باز هم سلامی دوباره دوستان.
امروز با مدی دیگر در خدمت شما هستم.
اگر مدهای قبلی به درد شما نخورد شرمنده ام چون کلا Modification کار حساس و با ریسکیه ولی این یکی خیلی آسونه
خب اول یه مقدمه بگم.همونطور که میدونید مدل های اولیه ی PS3 که میشه مدلهای 20 گیگ و 60 گیگ و 80 گیگ های اولیه ی 90 نانومتری دارای 4 پورت USB بودن که این یه مزیت حساب میشد و شاید اونموقع خیلی این قابلیت به چشم نمیومد ولی الان که کنسول های جدید همگی دارای 2 پورت هستن حالا قدر اون کنسول ها رو میدونیم.پورت های USB کنسول PS3 برای کارهای مختلفی به کار میروند.مثل شارژ کردن دسته ها و شارژ کردن هدست و وصل کردن فلش و هارد و ...
توی این آموزش من قصد دارم به شما نشون بدم که چطوری میتونید یه پورت USB به کنسولتون اضافه کنید.
حتما از خودتون میپرسید وقتی وسیله ای به نام HUB هست چرا یکی باید این کار مسخره رو انجام بده البته حق دارید ولی این آموزش به درد کسانی میخوره که دوست ندارن یه هاب غیر متعارف به کنسولشون وصل باشه و ظاهر کنسول رو زشت کنه.(شرکت Nyko که به ساخت وسایل جانبی برای کنسول ها معروفه هاب های بسیار زیبایی برای کنسول های FAT و Slim ساخته ولی چون توی کشور ما در دسترس نیستند مجبوریم یا از این کار استفاده کنیم یا از هاب هایی با شکل های غیر متعارف که اصلا به زیبایی PS3 نمیخورند استفاده کنیم)
خب قبل از آموزش دو نکته رو بگم:
1-به غیر از این آموزش آموزش دیگری هم وجود داره که برای اضافه کردن 2 پورت USB به کنسول هستش ولی چون اون بیش از حد سخته و میدونم کسی استفاده نمیکنه این آموزش رو بهتر دونستم
2-شما اگر با ساخت این پورت باز هم احساس کردین که پورت USB کم دارید(:d) میتونید به پورت های اصلی هاب اضافه کنید ولی به این پورت نمیتونید هاب اضافه کنید!
خب میریم سر آموزش:
وسایل مورد نیاز:
یک عدد هویه خوب(Soldering Gun)
یک عدد سیم USB به درد نخور (میتونید از هر جایی خواستید یه سیم USB جدا کنید یا یه سیم USB بخرید و توی این آموزش استفاده کنید
اول از همه مثل بقیه ی آموزش ها باید کنسولتون رو باز کنید(توی آموزش قبلی یه لینک گذاشتم که با عکس کامل نشون داده و بسیار راحته)
البته اینبار باید کامل کامل کنسول رو باز کنید تا به مادر بورد دسترسی کامل داشته باشید(عکس زیر نمای کلی مادربرد رو نشون میده که ما با زیر مادربورد کار داریم نه این قسمتی که توی عکس نشون داده شده)
خب حالا سیم USB تون رو بردارید و سر USB رو که یه پلاستیک دورش هست رو به طور کامل با چاقو ببرید تا سر USB کاملا لخت بشه(به قسمت فلزی برسید)
و حالا سر دیگر USB رو با چاقو ببرید تا به 4 سیم اصلی USB دسترسی پیدا کنید.همونطوری که توی عکس زیر میبینید هر USB دارای 4 سیم مختلف هستش که توی عکس هر سیم رو معرفی کردم.البته توی این عکس یه تیکه سیم لخت کنار سیم سیاه میبینید که این همون سیم سیاهه که از توی کاورش در اومده
باید اینو در نظر بگیرید که طول سیم USB تون طوری باشه که بعد با مشکل مواجه نشید.
حالا در پشت قسمت مادربورد این قسمت رو پیدا کنید که توی عکس زیر نشون دادم:
توی عکس بالا محل لحیم کردن اون 4 سیم USB نشون داده شده.اون دو تا جایی که مبینید روی برد که دارای 4 تا پین هستن دقیقا محل 2 تا پورت USB هستن حالا باید روی یکی از این دو محل اون 4 تا سیم رو لحیم کنید که من بهتون پیشنهاد میکنم طیبق عکس زیر عمل کنید چون به پشت دستگاه نزدیکتره و مشکلی برای رد کردن سیمها تا پشت دستگاه نخواهید داشت
حالا باید مطابق این عکس اون 4 سیم USB رو لحیم کنید که خیلی کار راحتیه ولی مواظب باشید که سیم ها و لحیم ها هیچ ارتباطی با هم نداشته باشند و کاملا جدا باشن از هم
و حالا کار تمام شده فقط باید روی پشت کیس کنسولتون یه جایی برای این پورت USB در نظر بگیرید که بهترین جا همون جاییه که توی عکس اول آموزش میبینید که هم جلوی عبور هوا رو نمیگیره و هم زیبایی کنسولتون باقی بمونه دیگه بریدنش با خودتونه.میتونید یه تیکه اش رو بسوزونید با سوزن یا میخ داغ و بعد با اره مویی ببرید اون تیکه رو به اندازه ی یه پورت USB.
و حالا باید سیم USB تون رو طوری رد کنید که مانعی برای قطعات PS3 نداشته باشه که زیاد سخت نیست و آخر کار هم یه تست بکنید و کنسولتون رو ببندید و از کنسول منحصر به فرد دارای 3 USB تون(چی شد !
) لذت ببرید
اگر سوالی بود در خدمتم>:d<