیست...؟:دی

خو الان هیلو هم Halo:CE واسه PC اومد!Halo 2 هم واسه PC اومد.پس نتیجه میگیریم Halo متعلق به پلتفرم Xbox نیست...؟:دی

مال مایکروسافت که هست!

متال گیر نه ناشرش سونیه و نه همیشه انحصاری بوده و تازه رو کنسول رقیبم اومده!

شما که همه ی موارد رو حذف کردی...:دی خبر ازدواج دختر کوچیکه ی Marty رو که نمیتونن اعلام کنن...:دی

خو اگه قرار بود بدونیم چیه که دیگه اسمش بمب خبری نبود که !!!

به هر حال به نظرم نه بازیه نه باندل و اسلیم و نه کنسول دستی جدید (اینو داشته باشید تا بعد کنفرانس) چون هیچ کدوم از اینا بزرگ تر از Natal نیست. ممکنه برای بعضیا HL-E3 و GTA V و .... بزرگ تر از Natal باشه ولی حداقل برای اکثریت و مهم تر از اون, مایکرو بزرگ تر نیست ...

البته من به HL خیلی شک دارم چون وقتی والو نمایشش را کنسل مبکنه یکم سوال برانگیزه ؟ ممکنه تو نمایشگاه مایکروسافت حضور پیدا کنن .
البته من خیلی دلم میخواد کنسول دستی هم باشه شاید هم موبایل جدیدی هم در کار باشه که قبلا خیلی شایعه بود .

اگر کسی از دوستان اطلاع داره لطفا زمان دقیق کنفرانس مایکروسافت رو به وقت تهران لطف کنه بگه :cheesygri با تشکر

البته اگه زمان کنفرانس سونی رو هم بگید خیلی ممنون می شم ( ساعت به وقت تهران )

ما که خودمون رو قاطی دوستان نسترداموس نمیکنیم:biggrin1:
صبر میکنیم و از دور از دیدن زد و خورد فن ها لذت میبریم:biggrin1:

البته یک احتمال دیگه هم هست نصب win7 روی xbox 360 :laughing:
خدایی اگر احتمال میدادی مایکرو میخواد کنسول جدید بده ، احتمالش بیشتر بود :biggrin1:

در کل چون گفته خبری بزرگتر از رونمایی ناتال فکر نمیکنم مولتی شدن یه بازی یا پرتابل و این جور چیزا باشه چون هر کدوم از اینا به نوبه ی خودش خیلی خبر بزرگ و خوشحال کننده ای واسه 360 داراست اما دیگه از نمایش ناتال که بزرگتر نیست..!!!!!!
هیچی با حال تر از انچارد 3 به صورت انحصاری بر روی x360 نیست
خوش باش...:biggrin1:

شاید اصلا بمب ربطی به کنسول نداشته باشه و به ویندوز و دایرکت ایکسش مربوط باشه:-"

xbox slim
xbox portable
half life 3 or shenemue 3
halo 4
یکی از چهار مورد بالا فکر کنم باشه.

بابا چرا هیچ کس توجه نمیکنه : عرضه زود تر از موعد نتال میتونه باشه! به نظرم فقط اینه که از خود نتال بزرگتره! نگید نگفتیا :cheesygri:cool:

خودِ خودشه! :دی اونم وقتی ناتی داگ مالِ سونی هست! :دی
--------
XBOX 360 Slim نِتال باندل به نظرِ من محتمل ترین گزینه هست!
من آنلاین مالتی پلیرِ مجانی میخوام! :دی
من تو یه خبر خوندم که نگتی داگ گفته علاقه فراوانی به ساخت بازی برای 360 داره!!!

میگم اگه Metal Gear Solid 4 واسه 360 باشه دست کمی از یه بمب نداره ...:cool:البته میدونم که بعیده...

من تو یه خبر خوندم که ناتی داگ گفته علاقه فراوانی به ساخت بازی برای 360 داره!!!
حمید جون کیوان راست میگی ؟! آخه چند روز پیش یکی از بکس سایت یه لیست از شرکتهایی که Sony "مالک"شونه آورد Naughty Dog هم جزوشون بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or