دوستان GameSir X3 معرفی شد !!!!
بهترین دسته بازی موبایل در جهان
بهترین دسته بازی موبایل در جهان
آخرین ویرایش:
چند سال پیش دنبال خرید کنسول Nvidia shield TV بودم
یا مدل ۲۰۱۷ یا مدل ۲۰۱۹ که pro هست
بیشتر ۲۰۱۷ که خودش دسته داشت
اصلا پیدا نمی شد
کسی هم نمی آورد از چند نفر پرسیدم
موارد تک و توک که می آوردن قیمت خیلی خیلی بالا میدادند یعنی از پلی استیشن ۴ اون زمان گرونتر در میومد
دیگه بیخیال شدم
تا با محصول Amazon fire cube آشنا شدم
اصلا قابل قیاس با nvidia ahield نیست اما خیلی قویه
ولی دو تا مشکل داشت
اول اینکه سیستم عامل ۳۲ بیت هست
یعنی اکثر شبیه ساز ها روش کار نمیکنه مثل دلفین و ..... پیش نیاز ۶۴ بیت میخوان
دوم رم سیستم عامل ۲ گیگ بیشتر نیست
که اگر اشتباه نکنم ۳ میلیون تو ایران بود
الان نزدیک ۴ میلیونه
فیک نیستش سیدیتست کردم. گویا فیک هستش!
در بعضی سایتها هم صراحتا گفته شده بود دانلود نکنید. در کانال یوتیوب مربوط به این شبیه ساز هم فقط چند نفر مشخص! زیر فیلمهای شبیه سازهای فیک دیگر این سایت، اجرا رو تایید کرده بودند ولی افراد دیگه قادر به اجرا نبودند!
در کل به علت عدم علاقه و استقبال ساختن شبیه ساز برای این کنسول، مورد خاصی دربارش موجود نیست.
ریجن بازیا اکثرا فرقی داشته باشن مال محتواشونهداداش رام مناطق مختلف فقط ریجن بازیه
هیچ فرقی ندارن
PsP تو هر ریجن ۶۰هرتزه بر خلاف PS2,PS1 (و خیلی کنسولهای دیگه) که اروپا یا همون پال 50 هرتزه
هر بازی که اومد دستت بگیر فقط تو لیست سازگاری مطمئن شو اون ریجن با شبیه ساز سازگاری داره
برای اون تاریخ به نظر فیک میومد چون فایلهاش ناقص بود اما بعد از اون هم روی گوشی و هم روی کامپیوتر قابل اجرا شد البته آخرین بار که تست کرده بودم یه سری بازیها کماکان مشکل داشتند ولی خوب به هر حال در مسیر بهبود هستش. توی وبلاگم هم گذاشته بودمش:فیک نیستش سیدی
خودم تست کردم روی سیستم ذغالیم
روی گوشیام قابل بازی هستش
من از قدیم خیلی پیشا یادمه رو پیسی میخواستم مورتال 9 رو روش اجرا کنم کلا تا اینترو میومد گیر میکرد
خواستی ببین
الان وضعش بهترشده گیماش تا حدودی قابل بازیه
آره کار داره هنوز حتی تنظیمات گرافیکش هم محدوده
aethersx 2دوستان بهترین شبیه ساز PS2 چیه ؟
اگه میشه لینک بفرستین برام هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم